homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita.vaginita

#1 2007-08-28 12:24:20

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

anexita.vaginita

astazi am primit rezultatul ex. de secretie, avand flora coco bacilara (daca am descifrat bine) cu diagnosticul de anexita.vaginita.
am primit tratamentul urmator:  eficef 200mg –  2/zi – 10 zile (eu si partenerul), meclon ovule cate 1/zi - 10 zile, rubifen supozitoare 1/zi - 10 zile. intrebarea mea este daca trebuie sa ma protejez suplimentar pe toata durata tratamentului chiar daca nu-l tin pe tot in acelasi timp ( trebuie sa-mi vina menstruatia si ovulele si supozitoarele abia dupa menstruatie )... sau numai pe perioada antibioticului? pe perioada cu ovulele pot intretine relatii sexuale? daca nu.. pentru cat timp? multumesc puss intreb pentru ca am uitat s-o intreb pe doamna doctor sad

#2 2007-08-28 12:45:42

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

Re: anexita.vaginita

dar ceva pentru a preveni aparitia candidei nu trebuie sa iau odata cu antibioticu sau odata cu ovulele? big_smile antimicotic parca se chema..   
aaa si inca ceva.. mi-a spus sa ma spal cu ceai de musetel inainte sa pun ovule... pun ovulu seara si dimineatza trebuie sa ma spal sau numai abia seara tot inainte sa-l pun pe urmatorul?

Ultima oara a fost editat de girly (2007-08-28 13:56:38)

#3 2007-08-29 12:14:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

spala-te seara....
ia antimicotic odata cu antibioticul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-08-29 17:15:42

gabi_c2002
New member
Inregistrat: 2007-06-28

Doctoressa,sper sa nu fiu off topic,dar n-am gasit un topic asemanator!Dupa 2 tratamente cu ovule si comprimate pt o inflamatie vaginala sau a colului,nu stiu,am inca dureri profunde la contactul sexual,pe partea satnga mai ales.Iar daca bag degetul in vagin,pe partea posterioara sunt zone tari,mai umflate si dureroase.E posibil sa radieze de pe colon,intrucat eu am o colita de fermentatie?Poate fii ceva periculos pe partea asta?
papanicolau mi-a iesit 1 ultima oara,adn hpv negativ si la colposcopie mi-a zis k am o rana micuta ce nu trebuie inca cauterizata si ceva candida pentru care am luat tratamentul.Nu am probleme cu secretia sau usturimi.Sper sa aveti o idee despre ce am.Multumesc!

#5 2007-08-30 02:22:34

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

si eu am avut anexita in urma cu vreo 2saptamani.am ajuns la medic cu dureri si intepaturi mai accentuate in partea stanga.la control am descoperit ca mai am si o coluta?micotica.cat e de grav?eu am luat tratamentul si mi-a spus sa merg dupa 3 luni la control.as vrea sa merg imediat dupa termin cu tratamentul,daca se poate.partea proasta e ca i-am dat si prietenului meu si acum i-a si el tratament.eu nu am avut nici un simptom care sa ma alarmeze si sa ma trimita sa-mi fac un consult si nici el.

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

Publicitate

loading...

#6 2007-08-30 15:07:53

Al Pacino
Administrator

gabi_c2002, umflaturile alea pe care le simti tu sunt de la colon(cel mai probabil materii fecale. sincer, as cauta sa nu cumva sa am o inflamatie a anexei pe partea stinga unde zici ca sunt durerile, daca nu e, atunci poate fi vorba inclusiv despre o excitatie ineficienta....nimic grav
ellaP, nu e grav

#7 2007-08-31 15:38:25

Al Pacino
Administrator

poate nu sunt ovarele...e mare inghesuiala acolo in burta...

#8 2007-11-16 13:49:43

raluca_lsp
Membru
Inregistrat: 2007-11-16

buna,sunt noua pe forum si as avea si eu o dilema..acum 1 luna de zile am fost la ginecolog..mi-a facut testul secretiei si mi-a iesit candidoza(ma confrunt cu ea de la 16 ani si nu mai scap)si ca am anexita.Mi-a dat tratament urmatoarele:ca substanta activa azitromicina 1 g o data la 7 zile timp de 3 saptamani(de la farmacie mi s-a dat azitox500 dar in prospect nu scrie nimic de anexita,scrie ca,combate bolile cu transmitere sexuala),flucovim de 150mg ,1 la 7 zile..tot timp de 3 saptamani si flamexin cate un pliculet timp de 10 zile.Tin sa mentionez ca alte boli nu am avut si cu atat mai putin una cu transmitere sexuala.Sa fi gresit doctora?sau are o raza de actiune mai larga azitox-ul(in prospect scrie ca se ia doza unica de 1 g ).As dorii un sfat daca se poate,pt anexita si candida,ce pot sa iau si sa scap de ele.
Multumesc anticipat

#9 2007-11-16 14:08:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca nu ma insel azitromicina este antibiotic...si e folosit in tratarea anexitei...dupa restul tratamentului eu deduc ca esti virgina...deci e in regula...mai poti lua si biotics pt candidoza...acesta se ia pe cale orala...fiind lactobacili care se gasesc in mod natural in flora vaginala...

happy with him...inlove with him...puss

#10 2007-11-16 14:27:07

raluca_lsp
Membru
Inregistrat: 2007-11-16

crys_ty_na a scris:

daca nu ma insel azitromicina este antibiotic...si e folosit in tratarea anexitei...dupa restul tratamentului eu deduc ca esti virgina...deci e in regula...mai poti lua si biotics pt candidoza...acesta se ia pe cale orala...fiind lactobacili care se gasesc in mod natural in flora vaginala...

Nu,virgina nu mai sunt de cativa ani,iar azitomicina este antibiotic cum ai anticipat.
De-alungul timpului pt candidoza am mai luat macmiror ovule,ginozol ovule,nizoral,clotrimazol crema,dar la scurt timp revine candida.A tinut si partenerul tratament si tot degeaba..doctorii la care am fost mi-au spus ca sunt eu mai sensibila.Sper sa scap de anexita pt ca ma doare si in timpul actului sexual.Am citit pe internet ca anexita se face si din cauza actului sexual,daca din greseala te mai loveste in vreun ovar,este adevarat?

#11 2007-11-16 16:32:41

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

aoleu nu ajunge penisul in timpul actului pana la ovare..... poti sa faci cistite postcoitale.anexita nu are nici o treaba cu actul sexual.te-ai gandit pt. candida sa faci instalatii cu iaurt si eventual si o antifungigrama sa vezi clar la ce este sensibila ciuperca?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#12 2007-11-16 16:34:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu ajunge penisul nici macar in uter...doar pana la nivelul colului si asta numai in anumite pozitii. bun internetul asta...

mami de minuni hjarta

#13 2007-11-16 16:41:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

raluca_lsp...ia dute tu si fa un examen pt chlamydia...sa vedem daca nu cumva asta e motivul pt care nu poti scapa de candidoza...si pana una alta fa cum ti a spus si raluca si pune 4-5 zile iaurt...iar acele dureri din timpul contactului se datoreaza cel mai probabil candidozei...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.