|
Nu esti logat.
Nu mi s-au dat analize ! x(#1 2007-08-24 20:49:05
nu mi s-au dat analize ! x(Am si eu o problema cu niste scurgeri vaginale ... Am fost pana acum la 3 doctori ginecologi - 2 femei si unul barbat, dar nici la ultimul nu am ramas cu impresia ca a fost ok. Motivul este ca nu imi dau sa fac analize. Si stau si ma intreb de unde isi dau seama ce am si ce tratament ar trebui sa iau ... Offline #2 2007-08-24 21:22:25
Re: nu mi s-au dat analize ! x(Pentru scurgerile vaginale trebuie sa te duci la dermato-venerologie,ti se vor face niste analize(lama)si in functie de rezultat vei primi tratamentul corespunzator. Offline #3 2007-08-24 21:48:39
Re: nu mi s-au dat analize ! x(Stai sa lamurim ceva. Lactobacilii nu sint daunatori, din contra. Candidoza este cauzata de ciuperca Candida albicans. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-24 21:48:57) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-08-24 22:08:53
Re: nu mi s-au dat analize ! x(@vdaiana: mersic fain de explicatii la candida ... intr-adevar m-a inselat memoria, bat-o vina. Asta am de gand sa fac - trimiterea la analize de la dr familie - pentru ca nu ma mai tin nervii sa merg la inca un dr si sa-mi dea si el/ea un tratament fara o baza. Offline #5 2007-08-24 22:21:35
Re: nu mi s-au dat analize ! x(Eu sint din Timisoara. Dar cauta aici: http://www.parinti.com/modules.php?name … mp;order=a "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|