homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stomacul???? :((((

#1 2007-09-01 10:39:01

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

stomacul???? :((((

patesc ceva ciudat si dupa masa si cand nu mananc mi se intareste capul pietului este tare zona,iar domnul stomac protesteaza(face zgomot intelegeti voi ce vrea sa zic).in plus astazi am observat ca te cateva oro mi se intarise nu capul pieptului ci in stanga intr-o parte aprope de stomac aparuse asa ca o umflatura care in ceteva secunde dispare.mi-am dacut ecografoe de curand dar stomacul si intestinele nu s-au vazut iar la palpare doctora mi-a spus ca abdomenul sau cum a zis dansa este plin de gaze grater.stie cineva ce poate sa fie??? iar umflatura aia care tot a aparut poate sa fie un nodul sau ceva de genul asta???? grater(((

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-09-01 10:44:16

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: stomacul???? :((((

scumpo e plin de gaze pt ca trebuia s a bei apa inainte. 2 L de apa, asa cred eu si sa nu mannaci doar sa bei apa. mie asa mi-a zs mereu cnd am fost s-mi fc ecografie, tokmai deasta ca daca nu bei apa se vad doar gaze nik altcva. mai fa-ti o eco, dar inainte de asta bea multa apa ca sa-ti poata vizualiza si restu. sa nu fie vb de un ulcer.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-01 10:44:33)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#3 2007-09-01 10:48:12

evilpink
Banat

eu am fost la medicul de familie pt. ca nu ma simteam bine iar el pt. diagnostic ma pus la ecograf deci nu aveam de unde sa stiu cand am fost acolo de ecografie ca respectam regulile smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-09-01 12:05:00

andrutza
Vizitator

Da ai gaze, esti balonata nu tb sa intri in panica ca nu are treaba cu nici un nodul smile medicul nu ti-a dat nici o pastila pt digestie?

#5 2007-09-01 13:21:17

evilpink
Banat

mi-a dat ceva pt.si ma simt mai bine de la el.oricum saptamana care vine ma duc sa imi fac analiza la stomac( beau niste bariu ) ,nu mai stiu cum se numeste smile

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2007-09-01 13:29:02

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

ralucaelena de cate ori ai scaun pe zi??i-a ce ti-a dat doctorul pt eliminarea gazelor ,eu luam carbune(se gaseste la farmacie) si poti lua ceaiuri care sa te scoata mai usor afara, mananca putin mai sanato de genu fibre ,salate si poate rezolvi problema.
iei cumva anumite pastile de exemplu pt inima ,ca unele medicamente printre efectele adverse au si balonarea.

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#7 2007-09-01 13:31:25

andrutza
Vizitator

Si eu iau carbune cand ma balonez sau triferment si imi revin rpd....mai nou mi-a prescris medicul homeopat niste tinctura de rozmarin pt ca am si o fiere lenesa eu.

#8 2007-09-01 13:32:09

evilpink
Banat

nu iau pastile pt. inima sau alte pastile mai deosebite afara ies in fiecare zi sau o zi da una sau la 2 zile depinde.sanatos nu prea mananc adevarat.

puss puss puss

#9 2007-09-01 13:34:01

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

incearca sa mananci ,stomacul tau normal ca se deregleaza daca bagi numai prostii.pune-o pe mama ta sa -ti faca fasole smile)din cate stiu dupa ea elimini gazele:D

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#10 2007-09-01 13:35:25

evilpink
Banat

nu mananc prostioare doar ca eu mannac cam putin de felul meu si nu am nici mese regulate.sper sa rezolv problema asta in toamna cand vreau sa merg la un nutritiolog smile

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.