homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex. Simtiti nevoia?-12

#210 2010-11-04 20:57:17

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Re: Sex. Simtiti nevoia?

cine a zis ca mi-o tragea pe la spate?

luis intreci masura cateodata neutral

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#211 2010-11-04 21:03:08

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

mda....sorry hjarta

fucking perfect...

#212 2010-11-04 21:04:07

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

si ca sa-ti raspund si la intrebare: da, am pus mana pe geam... si capu' si paru' si un picior rotfl2 etc.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#213 2010-11-04 21:05:35

luisjota
Hero member

drool

fucking perfect...

#214 2010-11-05 10:02:59

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

pofticiosi mai sunteti voi pe aici  chicot
daca ma gandesc bine,eu chiar nu prea simt nevoia de sex,probabil sunt defecta rotfl
cred k am ajuns sa o fac asa...k trebuie facut  va  nu mai zic ca iubi simte nevoia oricand,pe cand eu o fac pt k il iubesc pe el si nu vreau sa il dezamagesc ,vreau sa fie  totul ok in relatie.desi,din moment ce fac asa,e clar k nu e ok si sunt constienta de asta.ma gandesc k e doar o pasa mai proasta prin care trec smile  numai k nu se mai termina.... neutral

Publicitate

loading...

#215 2010-11-05 10:05:40

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Si eu la fel... Dar mie mi-e ciuda ca in (foarte) putinele ocazii pe care le avem, nu am chef...sau vine, dar greu... asta este.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#216 2010-11-05 10:28:02

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

yoyolina a scris:

Si eu la fel... Dar mie mi-e ciuda ca in (foarte) putinele ocazii pe care le avem, nu am chef...sau vine, dar greu... asta este.

mda.... la fel si eu. Probabil ca am ajuns la saturatie lol

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#217 2010-11-05 10:31:25

Miss_B
Insomniac member

sau suntem prea satisfacute,cum zicea luis rotfl

#218 2010-11-05 10:36:23

yoyolina
Moderator

#219 2010-11-05 10:37:41

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

BabyBlueDoll a scris:

daca ma gandesc bine,eu chiar nu prea simt nevoia de sex,probabil sunt defecta rotfl
cred k am ajuns sa o fac asa...k trebuie facut  va  nu mai zic ca iubi simte nevoia oricand,pe cand eu o fac pt k il iubesc pe el si nu vreau sa il dezamagesc ,vreau sa fie  totul ok in relatie.desi,din moment ce fac asa,e clar k nu e ok si sunt constienta de asta.ma gandesc k e doar o pasa mai proasta prin care trec smile  numai k nu se mai termina.... neutral

Eu sunt de parere ca nu ai o problema tummenupp eu am luat contraceptive multi ani timp in care ajunsesem in situatia ta...facem sex doar k trebuia facut si am o relatie de 6 ani pe care nu vroiam sa o stric. In septembrie m-am decis sa fac o pauza de contraceptive si ce desoperire am avut...am un chef....acum as face la orice ora. Am intrebat farmacistul si a zis ca este posibil sa scada apetitul sexual  de la contraceptive. Acum folosim prezervative dar relatie merge mult la "relaxata" de cand am scapat de stresul ala...acum am si eu chef!
Merita incercat si vazut ce rezultate sunt...pup si multa bafta goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#220 2010-11-05 10:45:39

Miss_B
Insomniac member

fluturascrys a scris:

BabyBlueDoll a scris:

Eu sunt de parere ca nu ai o problema tummenupp eu am luat contraceptive multi ani timp in care ajunsesem in situatia ta...facem sex doar k trebuia facut si am o relatie de 6 ani pe care nu vroiam sa o stric. In septembrie m-am decis sa fac o pauza de contraceptive si ce desoperire am avut...am un chef....acum as face la orice ora. Am intrebat farmacistul si a zis ca este posibil sa scada apetitul sexual  de la contraceptive. Acum folosim prezervative dar relatie merge mult la "relaxata" de cand am scapat de stresul ala...acum am si eu chef!
Merita incercat si vazut ce rezultate sunt...pup si multa bafta goodluck

ms puss
normal k si eu m-am gandit k de la Ac mi'a scazut total pofta de sex (avand in vedere k am mai citit cazuri asemanatoare).
si pofta de sex (foarte slaba oricum) ,am numai cand sunt in pauza de la Ac.insa eu am incredere cel mai mult in aceste pastile,imi este foarte frica de o sarcina,inca nu e momentul si chiar daca nu ar fi probleme cu prezervativul,tot nelinistita as sta lol as scapa de stresul cu lipsa poftei de sex si as da peste alt stres (asa sunt eu lol ).
oricum,pe langa Ac,la mn mai exista si alte probleme din cauza carora eu nu mai simt atractie,dorinta in cuplu ...  supa

#221 2010-11-05 10:57:17

rosebunny
Insomniac member

cat adevar..... exact asa e neutral

Zambim si noi azi? smile

#222 2010-11-05 11:08:20

yoyolina
Moderator

apreciez sarcasmul, dar nu am dat linkul ca sa "invatati" ceva nou, ci ca sa radem tongue

#223 2010-11-05 11:30:07

rosebunny
Insomniac member

yoyolina a scris:

apreciez sarcasmul, dar nu am dat linkul ca sa "invatati" ceva nou, ci ca sa radem tongue

mie nu mi se pare deloc de ras, tipul chiar are dreptate si orice barbat ar trebui sa citeasca linkul asta, ca si asa toti se cred buni la pat degeaba.

Zambim si noi azi? smile

#224 2010-11-05 11:32:01

yoyolina
Moderator

e tipa smile de aia stie atat de multe detalii... oricum mie mi se pare ca pe alocuri exagereaza.. e una din tipele alea care vor armasari, nu barbati obisnuiti.

#225 2010-11-05 11:37:11

rosebunny
Insomniac member

nici armasar... dar nici unu care nu stie nimic, si oleaca de invatatura nu prinde rau nimanui.

Zambim si noi azi? smile

#226 2010-11-05 12:04:33

luisjota
Hero member

bbblu .... ma uimesti, cum poti sa faci asa de mult sex, aproape in fiecare zi....si sa o faci doar " ca trebuie facut" si ca ai o "relatie de 6 ani" pe care nu vrei s-o strici...
hjarta
ceva nu e in regula...si daca mai spui si ca ai "alte probleme din cauza carora nu mai simt atractie"....pffff mi se pare ca te "sacrifici" prea mult...
nu stiu, chiar merita sa nu simti atractie...pentru ca-l iubesti???

fucking perfect...

#227 2010-11-05 12:09:18

rosebunny
Insomniac member

luisjota a scris:

bbblu .... ma uimesti, cum poti sa faci asa de mult sex, aproape in fiecare zi....si sa o faci doar " ca trebuie facut" si ca ai o "relatie de 6 ani" pe care nu vrei s-o strici...
hjarta
ceva nu e in regula...si daca mai spui si ca ai "alte probleme din cauza carora nu mai simt atractie"....pffff mi se pare ca te "sacrifici" prea mult...

asa am facut si eu.... si dupa 3 ani si ceva de relatie, ne`am despartit.. toate frustrarile sexuale au dus la reprosuri si asa m`am departat de el... poate la Babyblue e diferit... dar din proprie experienta, eu zic ca nu se merita, pana la urma o sa ajungi sa iti fie scarba de sex, eu nici nu`mi mai sarutam partenerul, eram f plictisita vroiam doar sa se termine odata.

Zambim si noi azi? smile

#228 2010-11-05 12:20:47

Miss_B
Insomniac member

luisjota a scris:

hjarta

relatia mea e de 3 ani,nu de 6 smile
pai sex fac des....insa nu mai e ca la inceput(nici atunci nu a fost grozav,insa era ceva).
cateodata am si eu impresia k ma sacrific ,insa fara el nu as putea sa traiesc.eu pot sa ma lipsesc de lucrurile astea,pt mn sexul nu e important...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.