|
Nu esti logat.
Dentistul in timpul sarcinii#1 2007-08-28 09:30:15
Dentistul in timpul sarciniiIn primul rand va salut pe toate, eu sunt noua pe aici si putin disperata. Poate suna prosteste , dar as vrea sa stiu daca eu ieri am avut contact sexual cu sotul meu , iar azi am fost la dentist credeti ca se poate intampla ceva rau daca as fi insarcinata? adica a trecut doar o zi, iar la dentist mi-a facut anestezie , dar nu mi-a dat antibiotice. suna putin aiurea ce zic eu aici, adica este doar o zi, dar vreau sa raman insarcinata si as vrea sa stiu cat este de periculos mamica de octombrie 2008 !!! Offline #2 2007-08-28 09:43:19
Re: Dentistul in timpul sarciniin-are treaba. nu ramai insarcinata instantaneu (acum sex = in urmatoarele 5 minute sunt insarcinata. dureaza pana ajung spermatozoizii la ovul; f posibil ovulul inca sa nu fie in trompa, etc ) + ca primele 7-10 zile embrionul nu are circulatia comuna cu a mamei asa ca in sangele lui (care abia se formeaza) nu ajunge nimic din sangele tau Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-08-28 09:47:29) mami de minuni Offline #3 2007-08-28 12:06:37
Re: Dentistul in timpul sarciniimrs mult pt raspuns mamica de octombrie 2008 !!! Offline #4 2007-08-28 12:08:38
Re: Dentistul in timpul sarciniicu placere mami de minuni Offline #5 2007-08-28 12:25:34
Re: Dentistul in timpul sarciniide obicei nu e voie sa ti se faca anestezie in primele 3 luni si in ultimele 3 luni de sarcina. dar asa, a doua zi dupa un contact sexual presupus cu risc de sarcina nu e nici o problema...intr-o zi nu a apucat sa se formeze nimic...stai linistita. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-28 14:16:51
Re: Dentistul in timpul sarciniinu are nicio treaba dentistu cu bebelu dak exista...anestezia nu cred k il deranjeaza cu ceva pe bebe...k na totusi intro zi cum zic si fetele nu a ajuns sa se formeze. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|