homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se procedeaza?

#1 2007-08-28 16:22:22

saknora
New member
Inregistrat: 2007-02-27

cum se procedeaza?

buna tocmai am terminat primul blister - de o zi, astazi am intrat in pauza de o saptamana -  si sunt ingirjorata pentru ca nu mi-a venit inca. Incat timp vine menstruatia  dupa terminarea blisterului?Si sunt in dilema deoarece mie mi-a venit o data in august pe 8 si acum nu stiu normla ar fi sa-mi vina pe 8 septembrie pentur ca am un ciclu regulat, dar cititnd prospectul am inteles ca el vine in saptamana cu pauza.
Este posibil sa vina si in saptamana de dupa pauza cand incep al doilea blister? Dupa ce termin 3 blistere de ex pot sa schimb aceste conceptionale LAURINA cu altele,deoarece din septembrie ma stabilesc in Franta si nu le mai pot gasi?
Deocamdata sunt ingrijorata pentru mestruatie, nu avem cums a avem un copil acum, iar faptul ca nu prea le-am luat la ora fixa ma ingrijoreaza si mai mult. Va rog sa-mi raspundeti!

#2 2007-08-28 16:27:00

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: cum se procedeaza?

deci...va veni in oricare din cele 7 zile de pauza
daca nu ai intarziat cu mai mult de 12 ore luatul pastilelor fata de ora la care trebuia sa le iei n-ai de ce sa iti faci griji.
poti schimba cu altele numai mergi la un planning si vezi ce ti se recomanda.

mami de minuni hjarta

#3 2007-08-28 16:30:19

saknora
New member

pai le-am luat la aproximativ aceeasi ora cu o ora  in plus d eobicei fata de ora stabilita. Sutn ingrijorata pentru ca desi de obicei nu am dureri la ciclu, am cateva simpome; iar acum cand stiu ca in saptamana asta de pauzxa trebueis a vina nu am nici o simptoma, nicic macar sanii nu imi sunt intariti ca de obicei sau sa ma doara. Tocmai am aflat ca grefele injumatatesc efectul AC iar intr-o seradupa ce am luat pastiluta, am abaut un suc naturald e grefa si apoi am facut dragoste. Sutn atat de ingrijorata.

#4 2007-08-28 16:38:20

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Mie de exemplu imi vine in a 5-a zi.....fara nici un simptom

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#5 2007-08-28 16:42:05

saknora
New member

As mai avea inca o intrebare.In momentul in care vine in pauza de cele 7zile. ?Presupounem ca imi vine in a 6 zi, iar in a 7 trebuie sa incep blisterul al doilea. cum se procedeaza? il incep sau nu? ca la primul blister la a 2 pastiluta nu prea  mi a mai curs, ca si cum nu as fi avut menstruatie luna trecuta. Va rog raspundeti-mi  si ala cest mesaj si la mesajuld e mai sus. Multumiri

Publicitate

loading...

#6 2007-08-28 17:00:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mai incepi o nou foli in a8a zi de pauza nu a7a indiferent daca mai sangerezi sau nu .

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.