homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fiere

#1 2007-08-23 10:44:20

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

fiere

stie cineva un tratament naturist pt fiere?o am putin strangulata si nu pot manca bine..si nici orice :(pt k mi se face greata..doctorul nu mi`a dat tratament pt k a zis ca nu e grav..dar eu uneori am stari de greata si dupa ce mananc jumate din portie sa zic asa..ma ia o stare proasta si nu mai pot..chiar daca nu m`am saturat..am gust amar in gura uneori..si antibebe cred ca favorizeaza chestia asta pt k atunci cand incep o noua folie ma mai trezesc noaptea cu o stare de greata

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-08-23 10:57:14)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#2 2007-08-23 12:58:10

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

Re: fiere

buna ankuzza.
extractul din muguri de artar  produs de Hofigal, si remediul bunicilor, ridiche neagra cu miere (iei 3-6 linguri pe zi din sucul rezultat).
Si, preventiv, ia si un protector hepatic - liv52 sau altceva similar... si ai grija cu oboseala!
Pupici!

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#3 2007-08-23 13:14:00

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Poti avea dureri si pe fond nervos. Stiu ca uleiul de masline, zeama de lamaie si mierea sunt eficiente. Pentru starile de greata Metoclopramid ajuta foarte mult.

#4 2007-08-23 15:36:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

si cu siguranta, bilichol sau altceva din aceeasi gama cind mesele sunt mai abundente in grasimi(ca sa ajuti bila sa dreneze)....protectorul hepatic ma tot intreb pentru ce????

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-08-23 18:35:52

ankuzza
Hero member

da..oboseala ma zapaceste de tot..cand sunt stresata si obosita dupa 12 ore de munca..ma doare in partea dreapta rau..va multumesc..o sa tin cont de sfaturi

Publicitate

loading...

#6 2007-08-24 19:00:25

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

pe vremea cind eram in liceu mi se intimpla si mie la fel sa am greata, sa nu pot minca multe chestii si vomitam foarte des.
doctorul mi-a zis ca e de la colecist si sa iau colebil,
am luat si un alt doctor mi-a zis sa nu mai colebi ca se invata colecistul lenes.

in general eu fac mult sport si maninc multe fructe si asta m-a ajutat mult.

si inca ceva imi aduc aminte ca lumea gatea mult cu grasimi si cu untura de porc, ceapa prajita etc
mama mea nu foloseste si nici eu nu folosec in mincare si acum am prins curaj sa intreb cind maninc la cineva ce contine mincarea.

mi se pare normal si nu e ofensator sa intrebi din moment ce unele persoane sint alergicie la anumite mincaruri.

de altfel am vazut si obiceiul cind te inviat cineva sa intrebe dinainte ce nu maninci.

ce am vrut eu sa spun de fapt, e ca sportul si o dieta adecvata cred ca te va ajuta, de asemenea odihna si eliminarea stresului cit se poate.

Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2007-08-24 19:01:36)

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#7 2007-08-25 09:13:32

ankuzza
Hero member

multumesc..pastile n`as mai lua..vreau sa fac totul pe cale naturala

#8 2007-08-25 10:21:26

ET
Addicted member

Iti mai recomand sa citesti cartile semnate de dr. Ovidiu Bojor, cel mai mare fitoterapeut din RO. Cu un search pe Google poti afla mai multe infos.

#9 2007-08-25 11:29:58

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Am gasit ceva care te poate ajuta.

Pentru tratament e nevoie de 1/4 l ulei de masline si 1/4 l zeama de lamaie. Se amesteca amandoua bine de tot (se formeaza o emulsie), cantitatea se imparte in patru pahare egale, care se beau pe stomacul gol, unul cate unul, in decurs de o ora (la interval de 15 minute). Se bea primul pahar, se sta culcat pe partea dreapta 15 minute, apoi al doilea si urmatoarele, procedand in acelasi fel. Dupa ultimul pahar, se sta pe partea dreapta 15 minute, apoi se fac rostogoliri pe covor (pe pantec si spate) vreme de 15-20 de minute. Apoi se poate manca. A doua zi si in cele urmatoare se va elimina raul din fiere (mal), pe care o sa-l vedeti cu ochii dvs. Pentru curatirea completa, tratamentul se repeta inca o data, la interval de o luna. Nu exista efecte negative, ci doar o usoara jena in zona fierii, care este solicitata mai mult

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#10 2007-08-25 12:25:06

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Doctoressa in leg cu hepatoprotectorul. Am fost sa-mi iau folia de AC de la farmacie si a inceput farmacista sa ma ia la intrebari ca de ce iau AC, de cand, cum in ce fel....etc. Si i-am zis k iau de apr 3 ani si cica: AOLEEEEU!!!!. Si m-am uitat asa cam ciudat la ea.....si mi-a zis sa iau un hepatoprotector, ca asa e recomandat in cazul AC. Bine ca dupa aia i-am zis k eu mai iau silimarina (hepatoprotector) si ea a vrut sa imi incarce bonul cu altceva care zicea k e mai bun asta e partea a doua.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#11 2007-08-25 13:47:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

mitzili, de ce dai explicatii farmacistelor? zi-le "buna ziua" si baga-le reteta sub nas. ce atata conversatie?
am patit-o si eu cu hepatoprotectorul. vor sa-si vanda pastilele. de cand e ea medic sa iti spuna ca o pastila e mai buna ca alta?

Nobody home

#12 2007-08-25 13:50:05

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

n-am mai stat la discutii.....pana la urma i-am zis sec: Doamna dati-mi ce v-am cerut si gata ca am si eu treaba. Eram si pe stop si abia ma suportam pe mine ...dar pe ea

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#13 2007-08-25 13:54:22

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

foarte bine smile

Nobody home

#14 2007-08-30 12:32:34

andrutza
Vizitator

Fetelor de 2 zile ma doare intr-una in partea dreapta sub coasta, e o durere ca si cum m-ar strange si usoare intepaturi simt, ma mai lasa iar ma ia, oare de la ce sa fie si ce anume sa ma doara? Mama zice ca din cauza supararii ma doare, dar nu stiu ce sa spun. Eu am o fiere lenesa asa mi s-a spus cand am facut eco, am mancat acum 2 zile niste pui cu smantana si usturoi si eu cand mananc usturoi imi cam dau ferea peste cap, dar niciodata nu m-a tinut durerea atat de mult.

#15 2007-08-30 13:36:18

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

andutza bea niste ceai de anghinare vezi ca e cam amar da crede-ma ca-ti face bine...bea-l repede sa nu simti ca ti se cam ridica paru ptr ca e asa amar...da mie mereu mi-a facut bine,ca si eu am pb cu fierea

#16 2007-08-30 13:40:45

andrutza
Vizitator

Pai am luat anfghirol pastile....tot din anghinare e facut, dar nici o ameliorare.

#17 2007-08-30 14:26:46

ET
Addicted member

andrutza a scris:

Fetelor de 2 zile ma doare intr-una in partea dreapta sub coasta, e o durere ca si cum m-ar strange si usoare intepaturi simt, ma mai lasa iar ma ia, oare de la ce sa fie si ce anume sa ma doara? Mama zice ca din cauza supararii ma doare, dar nu stiu ce sa spun. Eu am o fiere lenesa asa mi s-a spus cand am facut eco, am mancat acum 2 zile niste pui cu smantana si usturoi si eu cand mananc usturoi imi cam dau ferea peste cap, dar niciodata nu m-a tinut durerea atat de mult.

Nu e cazul sa te sperii. Foarte multa lume are dischinezie biliara. Ceaiul de rostopasca e de asemenea bun, insa la fel de amar ca si cel de anghinare (pe care eu nu l-am putut bea in ciuda eforturilor disperate:)) ). Incearca Bilichol, Hepatobil (la mine a fost cel mai eficient, dar fii atenta ca are in compozitie sunatoare), ulei de masline. Inutil sa mai spun ca ar trebui sa te restrictionezi alimentar pe viitor.

#18 2007-08-30 14:28:40

andrutza
Vizitator

Da, mama s-a dus s-a ia un prospect de la farmacie de la Liv.52.....si am vazut ca e bun si pt dischinezii biliare, oare daca iau e bine? ca ma doare de 3 zile si e deranjant plus ca ma simt si pleoshtita....

#19 2007-08-30 14:31:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ia fara probleme...rau nu iti face

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.