|
Nu esti logat.
Doctoressa ajutati ma si pe mine-2#20 2007-12-13 18:43:09
Re: doctoressa ajutati ma si pe minee spotting...si e normal inca...dar daca apare si pe folia viitoare mergi la medic...caci s ar putea sa fie nevoie sa le schimbi... happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-12-13 18:45:23
Re: doctoressa ajutati ma si pe mineSpotting am avut numai in prima luna..:( mi ar parea tare rau sa le schimb pt ca ma impac ft bine cu ele.Sper sa fie spotting,dar asa deodata sa apara...:( În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #22 2007-12-14 18:12:47
Re: doctoressa ajutati ma si pe mineiar va stresez..totusi....e posibil sa mi vina menstra inainte de a termina ac?mai am 2 pastile si pana acum mi a venit a 3 a zi...am simptome ca mi ar veni:dureri de burta,de spate...(este vreo problema daca mi vine acum? multumesc!! În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #23 2007-12-14 18:13:54
Re: doctoressa ajutati ma si pe minese poate,dc se intampla si luna viitoare,mergi la medic k tb schimbate. Mamica de 2 pui scumpi Offline #24 2007-12-27 09:09:48
Re: doctoressa ajutati ma si pe mineDoctoressa...nu stiam unde anume sa-mi scriu si eu nedumeriirile referitor la un lucru care mi se intampla pentru prima data. Iau jasmin de aproape un an. Sunt la ultimile 6 pastile si nu stiu ce sa fac... sa le mai iau sau nu. Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-27 09:17:28
Re: doctoressa ajutati ma si pe minese pare ca vor trebui schimbate. ori te opresti din luat acum si iti va veni menstra ori termini folia si te opresti atunci. nu e nimic de speriat. mami de minuni Offline #26 2007-12-27 15:31:58
Re: doctoressa ajutati ma si pe minecum bine zice eu_vreau....nu e nimic de speriat. poti astepta sa treaca sarbatorile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2008-02-07 01:03:23
Re: doctoressa ajutati ma si pe minecum ziceam revin cu problema care am avut o si luna trecuta...spre finalul foliei de yasmin cam pe la ultimele 6 incep sa am spotting.Totusi spotting am avut numai in prima luna,si in restul nu,pana luna trecuta.Spuneti mi daca trebuiesc schimbate ac sau e o rectie normala la faptul ca duminica e prima zi de pauza si de obicei intr o marti apare mensttra si e doar ceva normal ca inainte de venirea menstrei.Se intampla numai la ultimele pastilute.Scuzati ma daca am scris putin incoerent dar sunt foarte obosita si abia acum am reusit sa postez mesajul.Multumesc anticipat În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #28 2008-02-07 01:10:41
Re: doctoressa ajutati ma si pe minein a cata luna esti cu ele? happy with him...inlove with him... Offline #29 2008-02-07 13:53:02
Re: doctoressa ajutati ma si pe minemaryu...nu ar trebui sa apara spottingul ala. totusi, daca esti inca la primele 3 folii nu e vreo problema....daca iei de mai multa vreme, in principiu ar trebui schimbate pastilele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2008-02-07 15:44:36
Re: doctoressa ajutati ma si pe mine
tocmai termin a 6 a folie.Ce sa fac? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #31 2008-02-07 15:53:58
Re: doctoressa ajutati ma si pe minemergi sa ti le schimbe mami de minuni Offline #32 2008-02-07 18:20:37
Re: doctoressa ajutati ma si pe minesi daca le schimb,cum incep sa le iau?normal,ca si cu celelalte,dupa perioada de pauza?sau cum?...uof.multumesc În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #33 2008-02-07 18:21:21
Re: doctoressa ajutati ma si pe minecand le vei schimba vii convinsa ca medicul te va lamuri cu tot mami de minuni Offline #34 2008-02-09 12:41:03
Re: doctoressa ajutati ma si pe minebuna:d sunt noua si am o problema.iau novynette de 4luni,nu am avut probleme pina acum dar luna asta am luat pastilele de 2-3 ori la vreo 4 ore dupa ora la care le luam de obicei,,,,,si acum vad ca nu-mi mai vine menstruatia.de ce?este posibil sa fi ramas insarcinata chiar daca leam luat continuu?ma cam sperie gindul de bebe acum pt ca abia la anu ma casatoresc. Offline #35 2008-02-09 12:45:55
Re: doctoressa ajutati ma si pe minenu ai depasti cu 12 ore ora la care o luai de obicei...deci daca in rest le ai luat corect stai linistita...va veni... happy with him...inlove with him... Offline #36 2008-02-09 14:27:31
Re: doctoressa ajutati ma si pe mine
multumesc.deja m-am mai linistit:P Offline #37 2008-02-16 22:40:07
Re: doctoressa ajutati ma si pe minehello din nou tuturor...am fost la planning pt schimarea ac si mi a dat karissa .am o mica intrebare:eu maine trebuie sa incep sa iau pastilele si yasminul il luam la ora 19.intrebarea este,daca pot schimba ora la care sa le iau.aaa si trebuie protectie 7 zile pt ca am schimbat pastilele,nu?multumesc mult În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #38 2008-02-16 22:41:07
Re: doctoressa ajutati ma si pe minenu trebuie protectie suplimentara si da poti sa schimbi ora VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|