homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog raspundeti-mi , doctoressa

#1 2007-08-22 16:12:16

ioana_23
New member
Inregistrat: 2007-08-20

va rog raspundeti-mi , doctoressa

Buna ziua, am o intrebare in legatura cu testele de sarcina. Am avut un contact sexual neprotejat acum25 de zile. N-a ejaculat in interior, de fapt a intrat foarte putin aproximativ 10-15 secunde, asa ca sperma sigur nu a fost, dar nu stiu de picaturile placerii daca au fost sau nu. Oricum eu eram in ultima zi de menstruatie si am crezut ca nu sunt in perioada fertila. Am un ciclu foarte neregulat, dar inainte de contactul cu pricina am avut o scurgere ca un albus de ou si din ce am aflat ulterior acesta e semn ca am fost la ovulatie. Asa ca la 20 de ore de la contactul respeciv am luat prima pastila de postinor, apoi la 12 ore pe a doua. Problema e ca mai luasem postinor cu aprox. 2 luni inainte si mi-e frica ca acum nu-si mai face efctul. La 5 zile dupa postinor am avut o sangerare care a durat cam 5 zile, dar a fost mai resusa cantitaiv deca menstra.
Mi-am facut untest de sarcina cu urina de dimineata, la 23 de zile dupa contact, si a iesit negativ. Credeti ca am facut testul prea repede? Sa il repet? si cand?
Nu am semne de sarcina, doar usturimi, ca niste arsuri ale sanilor, in zona sfarcurilor. Oare sa fiu totusi si sa fi dat gres testul? sau am facut testul prea repede?(menstruatia trebuie sa imi vina in perioada asta 20-22 auagust)
Va multumesc
Doctoressa daca ma poti ajuta: de ce am aceste usturimi la sani, la sfarcuri mai exact(nu sunt permanente, apar si diapar, dar uneori sunt foarte intense)? E semn de sarcina sau poate fi efect al postinorului? Plus ca mai am ceva secretii vaginale ce seamana cu mucusul si imi par vinetii labiile

#2 2007-08-22 16:19:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: va rog raspundeti-mi , doctoressa

daca testul a fost facut cind spui nu prea cred ca esti gravida...menstra eu as astepta-o insa functie de singerarea de dupa Postinor(a durat destul de mult ca sa o consideram menstruatie, chiar daca a fost mai redusa cantitativ)...sfircurile nu stiu de ce te ustura.....motive pot fi insa multe

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-08-22 16:26:19

ioana_23
New member

multumesc mult de raspuns. Pentru problema ci sfarcurile sa consult un ginecolog sau ce fel de doctor? Si ati putea sa imi enumerati cateva motive ale usturimilor. Ma gandeam sa mai repet si testul de sarcina...Multumesc inca o data!

#4 2007-08-22 16:31:14

Al Pacino
Administrator

stimularea exagerata in cursul preludiului, lenjeria intima din material sintetic dar si bluzele din material sintetic, eventual mai cresc sinii(nu stiu ce virsta ai) etc

#5 2007-08-24 14:35:21

ioana_23
New member

multumesc de raspuns
nu stiu daca de vina sa fie hainele pt ca nu sunt haine noi, dar adevarul e ca am senzatiile de usturime cand e foarte cald, iar de cresterea sanilor nu stiu ce sa zic, am deja 23 de ani, mai cresc inca sanii?

Publicitate

loading...

#6 2007-08-24 15:12:53

Al Pacino
Administrator

daca iei contraceptive, da....eu insa nu stiam ce virsta ai(ca nu ai tinut sa ne anunti)...cred ca mai degraba merita sa ne gindim la haine si materialul din care sunt facute

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.