|
Nu esti logat.
Stare de diaree sau voma#1 2007-08-30 10:26:29
stare de diaree sau vomaam si eu o nelamurire. iau mercilon in fiecare seara la ora 22:45. si aseara l-am luat la ora exacta insa la ora 4:30 am fost nevoita sa ma trezesc datorita unei puternice dureri de stomac. m-am dus la toaleta si am avut un scaun foarte moale. intrebarea mea este daca mercilon-ul a fost absorbit in totalitate. stiu ca absorbtia are loc in 3-4 ore de la luare insa intrebarea mea este daca trebuie sa treaca 4 ore pana la diareea propriu zisa (scaunul) sau pana la durerile de burta aferenta diareei. mai pe scurt sunt inca protejata sau trebuie sa ma protejez si altfel? Offline #2 2007-08-30 10:41:52
Re: stare de diaree sau vomasi-au facut efectul...stai linistita.trebuie sa traca 4 ore pana la scaunul propriu-zis.daca ai mai mult de 4 scaune moi pe zi se ridica probleme...dar la tine a fost doar unul dupa 5 ore si 45 de minute.stai fara grija Offline #3 2007-08-30 11:34:19
Re: stare de diaree sau vomamersi mult...m-ai linistit. pupici:* Offline #4 2013-04-13 16:52:12
Re: stare de diaree sau vomaMama mea s-a simtit simtintud-se rau: stare de greata si scaune proaste. Are diaree, a mers de vreo 7 ori la toaleta, si vomita dupa aproape orice inghite. Din cate mi-a spus, ieri a mancat cam haotic, deci banuiesc ca e o indigestie. A luat 5 imodium de la 11 pana acum si niciun efect inca. Ce-i de facut? Offline #5 2013-04-13 16:58:28
Re: stare de diaree sau vomanu o doare in dreapta? greata poate fi de la bila, poate ar fi bine sa ia un colebil/bilichol. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2013-04-13 16:59:02
Re: stare de diaree sau vomadeja e deshidratata. am fost si eu intr-o stare asemanatoare si am luat pliculete smecta. am dizolvat un plic de praf smecta in ceai de menta si l-am baut. se ia 3 pe zi. daca nu-si revine pana maine ar fi bine sa mergi cu ea la urgenta, acolo o sa-i faca niste perfuzii sa o hidrateze Ultima oara a fost editat de Melita (2013-04-13 16:59:24) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #7 2013-04-13 17:26:45
Re: stare de diaree sau vomaNu o doare nimic. Apa ii face f greata, bea ceai. Sper sa simta mai bine pana maine. Multumesc de raspunsuri Offline #8 2013-04-16 10:48:47
Re: stare de diaree sau vomaMama mea se simte in continuare destul de rau, am zis mai sus, a inceput de sambata sa aiba diaree si sa vomite. Duminica s-a simtit putin mai bine, dar tot a vomat de doua ori. Din cate spune ea (nici nu stiu daca sa o cred, are obiceiul de a minti ca sa nu ne ingrijoram) nu a mai vomat si nu a mai avut scaune proaste. Unde poate merge la un control, la ce fel de medic? Sau isi poate face o analiza sa vedem daca a fost o banala indigestie si acum e doar slabita ori daca are un virus? Daca chemam salvarea banuiesc ca o interneaza, si pt ca a mai avut astfel de experiente, nici nu vrea sa auda... Offline #9 2013-04-16 10:50:05
Re: stare de diaree sau vomala un gastroenterolog ar trebui sa mearga Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-04-16 10:53:24) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|