homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa aflu ce inseamna c2?

#1 2007-08-29 03:08:56

cris.adina
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-08-28

vreau sa aflu ce inseamna c2?

am fost la ginecolog.la dr nicolae paris din buc.la control de rutina.mi-a descoperit ca am rana pe col uterin.mi-a facut testul papa nicolau,si mi-a luat separat si mostra de secretie ptr ca ma plansesem ca de ceva timp ma jeneaza secretia...capatase un miros neplacut si mai si ustura din cand in cand...cand a venit rezultatul testelor doctorul mi-a zis ca papa nicolau a iesit bine ,si ca la secretie am c2 adica ca e totul ok doar ca e o secretie mai abundenta...si ca sa vin ptr tratament la rana,ca o sa incepem cu ovule si o sa terminam cu electrocauterizare.....acum,eu de acolo m-am dus bou si am plecat vaca.....n-am inteles mai nimic...si cu secretia care de cateva luni s-a schimbat si ma deranjeaza ce fac??si c2 ce inseamna ? e de bine sau e de rau?? va rog...heeeelp!!!!

#2 2007-08-29 13:05:01

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: vreau sa aflu ce inseamna c2?

eu as merge la omul ala si as lua de la el buletinele de analiza. daca le ai deja, scrie te rog exact ce scrie pe ele...ca din relatarea ta nu am inteles nimic.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-08-29 20:14:31

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

sry k sunt cam offtopic ...ma intereseaza  cat te-a costat consultatia?

bebe

#4 2007-08-30 17:05:09

cris.adina
New member

consultatia a fost 500.000 lei

#5 2007-08-30 17:08:32

cris.adina
New member

draga doctoressa.am si buletinul de analiza pe care scrie asa  : "-col-celule cilindrice din endocol,celule superficiale si intermediare.                                                                          -FSV -mucus,celule superficiale si intermediare polimorfonucleare,bogata flora C II
cam asta e tot ce scrie....sad

Publicitate

loading...

#6 2007-08-30 18:19:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e destul de probabil ca e o infectie, nu stim cu ce, examenulde secretie ne poate lamuri...clasa II la Testul asta e insa ok, esti activa sexual deci nu sunt probleme altele in afara de infectia cu pricina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.