|
Nu esti logat.
Sex. Simtiti nevoia?-7#115 2008-07-23 02:24:54
Re: Sex. Simtiti nevoia?Hmmm, dorinta sexuala, pai sa vedem, il doream foarte mult pe actualul meu prieten iainte sa-mi incep viata sexuala. Nici nu trebuia sa ma atinga, simpla lui prezenta era suficienta pentru ca hormonii si mintea mea sa o ia razna de tot nu am simtit asta cu nici un alt barbat. La inceput am crezut ca sant "defecta" dar apoi am discutat deschis cu prietenele despre asta si am fost surprinsa sa aflu ca nici una din ele nu experimentasera dorinta fara atingere. Pana la urma "defectiunea" s-a transformat in privilegiu Ultima oara a fost editat de diana_p (2008-07-23 02:30:33) Offline #116 2008-08-06 13:54:49
Re: Sex. Simtiti nevoia?nici eu nu simt nevoia sa fac sex,si nu stiu ce se intampla cu mine imi doresc si eu sa fiu ca alte fete sa fierb asa sa zbier de placere da nu merge niciodata daca nu mi-ar cere niciodata sa fac sex eu nu as face pt ca nu simt nevoia.de la ce sa fie de curand am renuntat la pastile.am zis ca poate acum o sa fei mai bn da cine stie,si nu realizez cum e posibil asa ceva ca el sa intre si sa iasa si eu sa nu simt nimic fetelor e posibil asa ceva eu simt ca o iau razna nu imi pot da seama ce am.ce am de facut sa-l schimb nu as vrea??? Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2008-08-06 13:56:11) Offline #117 2008-08-06 14:07:28
Re: Sex. Simtiti nevoia?Eu nu simit nevoia sa fac sex decat daca e prietenu langa mine si ma ia cu sarutari , mangaieri in rest pot sa stau ff mult ca nu simt nevoia si eu ma termin ff rar.... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #118 2008-08-06 14:54:00
Re: Sex. Simtiti nevoia?
daca ai renuntat la pastile si din cauza lor ti-a scazut libidoul...mi s-a intamplat si mie...mai ai putina rabdare...o sa-ti revii sigur!! trust me....am avut o perioada cand nu prea mai eram interesata de subiect.....acum insaaaaaa.....nu se mai pune problema baby Dragos Offline #119 2008-08-06 15:09:55
Re: Sex. Simtiti nevoia?pai ce sa-ti zik eu ...acum sincer eu cred ca e vorba si de psihic...lucru la care poti sa lucrezi...dar daca chiar ti-a scazut considerabil libidoul de cand iei anticonceptionale, atunci probabil e fizica treaba si parerea mea e sa te duci la planning sa incerci si altceva...e pacat sa fii in starea asta...eu stiu ca am trecut prin ea si eram foarte nemultumita...era foarte ciudat...eram nemultumita ca nu aveam chef dar nu puteam sa fac nimic in sensu' asta ....nu-mi venea si gata....asa ca gandeste-te si gaseste o posibilitate ca sa iti fie bine ca pana la urma degeaba iei pastile daca nu mai ai pentru ce sa te protejezi... baby Dragos Offline Publicitateloading...
#120 2008-08-07 10:29:48
pai daca e psihic iubita....doar de tine depinde sa iti rezolvi problema...ca e pacat ...daca te mai pot ajuta cu ceva...macar cu o discutie iti stau la dispozitie.. baby Dragos Offline #121 2008-08-07 10:39:14
pai de ce ?! ...ca uite-asa pierzi timpu stand in casa ...ca sa nu se supere mama sau tata...e normal sa nu mai ai chef daca tu esti stresata tot timpu' de un parinte sau celelalt... nu mai face asa...ca parintilor tai le trece supararea, nu-ti face probleme...ia nu te mai gandii tu la ei...si cu prima ocazie da-ti intalnire cu iubitu' tau si pune-te pe dragoste nebuna.... baby Dragos Offline #122 2008-08-07 10:58:41
exact... baby Dragos Offline #123 2008-08-07 11:16:32
Re: Sex. Simtiti nevoia?pfuuuuuuuaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si inca ce simt nevoia Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #124 2008-08-07 11:20:41
i know what u mean........................... baby Dragos Offline #125 2008-08-07 11:57:56
Re: Sex. Simtiti nevoia?io v-am mai zis si mai demult...ca la un moment dat imi faceam probleme...cu pofta astaa...ca mereu mereu asaaaa...parca eram setata frate...de cand ma trezeam ....pana si-n somn... .....zici k's barbat :f?rv?nad: baby Dragos Offline #126 2008-08-07 12:53:08
Re: Sex. Simtiti nevoia?da da da da da da da da da da da da da Offline #127 2008-08-07 13:42:13
Re: Sex. Simtiti nevoia?Dubios, eu de cand iau antic parca am intrat in calduri. :f?rbryllad: qed Offline #128 2008-08-07 13:49:59
Re: Sex. Simtiti nevoia?nu e dubios,asa eram si eu,aveam chef mereu mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #129 2008-08-07 15:02:54
Re: Sex. Simtiti nevoia?offfff ma kata.nu are cum sati faca bagajelul.in primul rand esti fata lor.nu poate sa te trimita de acasa doar ca ai stat 5 ore cu el.offfffff stiu cum e.tiam explicat pe mess ca,cam asa stau lucrurile si la mine.eeee lasa ca ne facem noi mari....... O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #130 2008-08-07 15:11:45
stiu ce simti draga mea...dar iti garantez eu ca n-o sa te trezesti cu bagaj facut...indiferent ce-ar fi raman parintii tai ...si chiar si daca vei face lucruri cu care ei nu sunt de acord o sa se obisnuiasca cu asta...dar inconstient uneori incearca sa ne manipuleze ca sa le fie lor mai usor...sa stea linistiti....crede-ma ca trebuie sa iei atitudine...cel mult o sa ai parte de discutii...dar merita...nu trebuie decat sa ai rabdare o perioada pana se obisnuiesc...vreau sa-ti spun un lucru din experienta...parintii ii ai cum ii obisnuiesti si ii inveti...asta nu inseamna ca e usor dar trebuie facut... Ultima oara a fost editat de deliav (2008-08-07 15:19:55) baby Dragos Offline #131 2008-08-18 00:33:33
Re: Sex. Simtiti nevoia?ohhhhhh daaaaaaa "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #132 2008-08-18 00:55:34
Re: Sex. Simtiti nevoia?eu cu Yohanna ne am declarat dependente...deci raspunsul e daaaaaaa time is precious..... Offline #133 2008-08-18 21:02:44
Re: Sex. Simtiti nevoia?asa honeyica sa dam pe fatza totul "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|