homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare analize-pentru doctoressa

#1 2007-08-27 15:06:51

roxicutza
Full member
Inregistrat: 2007-08-13

intrebare analize-pentru doctoressa

Doctoressa,
Ma scuzati ca va tot bat la cap...sunt insa putin ingrijorata...tocmai am aflat rezultatul de la analizele de sange si urina pe care le-am facut saptamana trecuta. eu am avut chist hidatic cand eram mai micuta si acum nu am splina. timp de cativa ani in liceu am facut si moldamin..pt ca aveam ASLO marit. am avut si   euzinofilie (aveam euzinofilele 14, 15, dar am facut tratament cu duador si a trecut) mama e medic pediatru si a avut grija ca an de an sa imi fac analizele. acum insa m-a enervat pentru ca nu mi-a explicat ce e cu ultimele analize..cateodata mi se pare ca are timp pt totii pacientii numai pt mine nu:((( va rog mult de tot imi puteti spune parerea dvs?
in sange mi-a zis ca e totul ok,euzinofilele sunt 1smile. din pacate insa calciul  e 7 si  mi-a crescut Aslo ( acum e 400:(( de la 100 acum 4 luni:(sa inteleg ca iar am vreo infectie?
am facut si analizele urinei si mi-a zis ca mi-au iesit leucocite multe si o flora..ca in mod normal astea ar indica o infectie urinara dar eu facand analizele in timpul ciclului e posibil ca de asta sa fi iesit modificate. eu nu stiu ce sa mai cred...si ce tratament sa mai fac ..acum 2 saptamani am facut tratament pt candidoza. ea zice sa iau cexyl pt ASLO dar nu vreau sa dau iar in candidoza..nici cu analizele urinei nu stiu daca am sau nu am infectie.ufffff....
Si mi-am amintit ca saptamana trecuta m-am zgariat cu un betisor in ureche..apoi a inceput sa ma doara din ce in ce mai tare urechea si mi s-a inflamat si gatul..asta sa fi fost oare infectia care  a facut ca ASLO sa creasca?eu am luat septolete, mi-am pus otocalm si am luat antiinflamatoare..am zis sa nu mai iau antibiotice dupa candidoza...acum nu ma mai doare, doar ureche ma mai mananca putin(inca mai pun otocalm).e cazul sa mai iau antibiotic?
dvs ce credeti ?ma puteti indruma cumva..eventual spre un medic de aici sau un laborator de incredere?ma gandesc sa repet analizele de urina.. vreau sa-mi fac si un test de secretie vaginala si pe urma sa vin la o consultatie la dvs.
Ma scuzati ca sunt nitel stresanta..dar sa stiti ca am mare incredere in dvs si in sfaturile pe care le dati.va multumesc muuuuuuuult pentru rabdare:)

Ultima oara a fost editat de roxicutza (2007-08-27 15:32:35)

#2 2007-08-29 12:48:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: intrebare analize-pentru doctoressa

roxicutza...aslo aia mare nu e in regula...sa ai oare iar infectie cu streptococ???? daca da, ma tem ca va trebui antibiotic(cu protectie antimicotica, evident)
cu leucocitele si flora din urina..nu imi poti spune exact ce scrie pe buletin????
ar putea fi o idee buna sa repeti analiza de urina...sincer eu as repeta si aslo(vrei sa vii sa le faci la laboratorul nostru?) examenul de secretie unde il faci? poti merge la Marie Stopes....
Cu urechea aia eu as fi mers mai degraba la un orl-ist...poate a fost o otita...poate a fost un furuncul, sincer nu am cum sa stiu...repeta aslo, poate asa e cel mai bine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-08-29 13:06:11

roxicutza
Full member

Prefer sa vin la dvs la laborator  ..daca pot face acolo urina si Aslo:) mai bine le repetam sa vedem exact despre ce e vorba:). cand iau rezultatele.. ma puteti indruma ce tratament sa iau va rog? si eu cred ca e iar infectie cu strptococ..nu stiu unde..dar gatul ma cam deranjeaza in ultima perioada
In privinta buletinului cu sumarul de urina..as putea sa o rog pe mama sa mi-l trimita prin posta..chit ca intrazie un pic..asa avem termen de comparatie.
Eu ma gandisem sa ma duc sambata asta la Marie Stops si pe urma sa vin la dvs sa vedem daca am ceva. mi-au zis ca imi dau rezultatul de la ex de secretie marti deci la  dvsas putea ajunge saptamana viitoare. ce ziceti, as putea face analizele de laborator in aceeasi zi cand vin la dvs pt consultatie? imi trebuie programare pt laborator? tot pe dvs va sun sau e un nr la laborator (pt ca nu il stiu)?
Va multumesc mult ca sunteti asa draguta si rabdatoare cu mine:)

Ultima oara a fost editat de roxicutza (2007-08-29 13:07:44)

#4 2007-08-29 13:10:53

Al Pacino
Administrator

pai daca ai ex de sarcretie marti, ne putem vedea miercuri dim....
ai nr. dela clinica, de la secretariat, raspunde Elena(asistenta noastra)..ea si recolteaza si iti va spune cind sa vii asa incit sa avem rezultatele miercuri

#5 2007-08-29 13:23:43

roxicutza
Full member

Nu am nr de la clinica din pacate si nu il gasesc pe forum:( mi-l puteti da va rog..sau eventual sa va sun sa mi-l dati...sper sa se tina de cuvant cei de la Marie Stopes cu rezultatul si sa fie gata marti:)
voiam sa va intreb in legatura cu aslo..cum ne putem da seama unde e infectia? e cazul sa fac si un exudat in gat?

Ultima oara a fost editat de roxicutza (2007-08-29 13:26:07)

Publicitate

loading...

#6 2007-08-29 13:50:46

Al Pacino
Administrator

2115350
eu zic asa...daca aslo iese mare iar, mergi la orl...si investigam suplimentar insa foarte probabil in git e cantonat(acolo e poarta de intrare)

#7 2007-08-29 14:02:15

roxicutza
Full member

Multumesc mult:)
O sa si sun pt programare la laborator ca sa avem rezultatele cat mai repede.
In functie de asta, va sun sa vedem daca ramane pt miercuri la dvs.
e ok asa?

#8 2007-08-29 14:15:19

Al Pacino
Administrator

nu te complica asa mult si nu irosi bani pe telefoane....poti merge in orice zi pentru analize, spune-i doar elenei ca vrei sa vii miercuri la mine si sa le ai atunci...iti zice ea cind sa mergi pentru recoltare pentru aslo si cind sa duci proba de urina(ar fi bine sa fie si urocultura....)

#9 2007-08-29 14:27:28

roxicutza
Full member

big_smile asa am sa fac...sunteti o draguta..multumesc frumos:)

#10 2007-08-30 10:41:11

roxicutza
Full member

Am fost astazi la analize:) am facut aslo, sumar de urina si urocultura. sunt gata pana miercuri, cand vin la dvs. Elena mi-a facut programare la dvs miercuri la 10. e ok?

#11 2007-08-30 14:57:50

Al Pacino
Administrator

e ok, mi-a spus si ea....ne vedem atunci

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.