|
Nu esti logat.
Sarcina cu anticonceptionale?#1 2007-09-01 19:54:31
sarcina cu anticonceptionale?Am si eu o nedumerire..pot ramane insarcinata daca iau de 7 luni pastile (novynette) am avut un contact sexual in ziua in care se presupune a fi ovulatia..ideea e ca m-am simtit detul de rau in ultimele zile (dar trebuie sa mentionez ca nu au trecut de atunci mai mult de 10 zile) dar citind prospectul m-a speriat un pic deoarece scrie ca exista o sansa ..scazuta e adevarat ..de a aparea sarcina in cazul unor tulburari digestive sau a unor stari de voma..simtome pe care le-m avut si eu.ideea e ca e prea devreme sa fac un test de sarcina care sa fie relevant..dar sunt destul de speriata..pt ca tocmai de asta m-am apucat sa iau pastile ..sa nu ajung in situatia asta.ar mai fi un detaliu ..intarzii cateodata sa iau pastila..dar nu depasesc cele 12 ore. Offline #2 2007-09-01 20:00:25
Re: sarcina cu anticonceptionale?la cate ore de la administrarea pastilei ai vomat? Ultima oara a fost editat de cj83cia (2007-09-01 20:02:20) Offline #3 2007-09-01 20:23:07
Re: sarcina cu anticonceptionale?ai avut doar stari de voma? nu ai vomat? Daca iei AC nu ai ovulatie. Offline #4 2007-09-01 20:52:47
Re: sarcina cu anticonceptionale?am inceercat sa ma abtin ..sa nu vomit ..dar ideea e ca am avut simtomele astea,iar tulbararile digestive au fost destul de grave.eu credeam ca doar protejeaza ovulul ..dar ca tot mai exista ovulatie :-? in perioada aia se simte o oarecare activitate ,ca o vibratie..dar recunosc ca sunt inca un pic confuza in ceea ce privesc pastilele si efectele lor.oricum ..daca ma puteti lamuri in privinta asta apreciez. Offline #5 2007-09-01 20:58:32
Re: sarcina cu anticonceptionale?daca nu vomiti in interval de 4 ore de la luarea pastilei, esti ok, isi face efectul. daca vomiti in astea 4 ore, trebuie sa iei o alta pastila (de pe o folie de rezerva) ca sa o inlocuiesti. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-01 21:24:21
Re: sarcina cu anticonceptionale?da..m-ai lamurit..adica au existat mai mult de 4 scaune moi /zi si asta ma cam ingrijoreaza..dar ce nu inteleg e de mai exista risc de aparitie a unei sarcini daca nu exista ovulatie .. Offline #7 2007-09-01 21:30:15
Re: sarcina cu anticonceptionale?daca ai avut, trebuia sa te protejezi suplimentar... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-09-01 22:08:30
Re: sarcina cu anticonceptionale?ok,clar pana aici..dar ce se intampla cu contactele de dinainte..cum ma protejez de ceea ce s-a intamplat deja ..pt din cate stiu spermatozoizi traiesc ceva zile ...deci ar exista pericol...nu pot decat sa astept sa vad ce se intampla?? Offline #9 2007-09-02 11:15:45
Re: sarcina cu anticonceptionale?cata vreme iei ac NU ovulezi decat cand le administrezi incorect. Nobody home Offline #10 2007-09-02 14:21:53
Re: sarcina cu anticonceptionale?de ce? daca spermatozoizii traiesc mai mult,inseamna ca vor trai si cind efectul pilulelor scade,nu? iubind dincolo de moarte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|