|
Nu esti logat.
Sex. Simtiti nevoia?-16#286 2010-11-13 08:45:55
Re: Sex. Simtiti nevoia?daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #287 2010-11-13 23:24:00
Re: Sex. Simtiti nevoia?Yoyolina, n-ai si ceva cu "make HIS sex drive stronger"? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #288 2010-11-14 09:53:00
Re: Sex. Simtiti nevoia? nope Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-11-14 17:42:55) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #289 2010-11-21 18:18:23
Re: Sex. Simtiti nevoia?Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-23 12:57:54) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #290 2010-11-21 18:31:53
Re: Sex. Simtiti nevoia?cora si cand ati vorbit, el ce zicea?dc nu mai vrea sa faca sex in ciuda eforturilor tale? eu zic k nu e corect pt tine,pt k tu faci totul k sa fie bine si el tot nu vrea ... Offline Publicitateloading...
#291 2010-11-21 18:34:11
Re: Sex. Simtiti nevoia?Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-23 12:57:59) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #292 2010-11-21 18:36:15
Re: Sex. Simtiti nevoia?Eu zic ca a intervenit obisnuinta... erati copii cand v-ati combinat, poate acum chiar vrea altceva... Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-11-21 18:42:57) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #293 2010-11-21 18:40:10
Re: Sex. Simtiti nevoia?Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-23 12:58:03) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #294 2010-11-21 18:48:24
Re: Sex. Simtiti nevoia?de ce nu spune? pentru ca undeva in adancul sufletului ti-ar simti rau de tot lipsa daca ai pleca, si e constient de chestia asta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #295 2010-11-21 18:57:28
Re: Sex. Simtiti nevoia?Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-23 12:58:15) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #296 2010-11-21 19:03:15
Re: Sex. Simtiti nevoia?Pune punct... sau da-i un ultimatum (desi banuiesc ca n-ar fi prima oara). La caruta tre' sa traga ambii boi. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-11-21 19:03:44) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #297 2010-11-21 19:19:40
Re: Sex. Simtiti nevoia?si normal ca tot eu stau acum si bocesc si el este inocent si fara vina. am obosit asa de tare... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #298 2010-11-21 19:29:57
Re: Sex. Simtiti nevoia?Nu stiu fata... nu are sens sa iti **** nervii nici cu el nici cu ma-sa. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #299 2010-11-21 19:53:13
Re: Sex. Simtiti nevoia?
Sau e indragostit de alta...si viseaza sa primeasca de la ea... Offline #300 2010-11-21 20:12:09
Re: Sex. Simtiti nevoia?eu zic ca pur si simplu v-ati plafonat amandoi. nu cumva petrecti prea mult timp impreuna? stiu ca tu nu ai servici, nici el nu are. asta inseamna ca stati cam toata ziua impreuna, nu? nu e bine.. si cand esti casatorit cu cineva, mai ai o slujba, mai ai copii, facturi chestii si te iei cu grijile si devine o placere sa stai cu partenerul la sfarsitul zilei.. eu zic ca aici gresiti amandoi. faptul ca el e baiatul mamii nu e ok deloc. tu ar trebui sa devii interesata de barbati care au initiativa si care fac ceva cu viata lor, si care stiu sa iubeasca pasional o femeie etc si sa-l faci pe el sa vada asta, gelozia mereu da roade Offline #301 2010-11-21 20:54:23
Re: Sex. Simtiti nevoia?asta cu statul impreuna chiar poate sa transforme relatia si sa o duca spre sfarsit.asta era si unul din motivele pt care eu nu ma simteam bine dpdv sexual(printre altele)....adica...stiam k urmeaza aceiasi zi mereu,stiam k trebuie sa facem aia,cealalta si sex.si tot asa,nu mai era scanteia aia si trecea timpul....insa sunt fericita sa spun k mi'am rezolvat problemele care le postasem aici am fost la un pas de despartire si cand i'am zis lui punctul meu de vedere am gasit imediat o cale comuna,am decis sa ne punem pe noi pe primul loc si sa lasam grijile si nemultumirile deoparte-ele mereu vor exista,asa e viatza,insa nu trebuie sa ne stricam capul chiar asa si trebuie sa deschidem ochii la ceea ce ne face cu adevarat fericiti.bine k suntem sanatosi,k in rest ne descurcam noi! Offline #302 2010-11-21 21:09:54
Re: Sex. Simtiti nevoia?Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-23 12:58:49) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #303 2010-11-21 21:35:47
Re: Sex. Simtiti nevoia?cora.... stiu ca pare dur dar cel mai bine ar fi s`o terminati. Cum zici si tu.... ajungi sa te simti o scofalcita desi tu esti superba, am vazut pozele cu tine. Dar degeaba te vad altii asa, daca tu o sa ajungi sa ai o parere negativa despre imaginea ta, o sa iti afecteze relatiile in viitor daca iti pierzi increderea in tine. E dureros intradevar, dar e si mai dureros sa stai cu cineva care nu e interesat de tine, care nu observa cat de sexy esti. Mai bine sa fiti amici, ca asa pare a fi relatia voastra acum. N`ai zice ca sunteti iubiti din felul in care se poarta. Si sincera sa fiu, si eu ca fata daca vad o tipa ca arata bine, observ si admir, apreciez, chiar daca nu`s pe invers. Dar el chiar sa nu observe... nush... poate nici nu`l intereseaza. Oricum tu stii cel mai bine ce e de facut, dar asta ar fi sfatul meu, decat sa ajungi sa te simti ca un rahat. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #304 2010-11-22 00:23:30
Re: Sex. Simtiti nevoia?Cora, ca de obicei, ma regasesc in postarile tale, in mare parte din ce ai zis tu despre el, cu diferenta ca al meu nu e intretinut de parinti si orice chestie care ii punea job-ul in pericol se reflecta direct asupra vietii noastre sexuale. Cred ca ti-am mai zis pe undeva cum am ajuns la certuri si amenintari si strigate si imi zicea ca pun presiune pe el si eu ii ziceam ca daca nu pun presiune, nu obtin nimic. Aparent nu obtineam nimic nici de vorba buna, nici cu scandalul. El zicea ca nu poate din cauza ca eu tot timpul sunt nervoasa pe el, iar eu o tineam pe a mea ca de aia is nervoasa pe el, ca nu facem sex. Ne invarteam intr-un cerc vicios. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|