homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E urgent sau nu?

#1 2007-08-26 13:32:10

kid
New member
Inregistrat: 2007-02-06

e urgent sau nu?

Buna! Va scriu pentru ca un prieten are o problema: atunci cand ejaculeaza, pe langa spema, elimina si ceva ce pare a fi sange. Stiu ca nu e normal si ca trebuie sa mearga la doctor, dar nu poate merge decat peste 2 saptamani. Ar fi faptul ca nu se duce cat mai repede la doctor o problema?

De ce sunt problemele mele mai importante decat ale altora? Pentru ca sunt ale mele!

#2 2007-09-04 23:36:10

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: e urgent sau nu?

depinde.....parerea mea este ca nu ar mai trebui sa faca sex...in aceste doua saptamani si....sa se duca cat mai repede sa vada c si cum.dar astepta si parerea celorlalti!.

ps ps:o prb in sine nu ar fii asha mare dar app de cat timp si-a dat seama ca elimina si sange?

Ultima oara a fost editat de alexia (2007-09-05 12:08:46)

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#3 2007-09-05 12:05:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: e urgent sau nu?

cum bine zice codynna, problema nu e asa mare...sa mearga totusi la urolog cit de repede poate....nu vad motive sa renunte la sex pina atunci

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.