|
Nu esti logat.
Imi cade parul. posibil din cauza starilor febrile sau a stresului.-2Pagini: 1 2
#20 2007-08-27 13:29:53
Re: Imi cade parul. posibil din cauza starilor febrile sau a stresului.Alinalove, ai trecut sub tacere absoluta faptul ca ai luat contraceptive(pina acum)....greu de presupus ca ar fi ele de vina....nu dau febra.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-08-27 13:40:27
Re: Imi cade parul. posibil din cauza starilor febrile sau a stresului.
Multumesc, in sfarsit ... m-am ingrijora, ca o sa ma dai si tu la o parte... Ultima oara a fost editat de Alinalove (2007-08-27 13:41:47) Offline #22 2007-08-27 13:46:27
Re: Imi cade parul. posibil din cauza starilor febrile sau a stresului.Alinalove...cred ca te cauta de cancer....altceva nu prea au ce cauta in maduva osoasa. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-08-27 13:52:39
Re: Imi cade parul. posibil din cauza starilor febrile sau a stresului.
febra fac din luna Mai intr-una. Sunt tare dezamagita dar ma gandeam ca poate o sa treaca. Nu mai racisem de 4 ani ... si niciodata nu am zacut la pat. Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|