|
Nu esti logat.
Cum se procedeaza?#1 2007-08-28 16:22:22
cum se procedeaza?buna tocmai am terminat primul blister - de o zi, astazi am intrat in pauza de o saptamana - si sunt ingirjorata pentru ca nu mi-a venit inca. Incat timp vine menstruatia dupa terminarea blisterului?Si sunt in dilema deoarece mie mi-a venit o data in august pe 8 si acum nu stiu normla ar fi sa-mi vina pe 8 septembrie pentur ca am un ciclu regulat, dar cititnd prospectul am inteles ca el vine in saptamana cu pauza. Offline #2 2007-08-28 16:27:00
Re: cum se procedeaza?deci...va veni in oricare din cele 7 zile de pauza mami de minuni Offline #3 2007-08-28 16:30:19
Re: cum se procedeaza?pai le-am luat la aproximativ aceeasi ora cu o ora in plus d eobicei fata de ora stabilita. Sutn ingrijorata pentru ca desi de obicei nu am dureri la ciclu, am cateva simpome; iar acum cand stiu ca in saptamana asta de pauzxa trebueis a vina nu am nici o simptoma, nicic macar sanii nu imi sunt intariti ca de obicei sau sa ma doara. Tocmai am aflat ca grefele injumatatesc efectul AC iar intr-o seradupa ce am luat pastiluta, am abaut un suc naturald e grefa si apoi am facut dragoste. Sutn atat de ingrijorata. Offline #4 2007-08-28 16:38:20
Re: cum se procedeaza?Mie de exemplu imi vine in a 5-a zi.....fara nici un simptom You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #5 2007-08-28 16:42:05
Re: cum se procedeaza?As mai avea inca o intrebare.In momentul in care vine in pauza de cele 7zile. ?Presupounem ca imi vine in a 6 zi, iar in a 7 trebuie sa incep blisterul al doilea. cum se procedeaza? il incep sau nu? ca la primul blister la a 2 pastiluta nu prea mi a mai curs, ca si cum nu as fi avut menstruatie luna trecuta. Va rog raspundeti-mi si ala cest mesaj si la mesajuld e mai sus. Multumiri Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-28 17:00:52
Re: cum se procedeaza?mai incepi o nou foli in a8a zi de pauza nu a7a indiferent daca mai sangerezi sau nu . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|