|
Nu esti logat.
Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?#1 2007-08-27 23:41:29
Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?eu iau logest de mai mult de 1 an dar de cateva luni am observat o scadere drastica a libidoului.as vrea sa le schimb cu ceva cu concentratie asemanatoare dar care sa ma scape de problema. Offline #2 2007-08-28 01:00:26Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?Eu nu imi amintesc sa fi avut un simptom similar, chiar daca iau AC de mult timp. Tind sa cred ca Alexia are dreptate.. incearca sa gasesti explicatia si in alte aspecte ... Offline #3 2008-02-13 15:37:51Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?fetelor am aceeasi problema si eu. nu mai stiu cum sa procedez. de cand iau pilule nu mai pot face nimic, este un chin si pt mine si pt el. mai demult am luat marvelon si era ok, acum iau yasmin (pt retentie) si e din ce in ce mai rau. nu vreau sa ajung iau la marvelon sau altele ca mi-e bine cu astea. nici cea mai mica urma de "pofta" nu o am. ce pot face? Cu zambetul pe buze... Offline #4 2008-02-13 15:39:11
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?sa suplinesti din cap, cu inteligenta si fantezie ....sau sa schimbi pastilele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-13 15:41:41
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?iese sigur ca esti fata desteapta! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-13 15:43:36
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?Din pacate asa am patit si eu cu Logest...cand le-am lasat nu imi venea sa cred cata dorinta aveam. Nu stiu care ar putea fi solutia, eu le-am lasat pentru ca vreau un copil...Dar cum spunea si doctoressa...poate reusesti sa te formezi psihic:) 31 + Offline #8 2008-02-13 15:56:31
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?psihicul conteazas, nu te mai gandi la nimik dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #9 2008-02-13 15:59:14
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?
eu tocmai de la marvelon am aceasta scadere a libidoului....le iau de aproape 4 ani... Offline #11 2008-02-13 16:02:30
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?un pik de romantism, preludiu si sa vedeti cum urca libidoul Ultima oara a fost editat de brunetzik (2008-02-13 16:02:45) dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #12 2008-02-13 16:02:36
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?
hai cori ca stiu ca poti spor happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-02-13 16:05:45
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?principalul organ sexual al omului e creierul...sa nu uitati...la femeie mai ales Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-02-13 16:06:24
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?fetele aveti incredere in voi si totul va fi perfect dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #16 2008-02-15 11:17:47Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?
O fosta prietena lua Logest... a luat vreo 3 ani... si crede-ma: avea un libido napraznic... Offline #17 2008-02-15 11:20:37
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?eu vorbesc putin pe langa... iau logest si deocamdata e ok cu libidoul, dar... am facut la un moment dat un tratament cu Orgametril si a fost groaznic, nu mai simteam nimic, eram ca o leguma, ma intrebam ce vrea omul ala de la mine, de ce pune mana pe mine cu toata autosugestia pana n-am terminat tratamentul n-a prea mers treaba... acum nu stiu daca e acelasi lucru, dar tot hormoni sunt, numai ca mai multi... Offline #18 2008-02-15 11:21:59
Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?eu am avut chef si cand luam ac,si dupa ce le-am intrerupt. o prietena lua novynette si nu mai avea chef,apoi a trecut pe yasmin si era mai bine,dar i-a revenit pofta dupa ce le-a intrerupt. e drept,nu e ea prea dornica de obicei.... mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #19 2008-02-17 10:00:31Re: Libidou scazut din cauza anticonceptionalelor?
pana la urma m-am hotarat sa las yasmin-ul si sa vb cu dr sa gasim alte ac. poate chiar marvelon sau harmonete pe care le-am luat inainte.... Cu zambetul pe buze... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|