|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati!!!!#1 2007-08-27 23:35:12
va rog sa ma ajutati!!!!As vrea va rog sa ma ajutati cu niste pareri in legatura cu o problema.Am aproape 2 saptamani de cand mi a intarziat menstruatia.Mi m facut un test pentru a inlatura o posibila sarcina si testul mi a iesit negativ.Ma gandesc sa l repet din nou.Nu stiu ce sa fac...am sa ma duc la un control medical avand in vedere ca anul trecut in luna august mi a lipsit mentruatia de altfel cred ca si anul asta am sa patesc la fel.nu as fi atat de speriata daca mi ar fi intarziat o saptamana dar am 2 saptamani de acum.Mama mea e in strainatate si chiar n am cu cine sa vb.Prietenele mele sunt de aceeasi varsta cu mine(18 ani) si nu stiu mai nimic.Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns,ceva ca altfel innebunesc.Multumesc anticipat În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2 2007-08-27 23:39:27
Re: va rog sa ma ajutati!!!!Ai avut contact sexual neprotejat? Ai ciclu regulat sau neregulat? #3 2007-08-27 23:43:05
Re: va rog sa ma ajutati!!!!am avut contacte neprotejate.nu este regulat.in fiecare luna imi intarzie cateva zile bune.... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2007-08-27 23:44:31
Re: va rog sa ma ajutati!!!!De la ultimul ciclu ai avut contact sexual neprotejat si a ejaculat in tine? Calculeaza-ti perioada fertila atunci si vezi daca nu cumva ai facut-o cand era riscul mare ca sa ramai...... #5 2007-08-27 23:47:57
Re: va rog sa ma ajutati!!!!ultimul cicliu l am avut pe 15 iulie.atunci mi a venit.Nu a ejaculat niciodata in mine.Nu se intampla prea des sa facem neprotejat dar acum a fost situatia ca eram la mare si ne am cam pierdut capurile.Si chiar cand ne protejam mie tot imi intarzie si in fiecare luna ma vad cu farmacista.ar trebui sa mi fac un abonament.uoffff:(( În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-27 23:49:08
Re: va rog sa ma ajutati!!!!deci nu a ejaculat in tine, adica a fost coit intrerupt sa inteleg? da si u mai multe detalii daca tot vrei explicatii #7 2007-08-27 23:52:01
Re: va rog sa ma ajutati!!!!nu a ejaculat in mine.a fost un coit intrerupt.nu au fost probleme,el s a controlot si nu a ejaculat in mine În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #8 2007-08-27 23:53:54
Re: va rog sa ma ajutati!!!!Atunci nu-ti ramane decat sa mergi la medic sa vezi dc iti intarzie...... #9 2007-08-27 23:55:57
Re: va rog sa ma ajutati!!!!da...la asta m am gandit si eu...sper sa mi vina pana la urma.s ar putea sa am dereglari hormonale...s ar putea sa am multe ...sper doar sa nu fie ceva grav În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #10 2007-08-28 09:34:33
Re: va rog sa ma ajutati!!!!maryu..de ce nu mergi la planning pentru anticonceptionale...iti regleaza si menstra si nu mai stai nici in stresul asta...ca daca doamne fereste am ramas insarcinata?.....si mie imi venea neregulat..imi intarzia kte 2 saptamani si stateam stresata...dar de 1 an si 3 luni iau anticonceptionale si ma simt fff bine cu ele + ca imi vine si menstra regulat Offline #11 2007-08-28 14:20:36
Re: va rog sa ma ajutati!!!!si eu am fost in aceelasi caz luna asta...trebuia sa imi vina pe 5 si mi;a venit tocmai pe 25...si am faqt vreo 6 teste...disperata:D..mai degraba este vorba despre o dereglare dekt despre o eventuala sarcina;) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|