homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctoressa ajutati ma si pe mine-2

#20 2007-12-13 18:43:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: doctoressa ajutati ma si pe mine

e spotting...si e normal inca...dar daca apare si pe folia viitoare mergi la medic...caci s ar putea sa fie nevoie sa le schimbi...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2007-12-13 18:45:23

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Spotting am avut numai in prima luna..:smile( mi ar parea tare rau sa le schimb pt ca ma impac ft bine cu ele.Sper sa fie spotting,dar asa deodata sa apara...:smile(

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#22 2007-12-14 18:12:47

maryu
Hero member

iar va stresez..totusi..sad..e posibil sa mi vina menstra inainte de a termina ac?mai am 2 pastile si pana acum mi a venit a 3 a zi...am simptome ca mi ar veni:dureri de burta,de spate...grater(este vreo problema daca mi vine acum? multumesc!!

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#23 2007-12-14 18:13:54

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

se poate,dc se intampla si luna viitoare,mergi la medic k tb schimbate.

Mamica de 2 pui scumpi

#24 2007-12-27 09:09:48

Mirela_Giurgia
New member
Inregistrat: 2007-03-18

Doctoressa...nu stiam unde anume sa-mi scriu si eu nedumeriirile referitor la un lucru care mi se intampla pentru prima data. Iau jasmin de aproape un an. Sunt la ultimile 6 pastile si nu stiu ce sa fac... sa le mai iau sau nu.
Acum doua zile, mai precis pe 24.12.2007 am inceput sa sangerez... dupa aproape o saptamana de scurgeri vaginale ceva mai abundente ca de obicei. 
Am avut ieri o tentativa de a ma opri si s-a simtit ca sangerarea destul de mica, se oprise, insa nu stiu ce a fost in capul meu... si seara am luat pastila pentru ziua respectiva. Acum de dimineata iar am inceput sa am mici sangerari si m-am speriat si nu am luat pastila.
Am o stare destul de proasta, ma doare spatele, am sanii umflati, ma simt ca la ciclu... dar nu e asa ceva!
Am o teama sa ma opesc din a mai lua contraceptive pentru ca mai demult cand am facut-o mi-a fost foarte rau, am vomat si am fost deranjata la stamac.

Acum un an cand m-am apucat de Jasmin, la recomandarea medicului, am facut-o pentru ca nu-mi mai venea ciclul.... Aveam 5 luni de cand nu mai alaptam copilul si tot intarzia sa vina.

Chiar nu stiu ce sa fac in aceste momente si as vrea un raspuns rapid...
Banuiesc ca e musai sa merg la medic... insa mi-am gasit si eu perioada! Daca sun medicul, ma va certa cu siguranta ca mi-am gasit moment sa o deranjez!

Publicitate

loading...

#25 2007-12-27 09:17:28

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

se pare ca vor trebui schimbate. ori te opresti din luat acum si iti va veni menstra ori termini folia si te opresti atunci. nu e nimic de speriat.

mami de minuni hjarta

#26 2007-12-27 15:31:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cum bine zice eu_vreau....nu e nimic de speriat. poti astepta sa treaca sarbatorile

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2008-02-07 01:03:23

maryu
Hero member

cum ziceam revin cu problema care am avut o si luna trecuta...spre finalul foliei de yasmin cam pe la ultimele 6 incep sa am spotting.Totusi spotting am avut numai in prima luna,si in restul nu,pana luna trecuta.Spuneti mi daca trebuiesc schimbate ac sau e o rectie normala la faptul ca duminica e prima zi de pauza si de obicei intr o marti apare mensttra si e doar ceva normal ca inainte de venirea menstrei.Se intampla numai la ultimele pastilute.Scuzati ma daca am scris putin incoerent dar sunt foarte obosita si abia acum am reusit sa postez mesajul.Multumesc anticipat

#28 2008-02-07 01:10:41

crys_ty_na
Platinum member

in a cata luna esti cu ele?

#29 2008-02-07 13:53:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

maryu...nu ar trebui sa apara spottingul ala. totusi, daca esti inca la primele 3 folii nu e vreo problema....daca iei de mai multa vreme, in principiu ar trebui schimbate pastilele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#30 2008-02-07 15:44:36

maryu
Hero member

crys_ty_na a scris:

in a cata luna esti cu ele?

tocmai termin a 6 a folie.Ce sa fac?sad

#31 2008-02-07 15:53:58

o'hara
Platinum member

mergi sa ti le schimbe

mami de minuni hjarta

#32 2008-02-07 18:20:37

maryu
Hero member

si daca le schimb,cum incep sa le iau?normal,ca si cu celelalte,dupa perioada de pauza?sau cum?cesafaccesafac...uof.multumesc sad

#33 2008-02-07 18:21:21

o'hara
Platinum member

cand le vei schimba vii convinsa ca medicul te va lamuri cu tot

mami de minuni hjarta

#34 2008-02-09 12:41:03

georgya
New member
Inregistrat: 2008-02-09

buna:d  sunt noua si am o problema.iau novynette de 4luni,nu am avut probleme pina acum dar luna asta am luat pastilele de 2-3 ori la vreo 4 ore dupa ora la care le luam de obicei,,,,,si acum vad ca nu-mi mai vine menstruatia.de ce?este posibil sa fi ramas insarcinata chiar daca leam luat continuu?ma cam sperie gindul de bebe acum pt ca abia la anu ma casatoresc.

#35 2008-02-09 12:45:55

crys_ty_na
Platinum member

nu ai depasti cu 12 ore ora la care o luai de obicei...deci daca in rest le ai luat corect stai linistita...va veni...

#36 2008-02-09 14:27:31

georgya
New member
Inregistrat: 2008-02-09

crys_ty_na a scris:

nu ai depasti cu 12 ore ora la care o luai de obicei...deci daca in rest le ai luat corect stai linistita...va veni...

multumesc.deja m-am mai linistit:P

#37 2008-02-16 22:40:07

maryu
Hero member

hello din nou tuturor...am fost la planning pt schimarea ac si mi a dat karissa smile.am o mica intrebare:eu maine trebuie sa incep sa iau pastilele si yasminul il luam la ora 19.intrebarea este,daca pot schimba ora la care sa le iau.aaa si trebuie protectie 7 zile pt ca am schimbat pastilele,nu?multumesc mult smile

#38 2008-02-16 22:41:07

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu trebuie protectie suplimentara si da poti sa schimbi ora

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.