|
Nu esti logat.
O casnicie fericita...sau o cariera reusita?#1 2007-08-23 14:10:09
O casnicie fericita...sau o cariera reusita?La 21 de ani ce ar fi indicat sa alegi mai intai: sa faci o cariera asa cum nu au avut'o parintii tai sau sa iti intemeiezi alaturi de persoana iubita familia la care ai visat?....Te poti descurca si cu un copil si cu o facultate?....Ce trece pe locul doi familia sau viata ta profesionala?.......Intrebari multiple....raspunsuri astept de la voi Offline #2 2007-08-23 14:13:04
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?cariera si familia nu se exclud una pe alta! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2007-08-23 14:13:49
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?clar profesia e pe locul doi! cariera o pot forma si alaturi de un sot si copii...unde-s multi puterea creste. m-am casatorit in anul 2 de facultate si ne dorim un copil. daca acesta va veni pana termin facultatea ori voi incerca sa merg in paralel ori imi voi ingheta anul. dar din tot sufletul pot spune, desi din totdeauna mi-am dorit sa devin medic, ca prefer sa fiu o viata casnica dar alaturi de familie. din familie vin resursele sufletesti mai mult decat din cariera. mami de minuni Offline #4 2007-08-23 14:14:08
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Eu iti spun din proprie experienta ca e foarte greu sa te descurci si cu copii si cu facultate pt ca nu le poti face pe amandoua bine dar nimic nu e imposibil.Eu sunt de parere ca familia la care ai visat o poti intemeia si peste 4 ani sau 5 cand termini facultatea, nu e tarziu ,esti tanara,pana atunci mai acumulezi si experienta.De ce te grabesti? Offline #5 2007-08-23 14:21:44
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?eu chiar nu cred ca le poti face la fel de bine pe amandoua.... "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-23 14:22:42
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?eu sunt de parere ca mai sigura e latura financiara. ai terminat o fac, esti as in domeniu.. multe porti ti se deschid. partea personala...tinde sa oscileze.. acum il ai pe om langa tine, dar maine...God knows.. Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-08-23 14:23:09) Offline #7 2007-08-23 14:26:56
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Atunci cand vrei ceva cu adevarat faci tot posibilul sa obtii acel lucru indiferent de parerile celorlalti, din punctul meu de vedere. Nu e vorba de graba ci doar de ceea ce simt....si eu consider ca familia nu o faci atunci cand trebuie ci atunci cand te simti implinita langa persoana iubita si cand sentimentul iti este impartasit.Dar cu parintii ce sa ne facem in astfel de cazuri?....Tu spui da si ei spun nu cum au facut mai mereu? Offline #8 2007-08-23 14:31:22
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?parintii vor trai in locul tau? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #9 2007-08-23 14:35:34
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?de parinti asculti pana la vreo 20 de ani...maaaxim, sa zicem. dupa aia... doar primesti sfaturi din partea lor. Offline #10 2007-08-23 14:56:50
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?parerea mea e ca cel mai bine e sa termini prima data facultatea si sa ai un suport financiar propriu in momentul in care iti intemeiezi familia. pana atunci poti cunoaste mai bine persoana de langa tine si sa iti dai seama daca el e cel cu care vrei sa iti petreci restul vietii Offline #11 2007-08-23 14:58:52
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Eu ma refeream la graba in sensul ca daca el te iubeste oricum te asteapta dar daca simti tu acum nevoia sa ai o familie impreuna cu el e alegerea ta.Poti face si facultatea cand ai familie, intr-adevar , mai ales daca ai sustinere din partea lui dar e greu,trebuie sa te imparti intre casa si facultate.Copilul asteapta multe de la tine si nu trebuie sa-l neglijezi din cauza studiilor pt ca asa va fi. Offline #12 2007-08-23 15:06:15
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?
poti sa le faci si pe amandoua..asta daca ai sansa si omul potrivit alaturi:)care sa te sustina si sa ti fie alaturi..parerea mea take me as i am or watch me as i go! Offline #13 2007-08-23 15:37:25
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?eu una la 21 de ani, m-as concentra pe cariera. de casatorit sa zicem k m-as casatori, dar copii nu as face pana nu as termina facultatea (+ce mai vine dupa) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #14 2007-08-23 15:51:58
de acord it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #15 2007-08-23 16:18:13
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Eu cu iubitul meu suntem impreuna din liceu si acum am 25 de ani si nunta abia la anul..cariera a fost importanta pt amandoi si nu vad cum as putea face un copil fara sa-i ofer cat mai multe.Pe de-o parte sa ai o cariera te face foarte implinita ca profesionist, iti da ocazia sa evoluezi tot timpul, ca sa nu mai vorbim de beneficiile financiare iar pe de alta parte copii, cand ii ai nu sunt nevoiti sa suporte unele neajunsuri...nu ma intelege gresit - visez la clipa cand o sa-mi tin bebelul in brate dar pana atunci trebuie sa avem casuta noastram, asa ca muncim si iar muncim, fac ore suplimentare tot ce trebuie ca sa imi consolidez cariera.. Offline #16 2007-08-23 16:38:37
pink_lady, mi-ai citit gandurile exact asta incerc eu sa pun in practica acum. parerea mea e ca nu se poate sa le faci pe amandoua deodata, incepute in acelasi timp. ia-le pe rand... ma intai devii independenta financiar (astfel incat sa nu depinzi de partenerul tau, ca nu se stie niciodata...), apoi iti intemeiezi familia Just like a tattoo I'll always have you... Offline #17 2007-08-23 16:43:21
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?eu deja am ales cariera pt ca nu imi pot intemeia o familie, nu pot avea un copil daca nu am un suport financiar solid. altfel ce ii pot oferi acelui copil? dragostea mea? da, dar nu e suficient. Offline #18 2007-08-23 16:57:13
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?andreealina si eu sunt cam in aceasi situatie in care esti si tu,tot 21 de ani am sunt la facultatea si iubitu meu vrea sa ne casatorim la anu!sincer imi doresc sa fiu sotia lui dar..........nu stiu cum o sa fie sa fi si studenta si sotie poate fac si nu copil .............si eu sunt intr-o dilema f mare ,iubitul meu vrea neaparat sa ne casatorim el fiind mai mai mare decat mine are 30 de ani si e normal la varsta lui sa vrea sa-si intemeieze o familie! Offline #19 2007-08-23 17:03:58
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?sigur, nu e cazul lui eu_vreau...ea va deveni medic, deci nu isi va putea asigura din munca ei independenta financiara(stiu din experienta) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|