I don't know why See baby I apologize For all the things that I've done That I've done See I know that I've been a fool For far to long Baby you don't have to Go and run away Just come back to papa Please baby baby wont you stay If you really love me Then why are you leaving me
~*Chorus*~ I can't think Think about this crazy day I lose aleep Just day dreaming about you baby I'm going crazy crazy crazy Just thinking about you latley (crazy baby) I'm going crazy crazy crazy Just thinking about you baby (I don't know what to do no more) I'm going crazy crazy crazy crazy Thinking about you latley (crazy crazy crazy) I'm going crazy crazy (crazy crazy) When I can't touch you Crazy crazy (I'm going crazy) When I can't hold you Crazy crazy (I'm going crazy) When I can't see you again Said I'm going crazy baby baby baby baby Said I'm going crazy I finally realize That you are my true love And I had a lot of time to think And your all I seem to keep thinking of yeah Now I know I need you Each and everyday I can't live with out you So don't run away Baby you say that you love me So why did you leave me
De-i dragoste ce simt, de ce doare asa cumplit, de ce-mi sfasie sufletul la infinit?
Iar inima-mi, sarmana al tau nume il rosteste mi se zbate-n piept nebuna si nu se mai opreste.
Iar ochii mei,bietii de ei au plans pana-au secat caci n-au vazut in fata lor, decat chipul tau frumos fecior.
Oh!Doamne... de ce atatea lacrimi, de ce atata dor, de ce atata suferinta, de ce Doamne sa mor?
De-i dragoste ce simt, de ce ma pierd usor, si inima-mi,saraca,incet ea s-a oprit iar ochii mei,bietii de ei au obosit si nu mai zic nimic, nici ei iar chipul tau, frumos fecior, a disparut din mintea mea asa....usor.
Skies are dark It's time for rain Final call, you board the train Heading for tomorrow I wave goodbye to yesterday Wipe the tears you hide your face Blinded by the sorrow How can I be smiling like before When baby you don't love me anymore Say it isn't so Tell me you're not leaving Say you've changed your mind now That I am only dreaming This is not goodbye This is starting over If you wanna know I don't wanna let go So say it isn't so Ten to five but at least we tried We're still alive with hopes just died As they closed the door behind you whistle blows and tons of steel Shake the ground beneath the wheels as I wish I'd never found you Wohoh How can I be smiling when you're gone Will I be strong enough to carry on Chorus Miles, miles to go Before I can say Before I can lay my love for you to sleep Oh darling I got miles, miles to go Before anyone will ever hear me laugh aga?n
Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
la mine ar fi o lista intreaga.. in general folk si balade rock... o multime, dar mi se par "ciuntite" fara melodie... oricat de frumoase sunt versurile. totusi, trec aici niste versuri foarte dragi mie, care se apropie foarte mult de modul meu de a simti fata de iubi meu (si cu asta mi-ati dat o idee, stiu ce-i scriu pe martisor ). melodia se numeste "un fel de a iubi" si apartine unei formatii iesene de folk, "nu acum"... dar nush daca versurile sunt ale lor, ei preiau foarte multe versuri de diferiti poeti...
Iubesc... asa... cum doar copacii stiu Sa se atinga noaptea, pe furis... De mai rasari, etern as vrea sa fiu Iubirii tale tainic ascunzis.
R: Iubesc tacerea ta, ca pe-o povara Ce-ar trebui sa o-nteleg mereu, Iubesc cand fugi zambind din vise-afara, Iubesc... desi a te iubi e greu... Iubesc....
Iubesc... la tine... noaptea din privire Si vantul il iubesc in parul tau; Mi-e drag sa te privesc in adormire Si sufar crunt cand ti se face rau...
R:.......
(de multe ori am vrut sa-i cant eu lui iubi melodia asta - oricum, asa cum am mai zis, versurile nu exprima nici pe jumatate trairea exprimata in melodia insasi - dar, de fiecare data, am renuntat, pt ca as fi inceput sa bocesc... si apoi sa rad eu de mine... deci se ducea de rapa tot farmecul )
vaaaaiii, acum am citit toate paginile... fetelooor, mi-ati furat melodiileeeee!! (soulfly si luna amara, de voi e vorba .... si janis cu "stairway to heaven")
Ultima oara a fost editat de katami (2008-02-29 12:41:48)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)
Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
bine, leo!!!! (doar ca vezi ca mai fost, deja postata... dar eu zic ca merita de doua ori, e superba)
eu cred ca ma abonez la topicul asta... nush cum se face de nu l-am observat pana acum!!!
una trista de tot: "la nunta ta", de hrusca (uite aici exemplu de iubire dezinteresata, ca tot venise vorba la alt topic):
eu vin la nunta ta, iubito si nu doresc nimic sa-ti cer dar roaga-ti nasii sa ma lase sa-ti cant la nunta leru-i ler.
R: dreptul msa colind il cer dalbe flori si leru-i ler, pt ea, doar pt ea... maritata mea.
am drum in fata si in urma din cand in cand mai mor prin munti dar am venit sa-ti cant colindul preafericitei tale nunti
pot sa-l rostesc si din picioare, nu am pretentii de mesean; un strop de vin si-un strop de paine si-am sa-ti colind nepamantean.
R....
colindator fara de casa, colindator fara noroc, un strop de vin si-un strop de paine, va cant - si-apoi o iau din loc.
mireasa mea vanduta lumii, nimic n-as mai putea sa sper ca florile nu mai sunt dalbe si lerul nu mai este ler.
dar eu colind, batut de lacrimi, colind si voi mai colinda, la toate nuntile din lume- afara, doar... de nunta mea.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)
Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
Aseara te-am asteptat Si n-ai venit Poate te-ai suparat Poate-ai adormit
Deseara sa nu m-astepti Deseara n-am sa vin Pentru doua vorbe La o cana cu vin Deseara sa nu m-astepti O, nu, n-am sa vin Pentru-un "buna seara" Atat si-o cana cu vin
Speram ca intr-o zi Si tu sa ma iubesti Dar din romante stiu Ca sperand gresesti
De-acuma poti sa pleci La alta linistit Ne-am pierdut si timpul Si tot nu m-ai iubit
pai si tu ma provoci... la mine e... pt partea mea ascunsa, adica romantica si plangacioasa
"dans" de ducu bertzi
toamna-mi-neaca sufletul in fum toamna-mi toarna-n suflet roiuri de frunzare dansul trist al toamnei il dansez acum tragica betie, moale leganare
ochii mei au cearcan, ochii tai is puri cata deznadejde pasii nostri mana ca un vant ce smulge frunza din paduri ca un vant ce-nvarte usa din tatana
R: maine dimineata o sa fim straini vei privi tacuta maine dimineata cum prin descarnate tufe in gradini se rotesc fuioare vestede de ceata
si vei sta tacuta cum am stat si eu cand mi-am plans iubirea destramata-n toamna vei privi cum cornul vantului mereu nourii pe ceruri catre zari indeamna
pe cands eu voi trece sub castani roscati cu-mpietrite buze, palid, pe carare or sa mi se stinga pasii ca de zat, in nisip scrasnita, lasa remuscare...
R....
(ps: daca vrei sa te provoc pe fata, leo.... atunci mai scrie si tu, ca eu am atatea, incat as lua ban daca m-as apuca sa torn mesaje unu dupa altul
"Pe verdea margine de sant Crestea macesul singuratic, Dar vantul serii nebunatic Pofti-ntr-o zi pe flori la dant. Intai patrunse printre foi, Si le sopti cu voce lina, De dorul lui le spuse apoi, Si suspina-cum se suspina...
Si suspina-cum se suspina...
Albeata lor de trandafiri. Zambind prin roua primaverei, La mangaierile-adierei A tresarit cu dulci simtiri. Pareau naluci de carnaval Cum se miscau catifelate, Gatite toate-n rochi de bal, De vantul serii sarutate.
De vantul serii sarutate.
Scaldate-n razele de sus, Muiate in argintul lunei, S-au dat in bratele minciunei. Si rand pe rand in vant s-au dus. Iar vantul dulce le soptea, Luandu-le pe fiecare, S-un valt nebun se invartea, Un valt-din ce in ce mai tare,
Un valt din ce in ce ma? tare."
Ma face sa plang piesa asta... imi pare rau de florile de maces ce-si gasesc moartea, fraierite de vant.
da... imi vine sa cred.... din celelalte mesaje ai crescut in ochii mei acum iar versurile astea sunt superbe... pacat ca nush melodia
pai uite si pt simy_alexandra din partea mea - de fapt, doar ultima strofa e pt ea (sa nu se supere pe mine ca am certat-o nitel la alt topic, fara sa stiu despre ce era vorba):
a fost... un vis de copil fara rost, un vis inutil, am sperat sa pot face din vise si flori un neant in care sa zbori
R: nu stiu, zau, ce sa spun, mi-este sufletul gol, as vrea iar sa te-adun peste clipe ce dor am ramas fara glas... bun ramas.
pacat... ca nu ai stiut ce curat mi-e cantecul mut langa tine-am aflat ce e setea de vis si tristetea unui invins
R...
imi sterg o lacrima calda... zambesc caci viata ma-ndeamna sa nu uit ca ti-e dat si sa pierzi uneori ca ades e greu chiar sa mori..
R...
wildhoney... pai vrei un id de mess? yama_katami... nu e al meu "ala oficial", dar hai acu si ti-l dau
aaa.. cantecul asta se cheama "tardive", cantat de karma
Ultima oara a fost editat de katami (2008-02-29 13:27:14)
Un fel de-a mai lungi,cea mai frumoasa zi Ar fi dac-am mai putea minti. Am da ceasul inapoi,ai fierbe doua oua moi Mi-ai spune ca-n casa,suntem doar noi . Tacerea te-ar ajuta,sa scapi de-ntrebarea mea Din toate-ntrebarile,cea mai grea Cand seara s-ar face gri,nu te-ai mai putea stapani Din baie la telefon,ai vorbi. Cu glasul intunecat,cu aerul imbufnat Orice numai sa ma vezi,plecat. Si-atunci te-ntrebi mai stii,cea mai frumoasa zi? A fost la-nceput cand nu ma puteai mint?.
Si inca:
Sunt vinovat-Vali Sterian
Vinovatul sint doar eu dar tu n-ai nici o vina N-am stiut sa-ti impletesc in priviri lumina N-am stiut sa-ti daruiesc dragostea visata Si acum marturisesc, eu port vina toata
Sint vinovat tu n-ai nici o vina N-am stiut sa te pastrez curata si senina Sint vinovat tu n-ai nici o vina N-am stiut sa te pastrez curata si senina
N-am stiut sa te citesc in adancul firii Si m-am trezit fara motiv in culmea fericirii Dar n-am stiut sa pretuiesc un om adevarat Si pana nu e prea tarziu spun ca sint vinovat
Sint vinovat tu n-ai nici o vina N-am stiut sa te pastrez curata si senina Sint vinovat tu n-ai nici o vina N-am stiut sa te pastrez curata si sen?na
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
chilian Chiar daca n-o mai vezi zambind Chiar daca, chiar daca n-o mai simti venind Chiar daca, chiar daca nu intelegi cum s-a-ntamplat Chiar daca n-o mai poti suna Chiar daca, chiar daca n-o mai poti chema Chiar daca doar amintirile au ramas de atunci cu voi Chiar daca nu-i mai poti vorbi Chiar daca, chiar daca n-o poti intalni Chiar daca, chiar daca toata lumea e-intre voi Chiar daca el nu-i vinovat Chiar daca stii si n-ai uitat Chiar daca lumea s-a impartit stupid la doi Chiar daca viata v-a speriat Chiar daca stii, el n-a uitat si telefonul suna, suna mereu... Refren(x2): Ce mult te-a iubit... Ce mult te-a iubit... Ce mult te-a iubit... Cat te-a iubit de mult... II: Chiar daca nu te vede Chiar daca, chiar daca nu mai crede Chiar daca, chiar daca nu mai stie unde esti Chiar daca, chiar daca o mai vezi trecand Chiar daca, la brat cu sotul ei mergand Chiar daca din cand priveste inapo?...