homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2007-08-23 11:08:23

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

intrebare

doctoressa, vreau sa stiu te rog ce tre sa fac inainte sa merg sa fac urocultura. dc am avut pana aseara ovule, maine dimineata, adica vineri ma pot duce la laborator?n as vrea sa aman dar nici sa nu fie analiza concludenta. pls, astept raspuns sa stiu ce fac.pup

#2 2007-08-23 11:15:08

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Re: intrebare

eu as mai fi asteptat o zi, dar nu cred k ovulele intravaginale eu vre-o legatura cu urina smile

#3 2007-08-23 12:44:27

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

in mod normal, dimineata te poti spala in vagin dupa ovul - acum depinde si CE ovule ai avut... si atunci, daca elimini secretia vaginala, ai mai multe sanse sa fie urina sterila.
Daca poti colecteaza tu urina maine dimineata: dupa ce te speli in vagin, te stergi bine, apoi urinezi, si lasi primele jeturi de urina sa "spele" zona, apoi colectezi direct in recipient urina necesara. Recipient poti lua de la laborator, sau de la o farmacie. Sau, e neaparata nevoie sa recoltezi urina direct la laborator? Eu as zice ca nu...
Pupici!

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#4 2007-08-23 15:51:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Nu, evident, o recolteaza acasa...din prima urina de dimineata, din mijlocul jetului

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.