|
Nu esti logat.
Despre LO FEMENAL :p#1 2007-08-30 02:50:42
despre LO FEMENAL :pAm inceput sa folosesc lo femenal la sfarsitul anului 2005...de atunci nu am avut nici o problema doar ca am facut o pauza de trei luni si miau aparut cosuri si parca simt si dureri la inceputul menstruatiei...ceva neobisnuit pt mine...Acum trebuie sa incep din nou sa le folosesc dar am mai ramas cu 7 pilule active de pe ultima tabla si as dori sa stiu daca pot sa le iau pe cele 7 pana ma duc din nou la planning sami dea altele sau trebuie neaparat sa incep o tabla noua...pt ca nu stiu daca au aceeasi cantitate de hormoni sau difera de pozitia lor pe tabla...e dragut cineva sa-mi raspunda? mutzumesc mult Offline #2 2007-08-30 08:30:49
Re: despre LO FEMENAL :pralu poti sa incepi cu cele 7 pastile pe care le mai ai,dar fii atenta sa nu fie cela placebo Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2007-08-30 17:35:42
Re: despre LO FEMENAL :pmerci mult pokemon...dar nam inteles care e faza cu placebo....pt ca pastilele pe care le am sunt cu adevarat anticonceptionale...dar nu stiu cat e de indicat sa incep cu ultimele 7 pastile active.. Offline #4 2007-08-30 18:12:22
Re: despre LO FEMENAL :pdaca sunt pastile active sunt toate identice una cu cealalta! poti incepe cu oricare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|