homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analizele mele sunt ok?

#1 2007-08-22 22:09:21

LUMINI
New member
Inregistrat: 2007-08-22

analizele mele sunt ok?

Va rog sa ma ajuta-ti si pe mine, in sensul daca analizele mele sunt ok?Daca nu as vrea o interpretare asupra lor. Va multumesc .

VAL REFERINTA
TSH ultra =1.2                                                                             0.6-4
FT4 =1.04                                                                             0.70-1.35
PROLACTINA =22.2                                                                2-20
FSH = 5.07                                                                             FOLICULAR 2.4-9.3
                                                                                             OVULATOR 3.9-13.3
                                                                                             LUTEALA 0.6-8
LH =13.3                                                                               
                                                                                             folicular 1.9-8                             
                                                                                             ovulator 11.3-59
                                                                                             LUTEALA 0.8-12.6

PROGESTERON =29                                                     folicular 0.2-1.4 - luteal 4-25
TESTOSTERON =3.6                                                                  0.2-1.2
CORTIZOL SERIC MATINAL BAZAL =106.4                                              90-225

#2 2007-08-22 22:12:32

andrutza
Vizitator

Re: analizele mele sunt ok?

testosteronul e un pic marit si progesteronul

#3 2007-08-22 22:16:07

LUMINI
New member

pentru a avea o sarcina faptul ca sunt un pic marite are vreo implicatie?

#4 2007-08-22 22:19:53

andrutza
Vizitator

Mai bine ai merge la un medic si el te-ar lamuri mult mai bine.....mergi la meidcul ginecolog sa vezi ce spune dupa care poti merge la un endocrinolog in paralel, poate e nevoie de ceva medicamente sa-ti stabilizeze nivelul testosteronului.

#5 2007-08-22 22:22:14

LUMINI
New member

asa am sa fac , insa medicul meu este in concediu deocamdata, si vroiam sa imi fac o parere deocamdata pana ajung la el.
Oricum multumesc de sfat.

Publicitate

loading...

#6 2007-08-22 22:24:48

andrutza
Vizitator

Asteapta sa vezi ce zice si doctoressa, ea este medic si stie.

#7 2007-08-22 22:25:44

LUMINI
New member

Multumesc

#8 2007-08-23 16:03:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Lumini, in a cita zi a ciclului erai cind ai facut dozarile????
Oricum, prolactina mare si testosteronul la fel te pot impiedica sa ramii gravida(pentru ca pot bloca ovulatia)....cit despre progesteron, nu ma pot pronunta pina nu stiu in a cita zi a ciclului ai facut dozarea

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2007-08-23 18:11:56

alexamelin
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

Buna ziua! Am facu si eu un test PAP si mi-au sosit rezultatele, dar doctorita mea e in concediu...va rog mult dati-mi si mie o idee daca e de bine sau de rau!!!!

C II  -  frontiu fara modificari celulare

Celule epiteliale pavimentoase  - superficiale - numar : frecvente
                                                                 - dispozitie : placarde mici si mari
                                             - intermediare - numar : frecvente
                                                                  - dispozitie: placarde mici si mari

Celule epiteliale cilindrice (endocervicale) - numar: rare
                                                            - dispozitie : izolate

Polimorfonucleare - frecvente
Flora microbiana - tip: coci si bacili
                        - cantitate : moderata

Va multumesc anticipat!!

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#10 2007-08-24 11:57:22

LUMINI
New member

PRIMA ZI DE CICLU AM AVUT-O IN 18.07.2007, ANALIZELE HORMONALE AU FOST FACUTE IN DATA DE 04.08.2007.

IN DATA DE 08.08.2007 AM FACUT UN PAPANICOLAU UNDE PE SCRISOAREA MEDICALA IMI SCRIE TRICHO -;MICOZE +;COCI-;ANAEROBI-, TRATAMENT INFLAMATOR PAP II.

LA ANALIZA DE SECRETIE :
HEMATOLOGIE
1.EX. SECRETIE NATIV - PREZENTE LEUCOCITE , PREZENT TRICOMONAS VAG.
2.SECRETIE VAGINALA: CELULARITATE NORMALA, FRECVENTE POLIMORFONUCLEARE, PREZ TRICOMONAS VAG, PREZ. MICELII, ABSENT GO.
3.CITOLOGIE COL BABES-PAPANICOLAU: FROTIU INFLAMATOR, CONTROL CITOLOGIC ANUAL, PAP II

IMUNOLOGIE :

4. DEP CHLAMYDIA - POZITIV PRIN METODA RAPID IMUNO-CROMATOGRAFIE

INTREBAREA MEA ESTE:
DACA LA PAPANICOLAU NU S-A DEPISTAT TRICHOMONAS  ATUNCI CUM DE S-A DEPISTAT LA ANALIZA DE SECRETIE?
NU TREBUIA SA APARA PE AMANDOUA ANALIZELELE?

Va multumesc

#11 2007-08-24 12:02:21

Al Pacino
Administrator

alexamelin, de vreme ce avem polimorfonucleare frecvente, avem infectie...nu stim cu ce ca nu ne zice buletinul...ar trebui insotit de ex de secretie

LUMINI, nu stiu de ce odata e pozitiv si odata negativ trichomonasul...se trateaza insa. ce e mai grav e ca atita esti de plina de de toate incit ma vad obligata sa te intreb daca test HIV ai facut
cu dozarile hormonale, progesteronul e nitel mare insa nu deranjant(adica de la 25 la 29...) prolactina si testosteronul ramin sa ridice probleme

#12 2007-08-24 12:05:48

alexamelin
Full member

doctoressa a scris:

alexamelin, de vreme ce avem polimorfonucleare frecvente, avem infectie...nu stim cu ce ca nu ne zice buletinul...ar trebui insotit de ex de secretie

LUMINI, nu stiu de ce odata e pozitiv si odata negativ trichomonasul...se trateaza insa. ce e mai grav e ca atita esti de plina de de toate incit ma vad obligata sa te intreb daca test HIV ai facut
cu dozarile hormonale, progesteronul e nitel mare insa nu deranjant(adica de la 25 la 29...) prolactina si testosteronul ramin sa ridice probleme

Merci mult pentru raspuns! In rest e in regula, nu?

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#13 2007-08-24 12:06:23

Al Pacino
Administrator

da, in rest e in regula

#14 2007-08-24 12:11:12

alexamelin
Full member

doctoressa a scris:

da, in rest e in regula

Multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!! O fi candida din nou??? Ca oricum eu zic ca nu am reusit sa scap de ea niciodata!! Cand am fost la d-na dr Niculescu nu am facut examen de secretie, pentru ca mi-a spus ca nu e cazul, pentru ca e candida?! Asta o fi??

#15 2007-08-24 12:14:51

Al Pacino
Administrator

nu stiu....dar mai degraba nu....acolo, pe buletin scrie coci si bacili....

#16 2007-08-24 12:27:39

LUMINI
New member

Multumesc mult, doctoressa.

#17 2007-08-24 13:44:57

alexamelin
Full member

doctoressa a scris:

nu stiu....dar mai degraba nu....acolo, pe buletin scrie coci si bacili....

Imi dau seama ca nu putem ghici, si o sa fac examenul de secretie daca asta o sa-mi spuna d-na dr.....dar ce ar putea sa fie???? Nu prea ma pricep (mai deloc)!!! Doar ca sa am asa o idee.....

#18 2007-08-24 15:41:51

LUMINI
New member

LUMINI a scris:

PRIMA ZI DE CICLU AM AVUT-O IN 18.07.2007, ANALIZELE HORMONALE AU FOST FACUTE IN DATA DE 04.08.2007.

IN DATA DE 08.08.2007 AM FACUT UN PAPANICOLAU UNDE PE SCRISOAREA MEDICALA IMI SCRIE TRICHO -;MICOZE +;COCI-;ANAEROBI-, TRATAMENT INFLAMATOR PAP II.

LA ANALIZA DE SECRETIE :
HEMATOLOGIE
1.EX. SECRETIE NATIV - PREZENTE LEUCOCITE , PREZENT TRICOMONAS VAG.
2.SECRETIE VAGINALA: CELULARITATE NORMALA, FRECVENTE POLIMORFONUCLEARE, PREZ TRICOMONAS VAG, PREZ. MICELII, ABSENT GO.
3.CITOLOGIE COL BABES-PAPANICOLAU: FROTIU INFLAMATOR, CONTROL CITOLOGIC ANUAL, PAP II

IMUNOLOGIE :

4. DEP CHLAMYDIA - POZITIV PRIN METODA RAPID IMUNO-CROMATOGRAFIE

INTREBAREA MEA ESTE:
DACA LA PAPANICOLAU NU S-A DEPISTAT TRICHOMONAS  ATUNCI CUM DE S-A DEPISTAT LA ANALIZA DE SECRETIE?
NU TREBUIA SA APARA PE AMANDOUA ANALIZELELE?

Va multumesc

Indraznesc sa repet ceea ce am scris mai inainte:

IN DATA DE 08.08.2007 AM FACUT UN PAPANICOLAU UNDE PE
SCRISOAREA MEDICALA IMI SCRIE
TRICHO -;
MICOZE +;
COCI-;
ANAEROBI-,
TRATAMENT INFLAMATOR PAP II.

Intrebarea mea este care e diferenta dintre "+" si "-" ?
De ce imi spune-ti ca sunt plina cu de toate?Pute-ti sa imi detaila-ti un pic, pt ca la o citire atenta eu realizez din aceste analize ca am trico si clamydia

Va multumesc pt intelegere.

#19 2007-08-24 16:01:48

Al Pacino
Administrator

am spus deja ca nu inteleg de ce intr-un loc e absent trichomonas si in celalat prezent....
da, ai trichomonas si chlamydia, ambele boli cu transmitere sexuala...a al naibii de mult, de aceea spun ca esti plina de detoate...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.