|
Nu esti logat.
Postinor#1 2007-09-01 09:26:47
postinorBuna am si eu o intrebare am facut dragoste neprotejata miercuri seara dupa care am luat prima pastila de postinor joi dimineata,dar problema este ca joi seara iar nu m-am protejat am zis ca nu va fii cazul dar a ejaculat in mine.exista riscul sa raman insarcinata?sa mai iau un postinor are rost?poate imi zice cineva cum sa imi calculez perioada fertila poate nu mai e cazul sa il iau.va multumesc si astept raspuns rapid daca ziceti sa iau postinorul Offline #2 2007-09-01 13:34:55
Re: postinornu e nimeni sambata pe saitul asta?:(nu stiu ce sa fac Offline #3 2007-09-01 14:12:14
Re: postinorsanse sa ramai insarcinata a 2a oara sunt...dar nu recomand inca o doza de postinor...iti dai organismul peste cap:( Nothing happens without a reason... Offline #4 2007-09-02 10:50:51
Re: postinorsun-o pe doctoressa. trebuia sa te gandesti la perioada fertila inainte d eprima doza de postinor. acum e tare delicata problema... Nobody home Offline #5 2007-09-02 20:20:14
Re: postinorcred ca fara sa imi dau seama a doua pastila de postinor nu am luat-o bine ca am luat-o dupa 24 ore nu 12 si am calculat si perioada fertila eram in timpul acesteia,deci.............:(acum pot doar sa mai sper ca nu va fii nimic si ca va tine cineva si cu mine astazi am realizat gresala facuta. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|