|
Nu esti logat.
Sex. Simtiti nevoia?#1 2007-08-31 21:40:27
Sex. Simtiti nevoia?Feteloor, caci in primul rand voua va adresez intrebarea... Dragostea e precum gripa : se ia pe strada si se vindeca in pat. Pierre Albert Offline #2 2007-08-31 21:54:18
Re: Sex. Simtiti nevoia?Da cam asa e nu prea se eleibereaza daca nu ai orgasm.....eu simt nevoia sa o fac dupa un anumit timp daca nu am pe cineva, e omeneasca nevoia asta si e in fiecare dintre noi, chit ca la unii se manifesta mai des si mai intens, iar la altii mai putin...pe mine una ma ia un fior jos acolo si pe urma prin corp cand duc lipsa #3 2007-08-31 21:57:25
Re: Sex. Simtiti nevoia?la mine fiorul ala apare doar cand sunt cu prietenul meu si ne sarutam... in fine in asa zisul preludiu... In rest, pot sa nu am pe nimeni.... ca sunt ok Dragostea e precum gripa : se ia pe strada si se vindeca in pat. Pierre Albert Offline #4 2007-08-31 22:34:29
Re: Sex. Simtiti nevoia?
subscriu. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-08-31 23:18:50
Re: Sex. Simtiti nevoia?Si eu simt nevoia asa cand trec cateva zile-o saptamana. Simt asa cum zicea si andrutza un fior.....si daca stau intinsa imi mai simt si asa picioarele amortite intr-un fel. O senzatie super misto, ca inainte de orgasm. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-31 23:41:46
Re: Sex. Simtiti nevoia?orgasm.... iar cuvantul magic... ceva ce eu nu am ajuns sa cunosc. desi m-am straduit.. Tocmai d-asta intrebam daca au astea 2 vreo legatura.. Dragostea e precum gripa : se ia pe strada si se vindeca in pat. Pierre Albert Offline #7 2007-09-01 00:03:58
subscriu cuvant cu cuvand...zici ca yo am scris "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #8 2007-09-01 00:17:22
Re: Sex. Simtiti nevoia?Eu nu cred k au legatura chiar atat de mare. Adica mie pur si simplu imi place sa fac dragoste cu iubi si atat, chiat k am sau nu orgasm. Daca am (si de cele mai multe ori am) e cu atat mai bine. Dar s-a intamplat sa si nu am si partida a fost la fel de buna. Eu nu asociez sexul cu orgasuml.....il asociez cu iubi You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #9 2007-09-01 00:33:20
Aoleu.. si tu? Nasol... Chiar ma macina de mult problema asta.. in fine.... mai asteptam pareri.... Dragostea e precum gripa : se ia pe strada si se vindeca in pat. Pierre Albert Offline #10 2007-09-01 01:40:47
Re: Sex. Simtiti nevoia?daca ar fi dupa mine as face in fiecare zi dragoste ,mama mai ales cand vad pe unii la tv ca se pupa imediat sar la prieten in brate si mergem sa ne "jucam "un pic.(mereu ma intreaba ,cand am pofte din astea nebanuite,"iar ai vazut ceva interesant la tv" Ultima oara a fost editat de disguise (2007-09-01 01:41:52) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #11 2007-09-01 12:48:09
Re: Sex. Simtiti nevoia?Si totusi... din cate citesc, majoritatea celor care au raspuns pana acum se aprind in 1 rand cu gandul la iubitul lor.. dar daca sunteti singure, daca nu aveti prieten? Vi se "aprind calcaiele" dupa o perioada mai mare fara sex?. Dragostea e precum gripa : se ia pe strada si se vindeca in pat. Pierre Albert Offline #12 2007-09-01 12:57:55
Re: Sex. Simtiti nevoia?Nu cred ca e... sau daca e cu tine, e si cu mine Dragostea e precum gripa : se ia pe strada si se vindeca in pat. Pierre Albert Offline #13 2007-09-01 13:00:29
asa sunt eu cu iubitul meu.cateodata nu trebuie decat sa ma atinga usor acolo si gata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-09-01 13:06:06
Re: Sex. Simtiti nevoia?mai dese sunt cele clitoridiene iar vaginal nu am avut decat unul pana acum(sex fac de cam 8 -9 luni iar orgasm am inceput sa am cam dupa 4 luni de la inceperea vietii sexuale) dar a foat pe departe cel mai misto.ma simt foarte bine in timpul actului sexual(dar asta se datoreaza si lui care este foarte atent si avem un preludiu mai mult decat eficient).incercati sa stati voi deasupra la mine functioneaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-09-01 13:08:07
Re: Sex. Simtiti nevoia?da si la mine functioneaza daca stau eu deasupra sau cu spatele la el ca imi e f usor sa ma mangai...si asa pot avea #16 2007-09-01 13:22:18
Re: Sex. Simtiti nevoia?marissa nu stiu daca neaparat experienta partenerului va fi acel ceva de care ai nevoie sa ajungi la orgasm.baiatul chiar dc e experimentat daca u nu-i spui ce vrei, el o sa faca ceea ce-i place lui si uneori poate sa-ti zica ca el termina si nu te poate astepta. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #17 2007-09-01 13:27:25
Re: Sex. Simtiti nevoia?eu ii spun de fiecare data ce vreau si asta ajuta poate ca am eu noroc dar este suficient nu mereu doar sa ma atinga si sa ma excit VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-09-01 13:46:35
Re: Sex. Simtiti nevoia?Thx girls Dragostea e precum gripa : se ia pe strada si se vindeca in pat. Pierre Albert Offline #19 2007-09-01 14:16:40
Re: Sex. Simtiti nevoia?Mai feteeee...eu nu stiu dak am ajuns sau nu. Cert e ca ma simt bine cu el si imi place cum "se joaca " cu mine, si numai putin sa ma atinga si de solduri, sau sa ma ia in brate si repede imi vine cheful sa sarim in pat ...dar nu am ajuns niciodata la orgasm. Ma gandesc de multe ori ca sunt prea concentrata sa il fac pe el sa se simta bine si de mine cam uit. Care e diferenta intre o simpla umezire si "mult-visatul"? Pt ca atunci cand sunt in perioada fertila el spune k sunt "apa curgatoare" jos, dar ce trebuie tot nu vine. Ce sa fac? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|