|
Nu esti logat.
Condiloame fara hpv#1 2007-09-01 23:20:54
condiloame fara hpvam o intrebare la care nu prea stiu unde sa-i gasesc raspunsul si incerc si aici ... condiloamele pot aparea si fara sa ai virusul hpv??? la barbati pot aparea condiloame pe penis si sub forma de cosuri "coapte" ca alta asemanare nu am gasit ??? am nevoie de un raspuns va rog frumos .... !!!! Totul sta in voia mintii, pe care nici oamenii, nici cerul, nici chiar propriile noastre dorinte nu ii pot submina autoritatea si importanta vitala. Offline #2 2007-09-03 14:57:36
Re: condiloame fara hpvraspunsul e nu la ambele intrebari...esti sigura insa ca nu are herpes? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-04 00:06:24
Re: condiloame fara hpvmultumesc pt raspuns Totul sta in voia mintii, pe care nici oamenii, nici cerul, nici chiar propriile noastre dorinte nu ii pot submina autoritatea si importanta vitala. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|