Part-time job vs Facultate la zi-2
- just-me
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-04
Re: Part-time job vs Facultate la zi
mie una sincer nu-mi place de Draghici(apropo de LSC)...mie si ink la juma de grupa chiar mai mult.. bine dar oricum nu ma duc pe limbi straine,sper sa termin cu bine psihologia si poate da Domnu acolo sa fie si daca nu e sa fie acolo la o firma,normal..ma sunasera astia de la zapp ca apilcasem cu mult timp in urma la un post..masina,telefon si 7mil. dar daca incheiam cateva contracte crestea salariu...dar nu pot face fata,daca ma sunau mai devreme nu ma inscriam la a2a facultate
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
tocmai asta incerc sa zik... k yo sunt la chineza-engleza....si dak engleza am ales-o ca sa fiu mai libera si sa ma concentrez pe chineza..atunci pe cea din urma kiar vreau s-o fac... dci m-ar interesa truly cam juma de fac matematic vorbind... aaa...si janis....yo si franceza..este doua lucruri paralele..complet
Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-08-29 00:28:01)
Poor is the man whose pleasure depends on another
- just-me
- Hero member
si la engleza e ceva bataie de cap Lec-ul,literatura britanica etc
- cat_eyes
- Full member
- De la: Blocul vecin
- Inregistrat: 2006-07-01
eu zic sa vezi mai intai cum e e la facultate. macar primul semestru, ca sa iti faci o idee cat de cat. si eu am lucrat in primul an, insa tot asa catre sfarsitul primului semestru. as lucra si acum, dar: 1) am mai dat intre timp si la politehnica, si cine stie cunoaste (n-ai timp nici sa mori de laboratoare etc) 2) o sa am timp destul sa muncesc dupa. deci.. mai stau nitzel. timp este.
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Butterfly20 a scris:mie una sincer nu-mi place de Draghici(apropo de LSC)...mie si ink la juma de grupa chiar mai mult..
nu avetzi antipatia potrivita in catedra de spaniola....o sa vedetzi voi cine e adevarata scorpie:))) si Lelaina...presupun ca la LEC o sa faceti cam aceleasi chestii ca la LFC...in mare:P
6 ani de dragoste
- valerrie
- New member
- Inregistrat: 2006-12-13
eu am terminat politehnica, facultatea de inginerie in limbi straine- franceza. nu am lucrat in timpul facultatii nici nu aveam cum, imaginati-va cum in primul an faci numai matematici in franceza. am terminat facultatea cu bine, un stagiu cu bursa Socrates + diploma de master in Franta. Asa ca depinde ce vrei, sa fii pe banii tai sau sa inveti. daca are cine sa te sustina si nu esti intr-o situatie critica cu banii, fa pe bune facultatea. mai tarziu ii vei putea rasplati si pe cei care te-au sustinut in facultate.
- soulfly
- Full member
- Inregistrat: 2007-08-25
Eu cred ca vei face fata (daca vrei, poti). Si eu incep primu` an de fac si am intrat la SNSPA- stiinte politice si la Spiru la Arhitectura (la zi la aman2) si de pe 17 septembrie incep si munca. Doar ca eu nu am program fix de lucru, e pe baza de comision - cat fac atata iau. Iti zic eu k reusim BAFTA!
"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)
- Lelaina
- Hero member
uff fetele..nush ce sa mai fac... Sunt in a3-a zi de training la aia...si deja au inceput certurile cu mama....k de ce fac toate pe la spatele ei...k tot timpu iau deciziile numai cu bebe....k dak ma angajez de aku o sa am razboi cu ea...asa ma seaca la creier uneori... Incerc sa-i explic k o sa fac fatza...k o sa vdm noi ce o sa facem...plus k mai noua mea idee e urmatoarea- Mi-e tare teama k in 3 ani n-o sa am timp sa invatz la perfectie chineza ( niki makr nu e limba romanica ca sa mai semene cu ce stiu,e total nou si plus de asta,alt alfabet) si as vrea sa ma zbat sa prind o bursa,sa plec prin asia ca sa fiu sigura k prind bine limba (consider k stand intr-o tara vorbitoare faci niste progrese uimitoare in materie de limba straina) Dar automat fara job,adik fara bani nu o sa-mi pot plati brusa (chit k plateste statu o parte,transport si alte nebunii..tot de la mine tre sa vina) k mom nu-mi permit asta.... Problema e k ma gandesc k poate,totusi are si mama dreptate un pic aici si poate,dar doar poate m-am grabit un pic...si ma bate asa un gand sa ma duc la munca poate din al doilea semestru (k asa intre timp ma lamuresc si cum sta treaba in fac)...si ma gandeam k in primul sem sa dau meditatii la puradei,vb cu niste profi de ai mei,poate iese ceva... Per total,ideea e k sunt foarteee nehotarata.... as vb cu oamenii de la acel call center,,,dak m-ar primi peste kteva luni..dar mi-e teama intr-un fel k pierd de tot jobu..sa mor de stiu ce sa fac...need some help here
- alexia
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-01-14
Lelaina, ai vorbit cu fata de care ti-am zis ca e studenta acolo? I-am zis eu ca vrei sa te angajezi in timpul facultatii si mi-a zis ca nu prea ai sanse..
- Lelaina
- Hero member
N-am vb k nush...n-am vazut-o online....aoleu....ce optimista sunt deja....sa-mi dai si mie un buzz knd intra
- alexia
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-01-14
Lasa-i si tu un offline si spune-i sa te contacteze cand te vede. Ea sta offline majoritatea timpului .
- nannasina
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-09
- Site
Lelaina a scris:uff fetele..nush ce sa mai fac... Sunt in a3-a zi de training la aia...si deja au inceput certurile cu mama....k de ce fac toate pe la spatele ei...k tot timpu iau deciziile numai cu bebe....k dak ma angajez de aku o sa am razboi cu ea...asa ma seaca la creier uneori... Incerc sa-i explic k o sa fac fatza...k o sa vdm noi ce o sa facem...plus k mai noua mea idee e urmatoarea- Mi-e tare teama k in 3 ani n-o sa am timp sa invatz la perfectie chineza ( niki makr nu e limba romanica ca sa mai semene cu ce stiu,e total nou si plus de asta,alt alfabet) si as vrea sa ma zbat sa prind o bursa,sa plec prin asia ca sa fiu sigura k prind bine limba (consider k stand intr-o tara vorbitoare faci niste progrese uimitoare in materie de limba straina) Dar automat fara job,adik fara bani nu o sa-mi pot plati brusa (chit k plateste statu o parte,transport si alte nebunii..tot de la mine tre sa vina) k mom nu-mi permit asta.... Problema e k ma gandesc k poate,totusi are si mama dreptate un pic aici si poate,dar doar poate m-am grabit un pic...si ma bate asa un gand sa ma duc la munca poate din al doilea semestru (k asa intre timp ma lamuresc si cum sta treaba in fac)...si ma gandeam k in primul sem sa dau meditatii la puradei,vb cu niste profi de ai mei,poate iese ceva... Per total,ideea e k sunt foarteee nehotarata.... as vb cu oamenii de la acel call center,,,dak m-ar primi peste kteva luni..dar mi-e teama intr-un fel k pierd de tot jobu..sa mor de stiu ce sa fac...need some help here
puiu, eu termin anul asta sectia de comunicare sociala si relatii publice din litere, nu stiu cum e la limbi, asta numai cineva din inside iti poate zice.
eu pot in schimb sa iti spun altceva: am lucrat din anul I, semestrul I. am fost 2 ani de zile educatoare, la facultate am ajuns in restul timpului, n-am avut nici o restanta, ba am avut si bursa, dar ceva mi-a lipsit totusi: pot sa spun ca n-am avut studentie. n-am stiut ce e aia prieteni in facultate, n-am stiut ce e ala ceai cu colegele la vasiliada, n-am stiut ce e aia discoteca dupa sesiune. am fost intr-o fuga continua, cand nu eram in gradi, eram la facultate, cand nu pregateam material didactic, citeam cursuri. nu regret nimic, a fost alegerea mea, am muncit pentru ca imi place. acum lucrez in PR si ma pregatesc de ultimul an de facultate - imi dau seama ca am pierdut enorm, dar stiu ca am castigat si mai mult: cand o sa termin facultatea, n-o sa ma tem ca nu am experienta, ca nu stiu incotro s-o apuc sau ca mi-a fugit pamantul de sub picioare.
cu mama ta vorbeste si explica-i ca decizia iti apartine, dar ca ai nevoie de sustinerea ei ca sa iti duci la bun sfarsit planurile, si ca nu e tocmai cea mai potrivita strategie sa iti spuna ca nu mai ai trai cu ea daca faci ce vrei - incearca sa o faci sa creada ca o implici in decizie. sfaturi nu pot sa iti dau ce sa faci sau ce sa nu faci, asta stii doar tu. tine cont si de faptul ca daca lucrezi undeva, nu esti obligat sa ramai acolo pe veci, daca nu faci fata poti oricand sa pleci, daca nu iti place, cauti in alta parte, si gata. tin pumnii si anunta-ne cum merge.
Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR?
- mitzili
- Hero member
- Inregistrat: 2007-06-04
Lelaina in call center-e se fac angajari mereu., deci fara job oricum nu ramai chiar daca nu il accepti pe asta
You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby
- Lelaina
- Hero member
fetelor nush ce naiba sa mai fac.... Ieri in sfarsit am vbb cu o fata kre e la aceeasi fac cu mine..si m-a bagat in sperieti..dak ieri eram kt de kt hotarata sa ma angajez makr o luna...aku nu mai stiu ce sa mai fac... Fata respectiva mi-a zis k la fac se cere prezentza (multa0 si sunt cursuri foarte multe...si k dak lipsesti pierzi usor si e greu sa te redresezi...sa-mi bag picioru dak stiu ce sa mai fac... Si ieri la training a fost atat de boriiing...cumplit,niki nush cum sa va explic...ne-au dat speechurile pe kre le aveam de invatat (eau scrie absolut ingrozitooor..cu niste greseli de gramatica de clasa a5a...am crezut k sunt un fel de test pt noi,sa vada dak stim sau nu engleza) si tot ce am facut ieri a fost sa stam sa citim k roboteii la speech-ul ala nenorocit..... Si aku am o stare asa nasoala si nu am chef deloooc sa ma duc...asa m-as duce la bebe acasa...sa ma uibitesc cu el....si sa nu ma mai intereseze.... imi vine sa-i sun pe astia sa le zik k nush...ma duc in patagonia si din nefericire tre sa renunt la job....ufff.....voi ce ziketi?
- just-me
- Hero member
sincer si la mine la limbi straine ne omoara cu prezeta...sunt ff exigenti pe chestia asta
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
hmmmm stie cineva cam ce salariu are o secretara???????
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- Lelaina
- Hero member
apropo de topicul meu..fetelor...s-au dus visele mele sa ma angajez..am o facultate greaaa,si astia vor toti prezentza... acum e clar cel putin...ma tin de facultate ca lumea,poate prind si vreo bursa... dak tot mi-am ales ceva asa de greu,makr sa fac bine tot ceea ce fac
- Lili_delfi
- Sr. member
- De la: nowhere and everywhere
- Inregistrat: 2007-09-26
Lelaina a scris:Mi-am gasit un job destul de tentant la un call center...part time insemnand 6 ore pe zi de luni pana vineri plus 2 sambete din luna... Problema e k fiind studenta abia intrata la limbi straine,nush exact ce ma asteapta la facultate...si niki nu vreau sa ma vad dupa primul semestru cu o mie de restantze si straina de sediul facultatii... De la respectivul serviciu pana la facultate fac 10 min de mers pe jos (mosilor-universitate) date fiind detaliile, tocmai m-am certat cu mama,care ma bate la cap sa ma tin de facultate si bla bla... Sincer,nush ce sa fac....credeti k poti face facultatea ca lumea desi ai in paralel si un job? Singura kestie la kr m-am gandit ar fi sa vb la sediu,sa fac trainingul aku...si eventual sa lucrez o luna apoi sa incep dupa primul semetru de facultate,dar nush dak asta va fi posibil..astept sugestii si pareri
leilana si eu sunt studenta in anul 2 la contabilitate si informatica de gestiune. si am un job full-time. de multe ori raman peste program si ajung sa lucrez cate 10-12 ore. si la facultate sunt la zi. e adevarat k am avut 8 restante anul trecut, dar m-am straduit si le-am luat. am ramas doar cu una. se poate, daca te straduiesti putin. mai ales ca esti la 6 ore si faci doar 10 min de la job la facultate. eu fac vreo 40 de minute. e mai dificil. daca ai vointa, o sa reusesti. bafta !
Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|