|
Nu esti logat.
Legat de AC va rog un raspuns#1 2007-08-23 20:15:55
legat de AC va rog un raspunsDeci eu iau Yasmin de aproape 3 ani. Si incep folia intr-o zi de luni. Duminica trecuta (terminam a doua sapt de pastile) am luat pilula (dar din neatentie nu am urmat sirul si am luat de fapt ultima pastila de pe folie, care era notata tot cu litera D). Luni la ora la care trebuia sa iau pastiluta nu mi-am dat seama k eu de fapt incurcasem sirul si am crezut ca duminica nu am luat pastila....si am luat 2 deodata. Deci am luat duminica o pastila si luni 2. Asa ca eu o sa termin folia cu o zi mai devreme.(adica sambata) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #2 2007-08-23 20:35:04
Re: legat de AC va rog un raspunsTrebuie sa suplimentezi pastila luata in plus cu alta de pe o folie separata! In total trebuie sa ai neaparat minim 21 de zile de luat pastile. Nu are importanta ca tu ai luat 21 de pastile, trebuie sa fie 21 de zile. Deci cumpara-ti o noua folie din care iei o pastila dupa ce termini folia de acum si apoi faci pauza 7 zile si incepi o alta folie intreaga. Offline #3 2007-08-23 20:55:25
Re: legat de AC va rog un raspunsas putea sa aleg si varianta: iau pana se termina folia, protectie suplimentara pana imi vine ciclu si in prima zi de mentra sa incep folie noua? You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2007-08-23 20:58:16
Re: legat de AC va rog un raspunshmmm.. da se poate si asa, dar in variantele mele nu e nevoie de prottectie suplimentara . Tu alegi cum iti e cel mai bine. Offline #5 2007-08-23 21:06:48
Re: legat de AC va rog un raspunsok dar pana sambata inclusiv, cand o sa iau ultima pastila sunt protejata da? You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-23 21:08:05
Re: legat de AC va rog un raspunsdap Offline #7 2007-08-23 21:09:42
Re: legat de AC va rog un raspunssaru-mana de raspunsuri You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #8 2007-08-23 21:09:45
Re: legat de AC va rog un raspunsam facut si eu gafa asta si am ales varianta sa continuu cu o noua folie fara oprire... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|