|
Nu esti logat.
Lubrifierea?#1 2007-08-26 15:38:27
Lubrifierea?La contactele sexua;le, cand nu sunt bine lubrifiata ma deranjeaza putin, si am observat atunci cand ma spal ca pe peretele din spate al vaginului, unde se simte colonul e mai aspru si parca as avea o bucatica de mucoasa desprinsa, dar cred ca nu e posibil asa ceva pentru ca nu am niciun simptom...doar la contactul sexual cand nu sunt bine lubrifiata ma deranjeaza. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2007-08-26 16:20:29
Re: Lubrifierea?lubrifiantul sa fie numai pe baza de apa pentru a nu te irita "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #3 2007-08-26 16:42:00
Re: Lubrifierea?si ce marca de lubrifiant recomandati? http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #4 2007-08-27 17:09:23
Re: Lubrifierea?imi recomanzi o marca anume? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #5 2007-08-28 00:48:45
Re: Lubrifierea?nu stiam unde sa scriu asa ca sper ca e ok aici. in timpul contactului sexual simt usturimi in interior. penetrarea e cu mici dureri dar e ok...multe contacte nu am avut ca sa ma gandesc la placere (7-8 pana acum) dar as vrea sa stiu de unde usturimea...am avut-o de la inceput si mi-ar placea sa nu o mai am daca se poate. e normal sau nu chiar? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-28 01:01:54
Re: Lubrifierea?pai o cauza ar putea fi ca preludiu nu e suficient ptr tine si nu te lubrifiezi f bine...si daca asta nu e incerca un consult ginecologic la cineva care sa aiba chef de conversatie si sa te indrume Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|