|
Nu esti logat.
Vindecare HPV#1 2007-08-30 23:56:18
Vindecare HPVAm vazut ca pe forum opinia este ca virusul asta, odata achizitionat, ramai toata viata cu el. Pe net , insa, am vazut si altceva, si anume ca in medie se vindeca( in sensul ca dispare de la testul de identificare a ADN-ului viral, nu ca dispar doar efectele) dupa 8 luni. De asemenea , ca dupa 1 an mai este prezent doar la 23% dintre femei, si alte astfel de cifre incurajatoare - pt fetele care au facut conizatie- le pot da o veste incurajatoare- cica dupa 3 luni disparuse la vreo 80% din participantele la un studiu suedez. Va puteti uita pe www.hpvforum.com, la sectiunea "HPV clerance", sau puteti cauta "HPV clearance" pe google, si veti vedea niste studii care par foarte serioase. ..Sunt curioasa care este adevarul! Le rog pe fetele care au avut de a face cu el sa spuna care este experienta lor: daca au repetat testul ,dupa cat timp, daca a iesit pozitiv sau negativ, iar cele care au avut probleme cu efectele negative- condilomatoza sau leziuni pe col- daca au recidivat. Offline #2 2007-08-31 00:45:49
Re: Vindecare HPVchiar sunt curioasa sa vad ce raspuns da doctoressa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-08-31 15:39:52
Re: Vindecare HPVuna e sa fie incarcatura virala nedetectabila si cu totul altceva sa scapi de virus.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-08-31 20:43:03
Re: Vindecare HPVIncarcatura virala nedetectabila e totusi bine, inseamna ca esti "aproape" vindecat, nu? Sunt curioasa insa daca se confirma. De asta zic ca ar fi bine ca fetele care au trecut prin asta, sa spuna care a fost evolutia in cazul lor (daca a recidivat, dac au mai facut testul, cum a iesit) Offline #5 2007-09-01 15:35:54
Re: Vindecare HPVBuna ziua, Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-02 23:24:12
Re: Vindecare HPVam citit pe un site despre hpv urmatoarea afirmatie: 'Daca vegetatiile sunt tratate corect, nu mai exista riscul de a transmite virusul partenerei / partenerului'. din cate stiu eu, daca am hpv, il am toata viata si din moment ce sunt activa sexual, il transmit, indiferent daca folosesc sau nu prezervativ. atunci cum dumnezeu 'nu mai exista riscul'? ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #7 2007-09-03 12:18:55
Re: Vindecare HPVanelisageen, mie imi reiese din examenul pap ca ai trichomonas(boala cu transmitere sexuala de altfel) nu hpv...eu as crede deci in testul ala hpv si as reface paps-ul acum, dupa ce am tratat trichomonasul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-09-03 12:58:34
Re: Vindecare HPVSi eu doresc din tot sufletul sa cred in rezultatul testului HPV. Problema pe care mi-o pun eu acum este ca parca cineva face dinadins si imi trimite tot felul de indoieli. De exemplu nu inteleg ce este cu aceste sangerari, de ce ma tot doare burta, de ce am avut aceste dereglari groaznice cu menstruatia? Doctoressa....imi poti recomanda un medic ginecolog bun? Cineva care sa stie ce face si mai ales care sa-mi spuna si mie exact ce am. Pap-ul il refac chiar astazi.M-am programat. Merci mult de tot. Ultima oara a fost editat de anelisagreen (2007-09-03 13:27:56) Offline #9 2007-09-03 14:53:42
Re: Vindecare HPVanelisagreen...greu de crezut ca il ai de 3 ani si nu te-a deranjat pina acum....refa si testul hpv daca ai o asemenea indoiala...poate faci si testul hiv(inteleg ca ai avut un continuu risc pe perioada casatoriei)....medici ginecologi buni...e un topic pe forum...eu o stiu pe doctorita Niculescu de la Marie Stopes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-09-03 15:03:39
Re: Vindecare HPVTestul HIV l-am facut. E OK. Chiar anul acesta cand mi-au iesit toata analizele vraiste si s-a crezut initial ca am leucemie, apoi SIDA. Nu am nici una, nici alta, mi se incurcasera doar analizele cu ale altcuiva. Cred ca intelegi acum de ce sunt asa demoralizata. Am avut un an de cosmar, numai cu socuri de genul acesta. Acesta cu HPV-ul este al doilea soc major....si am cam clacat. Nu mai zic ca financiar mai am un pic si dau faliment. Offline #11 2007-09-03 15:06:13
Re: Vindecare HPVofff...te cred. totusi sunt de parere ca daca a iesit negativ....nu o fi avut fostul tau sot de unde sa il ia, sau timp sa ti-l dea....trateaza insa trichomonasul ala impreuna cu partenerul(daca nu ati folosit riguros constant prezervativ) ca il are si el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-09-03 15:15:28
Re: Vindecare HPVO ultima intrebare....cred ca te-am stresat destul , crezi ca aceste dereglari de menstruatie si sangerarile din ultima vreme se pot datora tot Trichomonas-ului? Am uitat sa-ti spun ca nu am mai facut dragoste cu prietenul meu cam 2 luni de cand tot fac aceste investigatii, iar acum cand m-am hotarat am folosit lubrifiant fiindca de ceva ani nu mai am acea secretie care ajuta la sex cu toate ca prietenul meu este extrem de atent si tandru.Merci mult si o zi buna tuturor. Offline #13 2007-09-03 15:16:10
Re: Vindecare HPVe posibi sa fie de vina trichomonasul, fireste Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-09-03 21:07:31
Re: Vindecare HPVBuna seara, fetele, Offline #15 2007-09-03 21:16:39
Re: Vindecare HPVin primul rand ai gardnerella infectie care trebuie tratata. eu intai as face tratamentul si apoi repetat pap-ul pt a vedea daca nu din cauza infectiei ai asociate modificarile care au pus-o pe dr ta pe ganduri. mami de minuni Offline #16 2007-09-04 11:56:04
Re: Vindecare HPVAzi mi-am facut testul HPV.Astept 3 saptamani rezultatul.Doamna doctor, ati putea sa-mi raspundeti la problema mea?Multumesc Offline #17 2007-09-04 14:30:49
Re: Vindecare HPVDa...fireste ca pot...nu inteleg de ce te suspecteaza de HPV... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-09-04 14:58:45
Re: Vindecare HPVMultumesc de raspuns Offline #19 2007-09-04 15:17:17
Re: Vindecare HPViaca stim si de unde i-a venit ideea cu HPV-ul, din descrierea citologica....unde de altfel scrie posibil(pentru ca si el poate da aceste aspecte insa nu e obligatoriu sa fie asta)...oricum gardnerella aia trebuie tratata si repetat testul dupa aceea...e posibil ca strict din pricina ei sa arate astfel frotiul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|