homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vindecare HPV

#1 2007-08-30 23:56:18

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Vindecare HPV

Am vazut ca pe forum opinia este ca virusul asta, odata achizitionat, ramai toata viata cu el. Pe net , insa, am vazut si altceva, si anume ca in medie se vindeca( in sensul ca dispare de la testul de identificare a ADN-ului viral, nu ca dispar doar efectele) dupa 8 luni. De asemenea , ca dupa 1 an mai este prezent doar la 23% dintre femei, si alte astfel de cifre incurajatoare - pt fetele care au facut conizatie- le pot da o veste incurajatoare- cica dupa 3 luni disparuse la vreo 80% din participantele la un studiu suedez. Va puteti uita pe www.hpvforum.com, la sectiunea "HPV clerance", sau puteti cauta "HPV clearance" pe google, si veti vedea niste studii care par foarte serioase. ..Sunt curioasa care este adevarul! Le rog pe fetele care au avut de a face cu el sa spuna care este experienta lor: daca au repetat testul ,dupa cat timp, daca a iesit pozitiv sau negativ,  iar cele care au avut probleme cu efectele negative- condilomatoza sau leziuni pe col- daca au recidivat.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2 2007-08-31 00:45:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: Vindecare HPV

chiar sunt curioasa sa vad ce raspuns da doctoressa

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-08-31 15:39:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

una e sa fie incarcatura virala nedetectabila si cu totul altceva sa scapi de virus....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-08-31 20:43:03

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Incarcatura virala nedetectabila e totusi bine, inseamna ca esti "aproape" vindecat, nu? Sunt curioasa insa daca se confirma. De asta zic ca ar fi bine ca fetele care au trecut prin asta, sa spuna care a fost evolutia in cazul lor (daca a recidivat, dac au mai facut testul, cum a iesit)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#5 2007-09-01 15:35:54

anelisagreen
New member
Inregistrat: 2007-09-01

Buna ziua,
Sunt intr-un mare impas. Mai am un pic si clachez. Cautand pe net am dat de voi si am vazut ca aici lumea raspunde la apelurile oamenilor. Ma adresez Doctoressei si tuturor celor care chiar se pricep. Iata ce probleme am: am facut Papanicolaul si acolo scrie asa:
1. scor Babes-Papanicolau: CII mijlociu
2. Scorul Bethesda 2001/Frotiu conventional : negativ
3. este bifat negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna
4. organisme: Trichomonas vaginalis prezent, cocobacili prezent, altele : mobiluncus
5. alte modificari neneoplazice este bifat inflamatie
6. la anomalii ale celulelor epiteliale, atat la cele scuamoase cat si la cele glandulare nu este bifat nimic
7. Descriere citologica scrie asa (din ce am reusit eu sa descifrez) : prezente celule S+Y(sau I)+PB, parakeratoza,  koilocite, modificari distrofice si degenerative, cetolipe...(aici nu mai inteleg ce scrie.
Cam asta scrie acolo. Sa nu te gandesti ca toate astea nu le-am facut mergand si dand bani grei la medicul ginecolog. Am fost la nenumarate controale. Mi s-a spus scurt ca acest test arata ca sunt infectata cu HPV. Am facut testul HPV si dupa lungi asteptari in care am crezut ca mor mi-a venit si raspunsul care este negativ. Acum vin eu si intreb, daca nu sunt infectata cu HPV, care din teste este gresit? Ambele sunt facute la acelasi laborator si acelasi biolog. Papaniclola-ul arata prezenta koilocitelor (care din cate am citit arata prezenta HPV), iar testul depistare HPV imi zice negativ. Atat recoltarea pentru Papa cat si pentru HPV, dupa ce m-am documentat pe internet, imi pare ca nu s-au facut corespunzator. De exemplu Papa mi s-a recoltat a doua zi dupa incetarea mentruatiei si la cateva zile dupa un tratament de 10zile cu norfloxacin, iar cel pentru HPV mi s-a facut chiar daca i-am spus medicului ca facusem spalaturi vaginale cu Tantum Rosa cu o seara inainte, cu doua bagasem Klyon intravaginal, etc etc. nu mai zic ca am citit pe interenet ca aceste teste, de ex cel de HPV se recolteaza cu 3 tipuri de dispozitive, din 3 locuri diferite etc etc.
Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine in primul rand asupra rezultatelor Papa si sa imi spuneti daca este posibil acest rezultat si un HPV negativ. Va rog sa-mi mai spuneti unde sa ma mai duc sa mi se faca niste teste coerente si ca la carte. M-am saturat sa dau bani aiurea si sa fiu tratata cu indiferenta, Mie mi se pare o chestie foarte importanta sanatatea unui om, insa se pare ca o parte din medici au alta parere. Va rog sa ma ajutati, fiindca va spun sincer nu mai pot sa ma linistesc. Mai ales ca in ultimile doua luni am avut mesntruatie la 3 saptamani, iar ultima data mi-a curs ceva asemanator sangelui la 3 sapt dupa cilcul precedent si apoi la o saptamana mi-a venit iar. Aseara dupa ce nu mai facusem dragoste cu iubitul meu, am avut in sfarsit contact si astazi vad cateva firicele de sange....am mancarimi sporadice in continuare si ceva usturimi. Am facut tratament cu Fasygin si eu si iubitul meu, doua transe de 4 pastile la 10 zile, am facut spalaturi vaginale cu Tantum Rosa (doar 5 zile consecutiv fiindca m-am trezit cu asa zisa menstruatie care a mai revenit dupa inca o saptamana) si am folosit Klion intravaginal. Celelate 5 le-am facut odata 2 si restul 3 dupa ciclul nr 2 de la o saptamana ....Nu mai stiu ce sa mai zic...aaa am si amandoua ovarele micropolichistice "rau" si nu pot lua anticonceptionale fiindca am probleme care s-au agravata datorita lor cu circulatia periferica. HELP HELP. in primul rand cateva explicatii cu aceste rezultate aparent contradictorii si in al doilea rand cu recomandarea unui cabinet unde sa gasesc oameni competenti si interesati de sanatatea pacientilor, nu doar de banii lor.Multumesc si astept. Scuze ca a fost asa lung,,,,,dar trebuia sa explic cam tot. O zi minunata plina de sanatate.

Publicitate

loading...

#6 2007-09-02 23:24:12

irina99
New member
Inregistrat: 2007-03-03

am citit pe un site despre hpv urmatoarea afirmatie: 'Daca vegetatiile sunt tratate corect, nu mai exista riscul de a transmite virusul partenerei / partenerului'. din cate stiu eu, daca am hpv, il am toata viata si din moment ce sunt activa sexual, il transmit, indiferent daca folosesc sau nu prezervativ. atunci cum dumnezeu 'nu mai exista riscul'?

ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda?

#7 2007-09-03 12:18:55

Al Pacino
Administrator

anelisageen, mie imi reiese din examenul pap ca ai trichomonas(boala cu transmitere sexuala de altfel) nu hpv...eu as crede deci in testul ala hpv si as reface paps-ul acum, dupa ce am tratat trichomonasul

irina99, daca nu ai leziuni active nu transmiti virusul...e ca la herpes

#8 2007-09-03 12:58:34

anelisagreen
New member

Si eu doresc din tot sufletul sa cred in rezultatul testului HPV. Problema pe care mi-o pun eu acum este ca parca cineva face dinadins si imi trimite tot felul de indoieli. De exemplu nu inteleg ce este cu aceste sangerari, de ce ma tot doare burta, de ce am avut aceste dereglari groaznice cu menstruatia? Doctoressa....imi poti recomanda un medic ginecolog bun? Cineva care sa stie ce face si mai ales care sa-mi spuna si mie exact ce am. Pap-ul il refac chiar astazi.M-am programat. Merci mult de tot.
Ah...si am uitat....foarte important...este posibil ca aceasta Trichomonas sa fie mai veche de 3 ani? Eu am fost casatorita si acum 3 ani am divortat....sotul ma insela non stop (de aceea am indoieli asupra faptului ca nu am HPV, deoarece Sifilis mi-a adus sad ). Dupa cateva luni in care nu am avut nici un fel de relatie, l-am intalnit pe actualul meu prieten care a fost virgin. (stiu ca suna incredibil, dar asa a fost)Deci dupa logica mea nu pot sa am aceasta Trichomonas decat de la fostul meu sot....dar au trecut mai bine de 3 ani de cand ne-am despartit.Ce zici Doctoressa? Ah si acum 2 ani mi-am facut test Pap si medicul (dealtfel cel la care am fost si acum) nu mi-a atras atentia asupra acestui fapt, mi-a dat doar sa fac spalaturi cu Tantum Rosa si sa-mi bag timp de 10zile Klion.

Ultima oara a fost editat de anelisagreen (2007-09-03 13:27:56)

#9 2007-09-03 14:53:42

Al Pacino
Administrator

anelisagreen...greu de crezut ca il ai de 3 ani si nu te-a deranjat pina acum....refa si testul hpv daca ai o asemenea indoiala...poate faci si testul hiv(inteleg ca ai avut un continuu risc pe perioada casatoriei)....medici ginecologi buni...e un topic pe forum...eu o stiu pe doctorita Niculescu de la Marie Stopes

#10 2007-09-03 15:03:39

anelisagreen
New member

Testul HIV l-am facut. E OK. Chiar anul acesta cand mi-au iesit toata analizele vraiste si s-a crezut initial ca am leucemie, apoi SIDA. Nu am nici una, nici alta, mi se incurcasera doar analizele cu ale altcuiva. Cred ca intelegi acum de ce sunt asa demoralizata. Am avut un an de cosmar, numai cu socuri de genul acesta. Acesta cu HPV-ul este al doilea soc major....si am cam clacat. Nu mai zic ca financiar mai am un pic si dau faliment.

#11 2007-09-03 15:06:13

Al Pacino
Administrator

offf...te cred. totusi sunt de parere ca daca a iesit negativ....nu o fi avut fostul tau sot de unde sa il ia, sau timp sa ti-l dea....trateaza insa trichomonasul ala impreuna cu partenerul(daca nu ati folosit riguros constant prezervativ) ca il are si el

#12 2007-09-03 15:15:28

anelisagreen
New member

O ultima intrebare....cred ca te-am stresat destul smile, crezi ca aceste dereglari de menstruatie si sangerarile din ultima vreme se pot datora tot Trichomonas-ului? Am uitat sa-ti spun ca nu am mai facut dragoste cu prietenul meu cam 2 luni de cand tot fac aceste investigatii, iar acum cand m-am hotarat am folosit lubrifiant fiindca de ceva ani nu mai am acea secretie care ajuta la sex cu toate ca prietenul meu este extrem de atent si tandru.Merci mult si o zi buna tuturor.

#13 2007-09-03 15:16:10

Al Pacino
Administrator

e posibi sa fie de vina trichomonasul, fireste

#14 2007-09-03 21:07:31

iulia29
New member
Inregistrat: 2007-09-03

Buna seara, fetele,

Si eu am fost speriata in seara asta de un rezultat Papanicolau. Dar citind mesajele voastre m-am mai linistit putin. Ii cer si eu un sfat doamnei doctor.
La testul Papanicolau Sistem Bethesda
Citez numai ce e bifat:
Frotiu conventional: adecvat
Modificari celulare benigne: bifata Gardenerella
Modificari celulare asociate cu: bifat inflamatie si metaplazie
Anomalii celulare
Celule scuamoase bifat celule scuamoase atipice cu semnificatie nedeterminata
Evaluare hormonala: bifat aspect hormonal compatibil cu varsta si anamneza
Caracterizare generala bifat anomalii ale celulelor epiteliale
Recomandari de urmarit evolutie
Descriere patologica nu o mai scriu pentru caci consider ca e doar interpretare. As vrea sa stiu, Domna Doctor, daca acest test poate fi identic indiferent unde il fac...Am mai facut acest test de 2 ori la un an si mi s-a zis ca e ok. Acum doctorita la care am fost ma suspecteaza ca am HPV.Refuz sa cred ca-l am atata timp cat la HPV nu e bifat si totusi doctorita o tine pe ai ei. Ce ar trebui sa fac?Sa fac testul HPV?vreau sa ma linistesc. Ce credeti citind testul meu?Multumesc

#15 2007-09-03 21:16:39

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

in primul rand ai gardnerella infectie care trebuie tratata. eu intai as face tratamentul si apoi repetat pap-ul pt a vedea daca nu din cauza infectiei ai asociate modificarile care au pus-o pe dr ta pe ganduri.

mami de minuni hjarta

#16 2007-09-04 11:56:04

iulia29
New member

Azi mi-am facut testul HPV.Astept 3 saptamani rezultatul.Doamna doctor, ati putea sa-mi raspundeti la problema mea?Multumesc

#17 2007-09-04 14:30:49

Al Pacino
Administrator

Da...fireste ca pot...nu inteleg de ce te suspecteaza de HPV...
pe de alta parte, sigur ca poate fi doar o interpretare(a laboratorului) partea pe care nu vrei sa ne-o dezvalui insa ea e scrisa acolo in atentia medicului care citeste analiza cu un rost...era bine sa ne-o scrii deci.
Ai insa o infectie cu gardnerella

#18 2007-09-04 14:58:45

iulia29
New member

Multumesc de raspuns
Revin cu detalii din testul Papanicolau
Diagnostic final: ASCUS
Descriere citologica: celule exocervicale superficiale si intermediare, atipii citologice (hipercromazie nucleara, modificare RN/C), rare celule cu aspect koilocitar (binucleere si halou perinuclear, dar fara atipii nucleare - posibil HPV), metaplazie scuamoasa de tip matur si imatur, celule endocervicale, nuclei liberi, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora coco-bacilara.
Recomandari de urmarit evolutia

Inca o data multumesc si astept raspuns

#19 2007-09-04 15:17:17

Al Pacino
Administrator

iaca stim si de unde i-a venit ideea cu HPV-ul, din descrierea citologica....unde de altfel scrie posibil(pentru ca si el poate da aceste aspecte insa nu e obligatoriu sa fie asta)...oricum gardnerella aia trebuie tratata si repetat testul dupa aceea...e posibil ca strict din pricina ei sa arate astfel frotiul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.