homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o nelamurire...si mai am putin si intru in panica... pls help !

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Am o nelamurire...si mai am putin si intru in panica... pls help !

#1 2007-08-27 20:10:12

justanothersadheart
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-08-27

Am o nelamurire...si mai am putin si intru in panica... pls help !

Poate e prosteshte... dar chiar nu sunt in clar cu ceva. Iau Loette de aprox un an si nu am avut nici un fel de problema cu ele... pana acum (defapt nu shtiu daca e o problema). am luat cele 21 de pastile roz in fiecare zi la acceashi ora, nu am uitat nici una. In acest interval de timp am intretinut relatii sexuale. Ciclul mi-a "venit" la a 4`a pastila alba ...asa cum era de ashteptat insa ceva s-a intamplat. Mi-a venit ffff putin ash putea zice ca daca nu eram atenta ar fi trecut fara sa observ. Simptome am avut ca de obicei tot tot tot ma simteam ca si cand eram la ciclu insa mi-a venit cam... 2 pete ... mici. De obicei ma tine 3-4 zile, acum 2 zile ... si nici nu aveam nevoie de tampon sau absorbant atat de putin era. E posibil sa fi ramas insarcinata ? Imi pare rau daca ma repet dar le-am luat ca si pana acum. Sunt cam speriata... Cand am fost pt prima data la un cabinet ca sa imi prescrie antibebe doctoritza mi-a zis k avand in vedere k pe mine oricum nu ma tinea ciclul prea mult s-ar putea sa mi se reduca fluxul considerabil si ca e posibil sa imi vina doar o pata dar ... citez "atata timp cat vine, chiar si numai un strop inseamna k e ok" . Va rog sa imi raspundeti , ati mai patit careva asa ? sau ... nu shtiu vreau sa ma lamureasca cineva. Mersi mult si ashtept Hurry pls!

#2 2007-08-27 20:26:52

justanothersadheart
New member

Re: Am o nelamurire...si mai am putin si intru in panica... pls help !

Trebuie sa fac un test de sarcina ... sau nu e nevoie ... ? Am nevoie de niste pareri...

#3 2007-08-27 20:47:25

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

au mai patit multe fete de pe forum. nu e nici o problema atat timp cat totusi a curs ceva. daca ai luat pastilele corect, ai luat antibiotice si te-ai protejat si  nu ai avut mai mult de 4 scaune moi sau nu ai vomat in intervalul de 4 ore de cand luai pastila nu e nici un risc.

#4 2007-08-27 20:49:28

justanothersadheart
New member

Nu am luat antibiotice sau orice alt fel de medic. in afara anticonceptionalelor, poate un algocalmin si atat... ideea e ca daca nu foloseam tampon nici nu ash fi vazut k mi-a venit... nu pot sa zic ca imi vine nu shtiu cat de mult ca altor prietene de-ale mele...dar nici numa o pata 2... sper sa fie bine.Mersi mult de tot

#5 2007-08-29 15:11:10

oana_cristina11
Full member
Inregistrat: 2007-01-04

nu ai nimic..mie luna trecuta nu mi-a venit deloc..am fost la planning si mi-a spus ca se mai intampla si atata timp cat am luat corect pastilutele nu trebuie sa imi fac griji de o eventuala sarcina..si e adevarat ca atata timp cat a fost macar o picatura inseamna ca a fost menstruatie..asa mi-a spus si mie doctorita mea de planning

Publicitate

loading...

#6 2007-08-29 16:20:29

justanothersadheart
New member

Mersi mult oana_cristina11 e cam nasol cand nu vine cum trebuie pt k ma sperie smile sper sa nu mai am "probleme"

#7 2007-08-29 19:08:28

oana_cristina11
Full member
Inregistrat: 2007-01-04

ai sa razi dar si pe mine ma sperie..intru in panica de fiecare data desi stiu ca m-am protejat

#8 2007-08-29 19:23:15

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

buna!Am si eu o intrebare,iau antibebe de 3 luni,iar sapt trecuta , dupa o saptamana din cea de-a treia folie....intr-o seara mi-a fost rau...si am vomat dupa 4 ore dupa ce am luat pastila....cu o zi inainte am avut relatii cu prietenul meu..oare si-a facut efectul pastila...am de ce sa-mi fac griji?astept un raspuns de la voi Ms

#9 2007-08-29 19:57:38

th3_curs3d_p3arl
Full member
Inregistrat: 2007-07-06

eu cred ca nu ai de ce sati faci griji dak pan atunci leai luat pe toate la aceeasi ora si nu ai luat antibiotice smile oricum de acum incolo protectie suplimentara 7 zile cu prezervativ smile mai asteapta si alte pareri da eu zic k nus  probleme

Ultima oara a fost editat de th3_curs3d_p3arl (2007-08-29 19:58:08)

music

#10 2007-08-29 20:26:16

roxyi
Hero member
Inregistrat: 2007-07-14

Da pana atunci le-am luat pe toate cu 10 sau 15 min diferenta fata de ora stabilita...si fara antibiotice.Sper si eu sa nu fie probleme.Multumesc de raspuns:*

#11 2007-09-01 11:57:36

loreDana19
New member
Inregistrat: 2007-08-23

buna fetelor am si eu o intrebare...iau lo-femenal de 2 ani si sapt aceasta am uitat a 8-a pastila si am luat-o impreuna cu a 9-a,problema e k am avut un contact sexual in ziua a 7-a(la a 7-a pastila) iar in ziua knd am luat cele 2 pastile mi-a aparut o pata de sange.se poate sa raman insarcinata?va rog sa ma ajutati cu o parere

#12 2007-09-01 12:08:06

persifona
Vizitator

Trebuie sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile dupa aia uitata, contactele de dinainte nu sunt cu risc.

#13 2007-09-03 13:37:43

loreDana19
New member

in legatura cu ce am scris mai sus sangerarile continua de 3 zile ce se intampla????ce sa fac e normal????trebuie sa ma duc la doctor???va rog raspundeti-mi.

#14 2007-09-03 14:18:33

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

sangerarea e posibil sa fi aparut datorita faptului ca protectia a scazut.

mami de minuni hjarta

#15 2007-09-03 14:35:26

loreDana19
New member

sa imi fac griji????sau nu??

#16 2007-09-03 14:38:18

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

protectie suplimentara si eficienta pana inghiti 7 pastilute. nu ai de ce sa iti faci griji

mami de minuni hjarta

#17 2007-09-07 13:43:48

loreDana19
New member

buna fetelor...miercurea trecuta am avut un contact sexual si joi am uitat sa-mi iau pastila si am luat-o impreuna cu cealata in urmatoarea zi...mi-au aparut niste sangerari dar acum au disparut,insa problema e ca ieri am fost plecata din oras si nu am avut cum sa-mi iau pastila si am luat-o azi dimineata la prima ora...contact sexual nu am mai avut de atunci...trebuie sa ma protejez iar 7 zile?daca voi face dragoste fara prezervativ si fara sa ejaculeze in mine exista vreao posiilitate de am face griji???faza e ca iau si antibiotice acum,am destule probleme si nu e momentul pt bebe...

#18 2007-09-07 14:04:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

asadar eu zic asa, data fiind intreaga situatie: antibioticele scad si ele protectia!
abstinenta sau prezervativ...ca sa nu stai cu grija dupa aceea

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#19 2008-04-20 13:14:00

loreDana19
New member

am luat antibiotic in 8 martie insa dupa terminarea antibioticului nu m-am protejat deloc,ciclul mi-a venit normal dar am observat cresterea sanilor iar saptamana trecuta mi-am facut un test si mi-a iesit negativ...sapt viit ar trebui sa fiu la menstruatie insa din cauza cresterii sanilor stau cu frica in san...sa fie asta un semn ca as fi insarcinata?mentionez ca iau contraceptive de 3 ani...

Ultima oara a fost editat de loreDana19 (2008-04-20 13:15:37)

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Am o nelamurire...si mai am putin si intru in panica... pls help !

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.