homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lubrifierea?

#1 2007-08-26 15:38:27

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

Lubrifierea?

La contactele sexua;le, cand nu sunt bine lubrifiata ma deranjeaza putin, si am observat atunci cand ma spal ca pe peretele din spate al vaginului, unde se simte  colonul e mai aspru si parca as avea o bucatica de mucoasa desprinsa, dar cred ca nu e posibil asa ceva pentru ca nu am niciun simptom...doar la contactul sexual cand nu sunt bine lubrifiata ma deranjeaza.
Si inca o intrebare.De la ce varsta se poate folosi lubrifiant?Are efecte negative?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2007-08-26 16:20:29

fiammetta
New member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Lubrifierea?

lubrifiantul sa fie numai pe baza de apa pentru a nu te irita
din cate stiu eu se poate folosi o data ce ti-ai inceput viata sexuala fara efecte negative
vorbeste cu prietenul, sa aveti un preludiu mai lung si mai eficient pt a fi bine lubrefiata
nu strica sa te duci la un control, poate sa nu fie nimic cum zici tu si doar pentru ca nu esti bine lubrefiata dar mai bine sa ai o confirmare de specialitate...parerea mea

"Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte"
Octavian Paler

#3 2007-08-26 16:42:00

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

si ce marca de lubrifiant recomandati?

#4 2007-08-27 17:09:23

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

imi recomanzi o marca anume?
Uneori avem pate de preludiu foarte lung dar se intampla sa nu am exct, chiar aca imi doresc foartemult...probabil de la stres sau alte chestii de genul asta.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#5 2007-08-28 00:48:45

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

nu stiam unde sa scriu asa ca sper ca e ok aici. in timpul contactului sexual simt usturimi in interior. penetrarea e cu mici dureri dar e ok...multe contacte nu am avut ca sa ma gandesc la placere (7-8 pana acum) dar as vrea sa stiu de unde usturimea...am avut-o de la inceput si mi-ar placea sa nu o mai am daca se poate. e normal sau nu chiar?
la planning am intrebat din ce cauza am mici dureri la penetrare si mi-a zis ca nu se mira la cat is de slaba si ca o sa se regleze cu timpul. adevarul e ca nu prea parea ca are chef de conversatie sad

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

Publicitate

loading...

#6 2007-08-28 01:01:54

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

pai o cauza ar putea fi ca preludiu nu e suficient ptr tine si nu te lubrifiezi f bine...si daca asta nu e incerca un consult ginecologic la cineva care sa aiba chef de conversatie si sa te indrume

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.