|
Nu esti logat.
URGENT UN RASPUNS VA ROG#1 2007-08-31 16:05:13
URGENT UN RASPUNS VA ROGBuna ziua,am si eu o mare rugaminte,astazi am primit analizele,3 la numar,secretie,papanicolau,si HPV,la HPV a iesit asa: tulpini cu risc oncogen scazut:0,12 negativ valori normale 0-1 negativ, la tulpini cu risc oncogen crescut :60,63 pozitiv, valori normale 0-1 negativ, sa inteleg ca am acest virus,iar la papanicolau a iesit frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna; vaginoza bacteriana(cocobacili); frotiu:C II. Offline #2 2007-08-31 16:27:28
Re: URGENT UN RASPUNS VA ROGinseamna ca ai o infectie vaginala(nespecifica i se spune de obicei) insa ai si acesta infectie cu HPV cu tulpini cu risc oncogen, care deocamdata nu iti da simptomatologie inteleg eu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-31 16:34:03
Re: URGENT UN RASPUNS VA ROGCum adica nu imi da simptomatologie ,imi cer scuze pt faptul ca tot intreb poate se datoreaza faptului ca am plans pana acum si nu mai gandesc corect. Offline #4 2007-08-31 16:51:04
Re: URGENT UN RASPUNS VA ROGadica testul papanicolau zice clasa II, ceea ce e de bine, nu ai leziuni de col cu potential malign...nu ai condiloame.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-08-31 17:21:56
Re: URGENT UN RASPUNS VA ROGMultumesc frumos pentru raspuns,o sa ma pun pe baut nectare de la aloe si multe cruditati. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|