|
Nu esti logat.
Biopsie la sin#1 2007-08-23 23:43:36
Biopsie la sinAm fost la un control la sini din cauza ca ma durea unul si mi-au facu mamografie si ecografie. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-04-24 01:02:01) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #2 2007-08-23 23:49:24
Re: Biopsie la sinNu-ti fie teama! Trebuie sa afli cat mai repede ce este acolo. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-23 23:55:37) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-08-24 04:03:54
Re: Biopsie la sinMultumesc pentru raspuns. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2007-08-24 04:07:20) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #4 2007-08-24 11:17:12
Re: Biopsie la sin
Gandeste-te ca sunt altii care trec/au trecut prin experiente mult mai grele decat tine. Biopsia e o metoda simpla de a preleva tesut si pentru a afla de ce natura e nodulul. Nu implica riscuri si nu te mai lua dupa ce spune "mamaia" care crede ca nu trebuie sa deranjezi locul pentru ca s-ar putea extinde sau mai stiu eu ce alte grozavii. Vdaiana ti-a explicat ft. clar. Eu cred ca diagnosticul care ti s-a pus e fibroadenom, ceea ce implica luarea masurilor rapid. O prietena a fost suspecta de Hodgkin toamna trecuta, a trebuit sa i se faca biopsie si s-a dovedit a fi toxoplasmoza. Nodulii mamari au numeroase cauze si pot fi de multe feluri, nu trebuie sa ne gandim la malignitate din prima. Offline #5 2007-08-24 11:39:54
Re: Biopsie la sinTotusi, putem spune cu precizie daca e benign sau malign nodulul doar daca facem biopsie. Asadar fa biopsia still_dreaming! Iar faptul ca nu ai luat anticonceptionale si nimeni in familia ta nu a avut cancer de sin nu are nici o importanta...nu inseamna ca tu nu poti avea acest ghinion Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-24 15:06:51
asa mi-a spus si doctrul Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2007-08-24 15:07:06) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #7 2007-08-24 15:10:13
Re: Biopsie la sinasa si e...eu una as vrea sa stiu din vreme ce si cum e ca sa pot sa ma tratez....asa te sfatuiesc si pe tine sa privesti problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-08-24 15:14:41
Re: Biopsie la sine tratabil cancerul la sin? To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #9 2007-08-24 15:15:25
Re: Biopsie la sinsigur ca e tratabil...chirurgical Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-24 15:18:57
Re: Biopsie la sindotorul de la chirurgia sinilor, la care am fost ieri, si care face biopsia, Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2007-08-24 15:24:44) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #11 2007-08-24 15:24:59
Re: Biopsie la sinasa e corect...intreaba-ma. orice vrei intreaba-ma, tot ce stiu, iti spun cu placere Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-08-24 15:35:11
mda, asa e. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #13 2007-08-24 17:19:42
Right! Insa riscurile sunt diminuate considerabil de maiestria si experienta celui care o efectueaza. Nu sunt riscuri majore si nu ai de ce sa te temi. Offline #14 2007-09-09 20:24:07
Re: Biopsie la sinstill_dreaming, ce noutati ai? ai facut biopsia? cum te simti? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #15 2007-09-10 05:43:27
Re: Biopsie la sinvdaiana To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #16 2007-09-10 11:07:54
Re: Biopsie la sino sa fie bine...ai sa vezi. nu ai nevoie de stres acum asa ca asteapta rezultatele cuminte si sa ne ti la curent Offline #17 2007-09-10 13:57:10
Re: Biopsie la sinSa ne tii la curent. Iti tin pumnii si Dumnezeu sa aibe grija de tine, asa cum a avut si de mine. O sa fie bine, ai incredere. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #18 2007-09-19 02:29:58
Re: Biopsie la sinAm primit resultatul de la biposie si a iesit ca e bening, fibroadenoma. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #19 2007-09-19 06:53:38
Re: Biopsie la sineu cred ca este mai bine sa te operezi chiar daca este bening.....stiu ca esti speriata dar este spre binele tau sa ramai cu sanii curati.........mai asteapta si parerea celorlalte fete. te pup ai grija de tine! Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|