|
Nu esti logat.
Ce am?? :((( pls doctoressa si fetele help!#1 2007-08-31 15:17:35
ce am?? :((( pls doctoressa si fetele help!Am facut luna trecuta testul papanicolau+secretii si mi a iesit: Offline #2 2007-08-31 15:32:58
Re: ce am?? :((( pls doctoressa si fetele help!ai vaginita bacteriana nespecifica(probabi;l infectie cu gardnerella)...cica...desi, sub atita tratament cu metronidazol tare nu prea imi vine a crede...ma rog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-31 15:40:11
Re: ce am?? :((( pls doctoressa si fetele help!multumesc mult! ma gandesc sa iau doza unica de fasigyn..trebuie sa plec din tara curand pt 3 ani si nu vreau probleme..iar analizele dureaza, tratamentul dureaza..si costa. credeti ca fac mai rau? ce e curios e ca nu am avut simptome. abia dupa ce am terminat tratamentul am simtit o usturime si sensibilitate. Offline #4 2007-08-31 15:42:03
Re: ce am?? :((( pls doctoressa si fetele help!ia fasigynul cum zici, pune si ovule flagyl si va fi ok cred eu. sper ca ti-ai tratat de trichomonas si partenerul ca e boala cu transmitere sexuala. refa testul papanicolau fara probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|