|
Nu esti logat.
Desen :D#1 2007-08-24 15:25:08
desen :Dm-am gandit sa punem desenele si picturile noastre sau alte tablouri care v-au placut Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-08-24 15:25:55) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #2 2007-08-24 19:28:30
Re: desen :Dsuper tare deadrose:| At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #3 2007-08-24 22:10:53
Re: desen :Ddeci ala cu gajika e zuper tare...nush eu nu ma pricep sa desenez sau pictez dar mereu am avut o atractie spre arta....aici in oras avem o galerie si mereu cand trec pe langa ea ma opresc si ma uit si imi zic ca at cand o sa am casa mea si banuti o sa imi cumpar tablouri ca parca mai invie o casa nush le da culoare, stil... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #4 2007-08-24 22:42:58
Re: desen :Ddragutz, paru cam gresit asezat in spatiu, mainile cam mici ca lungime, spatele trebuia mai arcuit si definitiveaza umbrele... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-25 00:17:52
Re: desen :Dfrumos, bravo fetele, ce artiste talentate avem printre noi! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #7 2007-08-25 00:27:25
Re: desen :DCand eram in gimnaziu aveam si eu talent,probabil inca am,dar in liceu n-am avut cum si cand sa-l dezvolt,mi-ar fi placut.. Offline #8 2007-08-25 14:41:53
Re: desen :D
daca te uiti mai atent e prea lunga daca ai fi vazut ce gat de girafa avea la inceput http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-08-25 18:33:21
Re: desen :Dce talentate sunteti.bravo! expect the worst , hope for the best! Offline #10 2007-08-25 18:53:53
Re: desen :Das putea sa-mi pun si eu desenenele pe care le fac la cursuri, cand ma plictisesc profii??? cred ca toate am avem ceva de aratat daca le-am pune:)))...(eu una n-am nici un pic de talent la desen:)) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #11 2007-08-26 13:45:24
Re: desen :Ddisguise, pune-le http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2007-08-26 23:18:47
Re: desen :Dle-as pune , numai ca nu mai am foile pe care le-am desenat:)) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #13 2007-08-26 23:56:37
Re: desen :Deu aveam un desen din prima zi d scoala. n pusese doamna invatatoare sa desenam c vrem noi. eu am desenat o ksa cu un soare zambaret p cer si cu floricele prin jur, tot zambarete dar nu mai stiu unde e foaia. dak o gas v`o arat. Avem 1 an si 5 lunite Offline #14 2007-08-27 13:57:38
Re: desen :Dsi eu desenez si pictez...dar din pacate nu am poze in calc...si ptr fetele care ati pus poze..sunt f reusite toate Some dreams just aren't meant to come true..I learned that... Offline #15 2007-08-27 15:18:01
Re: desen :D
vai ma apuc sa imi caut si eu desenele de cand eram mica desi cred k s-a incadra mai bine la 'sa radem putin' http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #16 2007-09-03 02:44:46
Re: desen :Dma bag si eu Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-03 03:04:30) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #17 2007-09-03 16:53:21
Re: desen :Dti-a iesit super bine kurt cobain http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #18 2007-09-03 17:08:16
Re: desen :Dpai... asta zicea si profa de meditatii ca am doar talent... Deh.. am chiulit la toate orele de desen din liceu asa k teorie=varza :-| Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-03 17:09:14) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #19 2007-09-03 17:18:21
Re: desen :Dce fain desenati si pictati!!! bravo voua! eu am urmat un curs de pictura prin clasele primare... nu mi-am mai exersat talentul ala daca a existat vreodata am trecut la scris There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|