|
Nu esti logat.
Scurgeri dupa cauterizare#1 2007-08-25 23:07:34
scurgeri dupa cauterizareBuna seara. De-abia m-am inscris si eu pe acest forum cu intentia de a afla mai multe despre niste probleme care ma framanta. As vrea daca este posibil sa-mi raspunda "doctoreasa" dar bineinteles ca oricine are vreun sfat e binevenit. La inceputul lunii iunie 2007 am fost la un control ginecologic periodic si mi s-a spus ca am o rana cam urata pe colul uterin. Am facut imediat o colposcopie in urma careia mi s-a dat un tratament cu polidin fiole, doxicilina si colposeptine ovule si mi s-a spus ca imediat dupa ce termin acest tratament sa ma programez pentru cauterizare. Asa ca, pe data de 29 iunie 2007 m-am cauterizat si doctora mi-a spus ca totul a decurs bine, mi-a interzis cu desavarsire contactul sexual, spalaturile vaginale si mi-a spus ca o sa am niste scurgeri care sunt normale deoarece tot ceea ce a cauterizat trebuie sa se curete si mi-a spus sa ma duc la control dupa 2 saptamani. Am respectat ceea ce mi-a spus dansa, m-am dus la control (pansat) asa cum mi-a spus , am stat in repaus sexual 7 saptamani dupa care am reluat contactul. Ultima data cand am fost la control pe data de 3 august 2007 am intrebat-o cat timp o sa mai am scurgeri si mi-a zis ca o sa mai am o perioada dar nu a specificat cat si mi-a zis sa ma mai duc la ea la sfarsitul lunii septembrie. Acum, ceea ce vreau eu sa stiu pana ma duc eu iar la control este ca scurgeri tot mai am, mai precis o scurgere albicioasa parca nu chiar asa de abundenta ca la inceput dar totusi mai este si vroiam sa stiu si eu daca este normal si cat timp o sa mai am aceasta scurgere deoarece este chiar neplacuta si de-abia astept sa scap de ea. Daca ar putea cineva sa imi raspunda la aceasta nedumerire v-as fi recunoscatoare. Va multumesc si astept raspunsurile si sfaturile voastre. Offline #2 2007-08-27 13:12:08
Re: scurgeri dupa cauterizares-ar putea sa gresesc, dar ma gandesc k poate, rana fiind "urata" in sensul de mare (cred) e posibil sa nu fi cauterizat chiar tot.. -asa a fost la mine; ceea ce nu inteleg e ce tratament ti-a dat cand te-ai dus pe 3 august (trebuie sa iti fi dat ceva); de obicei dupa cauterizari iti da ovule; scurgerea aceea ar putea semnifica o inflamatie/infectie.. se spune k rana de pe col intretine infectia, iar infectia intretine rana.. si atunci apare un cerc vicios de care trebuie sa scapi.. f bine k ai facut cauterizarea (ce a fost mai greu ai facut), acum ramane doar sa iti mai dea un tratament local cu ovule.. You think you know but you have no idea Offline #3 2007-08-27 13:19:59
Re: scurgeri dupa cauterizaresincer eu cred ca daca doctorita ta stia cit va mai dura ti-ar fi zis...nu stia insa si nici noi nu stim, depinde oricum si de fiecare organism in parte Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-08-27 16:33:00
Re: scurgeri dupa cauterizareVa multumesc din suflet ca mi-ati raspuns. Lolita sa stii ca si eu m-am gandit la aceasta situatie neplacuta de a nu se fi cauterizat toata rana( caci am mai citit situatii din astea), dar doctorita mi-a spus , pe 3 august cand m-am dus ultima data la control ca vindecarea merge bine dar ca mai are putin , adica nu e complet vindecata si ca sa reiau contactul peste 2 saptamani , ceea ce am si facut, chiar am mai stat vreo 2-3 zile in plus. Daca era ceva in neregula banuiesc ca avea datoria sa-mi spuna nu-i asa??? Referitor la ce tratament mi-a dat dupa cauterizare sa stii ca nu mi-a dat decat sa iau 5 zile Doxicilina. Atat. Ovule nu mi-a dat decat inainte de cauterizare , impreuna cu doxicilina si injectii cu polidin. Chiar si eu m-am mirat ca nu mi-a dat nici un fel de tratament local dupa cauterizare dar am zis ca ea stie mai bine...... nu?? Acum nu prea stiu ce sa mai cred . Atunci cand m-am dus la cauterizare eram foarte speriata si chiar am discutat cu doctora si am rugat-o din suflet sa ma cauterizeze bine , ca sa nu mai fiu nevoita sa mai vin iar.Dar acum ramane sa stept sa vad la sfarsitul lunii septembrie cand ma mai duc la control ce mai spune si poate pana atunci mi se opreste si aceasta scurgere. Iti multumesc inca o data pentru raspuns. Offline #5 2007-08-27 16:38:52
Re: scurgeri dupa cauterizareDoamna Doctoreasa va multumesc ca mi-ati raspuns . M-ati lasat cam in ceata pt. ca nu stiu ce sa cred , daca e normal sa mai am aceasta scurgere tinand cont ca au trecut aproape 2 luni de la cauterizare (care a avut loc pe 29 iunie 2007) iar acum suntem la sfarsitul lui august. Oricum poate pana la sf. lui septembrie cand ma duc la control totul va fi bine. Dar nici nu stiu ce sa fac ? Ar fi bine sa ma duc mai repede la control tinand cont ca tot mai am scurgerea asceasta? Va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns. Astept noi sfaturi de la dvs. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-27 21:58:28
Re: scurgeri dupa cauterizaresper sa nu radeti de mine dar ce aia cauterizare?doar ce m-am inscris in acest forum si vad ca sunt multe lucruri pe care nu le stiu....e cineva dragut sa ma lamureasca si pe mine?.multa sanatate... Offline #7 2007-08-28 22:47:54
Re: scurgeri dupa cauterizarebuna fetelor, Offline #8 2007-08-29 11:23:50
Re: scurgeri dupa cauterizarenu inteleg ce semn de vindecare astepti....betadina e si ea maronie, e firesc sa curga pe tampon. fa ce ti-a zis medicul, intoarcete la control cind te-a chemat, se va uita si va decide cum stau lucrurile....nu te stresa intre timp Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-08-31 16:22:16
Re: scurgeri dupa cauterizareDupa cauterizare (acum 1 sapt si 3 zile), am primit tratament cu cerviron. Acu chiar m-am speriat pentru ca a curs sange (nu chiar, dar e roz si nu maro). Ma linisteste cineva? E firesc? Ce sa fac? La control ar trebui sa ma duc abia dupa 2 luni. Multumesc. iubesc+Camelia+Matei Offline #10 2007-08-31 16:24:31
Re: scurgeri dupa cauterizarenu cred ca sunt motive serioase de stres...totusi daca esti nelinistita mergi la medic...te-o fi programat el peste 2 luni insa de vreme ce ai probleme e firesc sa te poti intoarce oricind la control Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-08-31 16:30:07
Re: scurgeri dupa cauterizareMultumesc doctoressa. Sper sa treaca. Am sa ma duc daca nu la medic, din pacate abia marti e la cabinet. Multumesc inca o data, tare mult doctoressa. Bine ca esti on line. Ultima oara a fost editat de tomina (2007-08-31 16:34:03) iubesc+Camelia+Matei Offline #12 2007-08-31 16:51:53
Re: scurgeri dupa cauterizarenu prea cred....e prea devreme.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-08-31 17:22:27
Re: scurgeri dupa cauterizareMultumesc, macar stiu acum sigur cauza. Un weekend placut, doctoressa iubesc+Camelia+Matei Offline #14 2007-09-03 17:11:00
Re: scurgeri dupa cauterizaremerci doctoreassa Offline #15 2007-09-03 17:15:02
Re: scurgeri dupa cauterizarefa linistita bai si in mare...in piscina publica, de principiu sunt de parere ca nu e cazul sa faci daca nu e super-verificata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-09-04 15:47:02
Re: scurgeri dupa cauterizaremerci, Offline #17 2007-09-04 15:57:04
Re: scurgeri dupa cauterizarescuze, deli, te rog sunt curioasa. Eu am doar dupa-masa scurgeri sangerii, putin dar exista, dupa cauterizare. In rest nu. Daca nu sunt indiscreta, la tine cum e curgerea asta? La control doar joi pot merge. iubesc+Camelia+Matei Offline #18 2007-09-04 18:05:40
Re: scurgeri dupa cauterizaretomina, Offline #19 2007-09-04 21:01:59
Re: scurgeri dupa cauterizareMultumesc deli29. Sper sa fie ok. Toate cele bune si tie. iubesc+Camelia+Matei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|