|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele MERCILON#1 2007-08-24 14:36:29
anticonceptionalele MERCILONsalutare fetele...buey am o problema mareeee mareee de tot ,poate ma puteti ajuta voi...de vreo 2 luni iau mercilon dar nu am facut pauza aia de 7 zile dupa terminarea unei folii si nici menstruatia nu mi-a venit .... nu mai tin minte sa imi fi zis doctoru ca tre sa fac si pauza aia ( si mie mi le-a prescris si pt ovare ca am fost operata de chisturi si pt relatiile sexuale)...io ce ma fac ???acum mai am una ... si sa fac pauza aia ?????de doctor nu pot da ca e in concediu .. voi ce ziceti? si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline #2 2007-08-24 14:40:47
Re: anticonceptionalele MERCILONda, normal ca trebuie sa faci pauza de 7 zile. Indiferent pentru ce ti-au fost prescrise. Si e normal sa nu-ti vina menstra daca nu faci pauza intre folii. Dupa ce termini folia faci pauza 7 zile si incepi una noua in ziua 8. Offline #3 2007-08-25 00:13:01
Re: anticonceptionalele MERCILONaha ...deci in a 8 a zi incep iar ...ms mooolt de tot ...chiar nu stiam ce sa fac ...si in zilele astea 7 daca am relatii sexuale nu mai poate ejacula in mn nu ??? si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline #4 2007-08-25 00:14:52
Re: anticonceptionalele MERCILONba da, esti protejata mereu, atata timp cat pauza nu este mai mare de 7 zile si daca iei pastilele corect, in fiecare zi la aceeasi ora, fara sa vomiti dupa sau fara sa iei antibiotice si alte medicamente care scad efectul contraceptiv. Offline #5 2007-08-25 00:17:17
Re: anticonceptionalele MERCILONce tare .. da am mai uitat uneori sa o iau la 10 seara cum fac d ob ....si am mai luat la 10 juma poate chiar 11.....cam naspha treaba ... si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-25 11:09:54
Re: anticonceptionalele MERCILONnu e naspa. e ok. doar sa nu depasesti 12 ore Nobody home Offline #7 2007-08-25 14:55:38
Re: anticonceptionalele MERCILONgoata mi-am revenit ...ms si totusi exista iubire,si totusi exista blestem,dau lumii,dau lumii de stire IUBESC,AM CURAJ si MA TEM Offline #8 2007-08-27 20:01:19
Re: anticonceptionalele MERCILONsi eu iau tot mercilon de aproape 2 ani de zile si nu am avut probleme. important e sa nu uiti sa iei pastila in fiecare seara. in rest..... la mine a functionat perfect Offline #9 2007-08-30 23:09:17
Re: anticonceptionalele MERCILONsalutare.am si eu o problema.este prima luna cand iau anticonceptionale mercilon.luni m terminat folia si sunt in acele 7 zile de pauza.pastilutele le iau la 5 dupa-amiaza.nu am uitat nici o pastiluta.doar 10 minute plus sau minus intarziere.intrebarea mea este daca este posibil sa nu vina menstra in aceste 7 zile de pauza.ca deja am 4 zile si sunt cam ingrijorata.ce sa fac? Offline #10 2007-08-31 10:37:35
Re: anticonceptionalele MERCILONionia stai linistita ca iti va veni..si eu iau mercilon si mie imi vine in a 5-a zi de pauza My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #11 2007-08-31 10:59:53
Re: anticonceptionalele MERCILONmersi mult.sper sa vina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|