homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie foarte abundenta

#1 2007-08-23 10:19:26

lumi.m
New member
Inregistrat: 2007-07-05

Menstruatie foarte abundenta

Pentru dereglarea de cicu pe care o am iau AC, ieri a fost prima pastila aveam deja o sangerare redusa de 2 saptamani , insa acum am o scurgere foarte abundenta , sunt ametita si ma doare capul( capul ma doare de obicei la ciclu ). Ce sa fac daca o sa imi vina foarte mult? Tot la indicatia medicului iau fier cu acid folo tablete.
Multumesc!

#2 2007-08-23 13:14:08

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

Re: Menstruatie foarte abundenta

daca ai inceput sa iei ac, sangerarea se va reduce... medicul care ti le-a recomandat, stie de sangerarea ta de 2 saptamani? Banuiesc ca da, pt ca ti-a dat fier si ac. folic.
Sanatate multa!

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#3 2007-08-23 14:07:21

lumi.m
New member

Medicul stia de aceasta sangerare , anterior am luat 2 luni duhaston, sincer am impresia ca se fac experiente pe mine, de un an jumatate incerc sa rezolv aceste dereglari, la acest medic merg de 3 luni.
Multumesc pentru respuns!

#4 2007-08-23 14:38:23

pink_lady
New member
Inregistrat: 2007-08-21

si eu am dereglari de menstruatie si incerc sa rezolv problema de vreo 4 ani si cand parea oarecum rezolvata, mii-am dorit sa iau ac, d-na doctor mi-a recomandat sa iau doar 3 luni pe an si acum ca au trecut 3 luni si le-am intrerup de 1 luna am ciclul din nou dereglat si sunt foarte ingrijorata. si eu ma gandesc sa imi schimb medicul caci e foarte rau sa ai un ciclu dereglat, eu te inteleg si iti doresc succes. probabil odata cu inceperea ac va fi mai bine pt tine

#5 2007-08-23 14:44:23

lumi.m
New member

Eu imi doresc sa raman insarcinata dar avand in vedere aceste lucruri nu prea am cum , AC voi lua 2 luni , din cauza acstor dereglare mi-a aparut si un chist care in urma tratamentulul cu duhaston s-a mai miscorat , eu in paralel cu aste tratamente incerc si diferite tincturi si ceiuri naturiste.

Publicitate

loading...

#6 2007-08-23 14:49:12

pink_lady
New member

si eu am un chist si am luat duphaston, la mine chistul e problema dereglarilor. dupahstonul mi-a mai miscorat si mie chistul, iar ciclul a fost aproape normal. insa problema e acum, caci dupa 3 luni de ac am din nou ciclul dereglat. sper la tine sa fie mai bine. iti tin pumnii.

#7 2007-08-23 15:01:08

lumi.m
New member

Pink_lady iti multumesc pentru urari si tie iti doresc multa sanatate. Dereglarule tale in ce constau si ce fel de tratament ai urmat , eu am deficit de progesteron.

#8 2007-08-23 15:25:22

pink_lady
New member

eu am avut dereglari de ciclu la inceput de pana la 3 luni(intre cicluri). primul tratament a fost cu diane35 si nu a dat rezultate prea bune, dupa am primit duphaston si mi s-a reglat destul de bine si acum am dorit sa iau ac, doctorita mi-a recomandat marvelon 3 luni pe an, tocmai s-au terminat cele 3 luni, de 1 luna, si acum deja am 1 saptamana intarziƩre si sunt cam ingrijorata, dar de sarcina in cazul meu nu poate fi vorba caci am avut contact doar cu prezervativul(care nu s-a rupt), dar din pacate mi s-a dereglat din nou menstruatia si sunt cam ingrijorata. multa sanatate iti doresc si succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.