|
Nu esti logat.
Microgynon#1 2007-08-24 16:26:57
microgynonBuna,am 28 de ani si i-au microgynon de 7 ani(la 6 luni dupa ce am nascut}.in tot acest timp nu am facut niciodata pauza nici macar o luna .acum citeva luni am fost la control si mia zis ca daca ma simt bine sa nu fac pauza ca pot sa-mi dau organismul peste cap si daca vreau sa mai fac un copil nu e nici o problema pot sa ramin imediat(fara sa fac pauza) pt ca oricum cantitatea de hormoni din anticonceptionale este infima si se elimina in 24 de ore. dv ce parere aveti?asa este?prietenele mele spun de tot felul de malformatii.sa cred doctorul sau prietenele? multumesc. Offline #2 2007-08-24 18:41:39
Re: microgynoneu zic sa crezi doctorul pentru ca stie el ce vorbeste. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2007-08-24 18:54:00
Re: microgynonsi procesul de reactivare dureaza intre o luna si 3 daca nu ma insel... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|