|
Nu esti logat.
Cat rezista EI fara sex?-2#20 2007-08-27 00:01:09
Re: Cat rezista EI fara sex?da asa e dar cearta a fost recenta in care el avea chef sa mearga la mare singur si acum pleaca...ei au fost mult timp la distanta si s-a vazut clar ca s-au indepartat(el,nu ea) si de aia cred ca se agata de ceva,spera,etc.... Offline #21 2007-08-27 00:11:53
Re: Cat rezista EI fara sex?Eee acum depinde, asa e a gresit destul de mult fata de ea, ma rog....nu e frumos sa judecam, daca ei simt ca asta trebuie sa faca... #22 2007-08-27 00:17:24
Re: Cat rezista EI fara sex?ganditi-va k el a cautat-o a stat un timp s-a gandit si a ajuns l concluzia k vrea s mai incerce sa se impace...am mai zis nu stim ce e in sufletul lui...si nu n putem da cu presupusu inainte..saracu nici nu a plekt in spania..nici nu a ajuns acolo si noi gata ii spunem k o s-o insele..exista si posibilitatea asta nu neg..dar poate nu o inseala..nu toti baietii sunt l fel..si daca iubesc intr-adevar nu inseala..sau s fie un moment d prostie si s faca lucrul asta...asta e acu...s asteptam s vdm cat sta acolo..cum decurg lucrurile..noi acu vedem relatia din afara si analizam l rece...dar pana acu am vazut pareri mai putin optimiste... Offline #23 2007-08-27 00:24:51
Re: Cat rezista EI fara sex?laurik16 eu am zis ce cred si am vazut ca uneori se dau pareri de genu : lasa ca va fi bine,lasa ca nu te merita ptr a nu se supara cineva sau sa incercam sa acoperim adevarul. Offline #24 2007-08-27 00:28:50
Re: Cat rezista EI fara sex?nu incerc s acopar nici un adevar...dar d unde s stim noi daca asta va fi adevarul k o va insela...si nu o incurajez..ci pur si simplu s vada ambele variante dar s nu fim atat d sigure p noi..k gata o va insela...daca ii spunem k o va insela gata s va simti mai bine..sau daca ii spunem nu t va insela la fel s va simti bine....dar zic s nu fim atat d sigure pe noi... Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-27 00:33:18
Re: Cat rezista EI fara sex?si eu ce am spus??daca ar vrea se poate abtine nu ca o va insela 100%... Offline #26 2007-08-27 00:37:15
Re: Cat rezista EI fara sex?ai spus k daca ar vrea s poate abtine, dar nu e cazu asta...sau m insel eu..de asta am zis k sunteti prea sigure Offline #27 2007-08-27 00:43:43
Re: Cat rezista EI fara sex?atunci imi cer scuze..era vorba de o opinie oricum Offline #28 2007-08-27 00:44:53
Re: Cat rezista EI fara sex?nici o problema..xcum o s fim alaturi d wildhoney! Offline #29 2007-08-27 01:44:43
Re: Cat rezista EI fara sex?wildhoney, depinde de barbat, de sentimentele pe care le are fata de partenera, de respect si de ocaziile care se vor ivi acolo. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #30 2007-08-27 01:48:59
Re: Cat rezista EI fara sex?eu cred ca nu rezista mai mult de 2 luni .iar daca nu vrea sa te insele ,cred ca isi rezolva treaba masturbandu-se. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #31 2007-08-27 16:06:19
Re: Cat rezista EI fara sex?fasssss fass fasss... daca stau bine sa ma gandesc hai sa nu fim naive si sa zice" daca te iubeste sigur va rezista"...pt k ne mintim pe noi... desi pe o perioada nedeterminata e cam dificil pt unii....desi eu as zice alternativa "manute" poate unii nu, avand in vedere ca sunt multe ispite pe acolo. barbatii sunt mai predispusi prin natura lor la treaba asta,ca sa zic asa si numarul mare de testosteron e de vina. asa ca nu mai bagati mana atata in foc ca el nu face si nu drege. nu vreau sa bag pe nimeni in sperieti dar asta e crudul adevar. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #32 2007-08-27 16:09:06
Re: Cat rezista EI fara sex?daca te iubeste rezista.al meu a rezistat 6 luni jumate si uite ca n-a murit si nici nu a uitat cum se face Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-08-27 16:11:01) expect the worst , hope for the best! Offline #33 2007-08-27 16:13:11
Re: Cat rezista EI fara sex?daca n-ai uitat mai exista si barbati care isi mint iubitele ca n-au facut si n-au dres... bla bla bla..nushu ei sunt mai predispusi la insela decat noi.asta e parerea mea.din moment ce au mani nu inteleg dc nu si le folosesc, asta ca sa nu-si insele partenera. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #34 2007-08-27 16:20:31
Re: Cat rezista EI fara sex?pana la proba contrarie am incredere in el ca nu a facut si nici nu o sa faca nimic cu alta.iar daca a rezistat 6 luni jumate,3 luni jumate vor fi floare la ureche. expect the worst , hope for the best! Offline #35 2007-08-27 17:35:09
Re: Cat rezista EI fara sex?Al meu a stat o luna fara , cat am fost eu in Anglia...asa ca da, se aplica faza cu "daca te iubeste asteapta"...pot sa bag mana si picioru in foc(,) ca nu a facut nik(,) cat am fot eu plecata...si conetaza mult si sa ai incredere in el...sa nu te gandesti numai la prostii si sa i le spui lui pe urma...ca i se taie si pana la urma se duce la altele macar sa stie ca ai de ce sa ii scoti ochii Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #36 2007-08-27 19:33:23
Re: Cat rezista EI fara sex?yo i-am zis lui bubi meu k am incredere s-l las la mare(el si cu ink 2 baieti) dar pana la urma am mers si eu k a vb el cu ai mei si a fost f bne , ne-am cam si certat din unele tampenii...zik k uneori e bine s mai fie si un pik d frik, nu s zici gata bag mana in petrol sau in orice altcva k x nu face si nu drege.hmm as face bne s nu-i pun p toati intr-o oala Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-27 19:33:45) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #37 2007-08-27 22:04:11
Re: Cat rezista EI fara sex?
offtopic: si eu daca nu facem sex 3 zile ma uit la Spice Platinum,simt ca altfel nu pot functiona bine..macar ma masturbez sa elimin din tensiunea asta sexuala... 6 ani de dragoste Offline #38 2007-08-27 23:08:56Re: Cat rezista EI fara sex?Janis ai dreptate. Bineinteles ca daca o sa simt ceva pentru alta persoana o sa ii pun capat. Dar nu vreau deocamdata sa ma gandesc la asta. Sunt constienta ca o sa fie greu dar prefer sa las lucrurile sa vina de la sine Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|