|
Nu esti logat.
Frica pazeste bostanaria!!!!#1 2007-08-25 18:49:12
frica pazeste bostanaria!!!!Buna, Doctoressa! Offline #2 2007-08-25 19:01:08
Re: frica pazeste bostanaria!!!!cantitatea si durata menstrei sunt modifcate de anticonceptionale, nu-i nimic grav. e normal. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-08-25 19:02:46
Re: frica pazeste bostanaria!!!!ElaElis si eu iau tot yasmin si euthyrox...E foarte bine cum ai luat pastilele si nu te ingrijora in privinta menstruatiei. Un efect al anticonceptionalelor este reducerea cantitatii, sau ameliorarea durerii. Atat timp cat le iei corect nu ai cum sa ramai gravidutza. Atentie insa...daca vomiti sau ai mai multe scaune moi la 4 ore dupa ce ai luat pastilutza, sau daca faci tratament cu antibiotice trebuie sa te protejezi suplimentar pana ce inghiti 7 pastilute You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2007-08-25 19:27:35
Re: frica pazeste bostanaria!!!!Va multumesc mult fetele!!!! Offline #5 2007-08-26 20:25:27
Re: frica pazeste bostanaria!!!!Mai e ceva!!! Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-27 01:04:50
Re: frica pazeste bostanaria!!!!sigur ca erai protejata, pentru ca ai fi facut 7 zile pauza,nu 8. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #7 2007-08-27 20:48:49
Re: frica pazeste bostanaria!!!!Multumesc Andrada 79; asa e; socoteala e simpla dar asa am o frica in oase ... ca nici macar un calcul banal nu am mai realizat!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|