homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Migrene-7

#115 2007-11-14 12:31:43

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Migrene

ralucaelena a scris:

deci daca ai migrene fara semne de focar neurologic poti sa iei ac,nu?

intreb pt. ca am gasit un prospect de la logest in engleza si acolo scria ca nu ai voie..... si inca ceva se poate sa scapi de durerile de ceafa cauzate de spondiloza cu coldrex? m-am trezit de dimineata cu astfel de dureri si cum ma ia si o raceala am inghitit un coldrex.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#116 2007-11-21 10:50:24

evilpink
Banat

doctoressa chia am nevoie de raspunsul dumneavoastra: pe 3 am avut o migrena si aseara ma busit iar una.cateodata sunt mai rare.dar la 3-4 saptamani dau mai rar am una din pacate.am vb. cu un neurolog am migrene fara semne de focar neurologic.pot in conditiile astea sa iau ac.? daca ele sunt vinovate pot sa le schimb? migrenele apar cand am cate o suparare asa am patit si aseara smile.incep sa imi fac griji din cauza lor si offtopic:mai asteptam in legatura cu fisa mea de la fostul medic de familie?

va multumesc.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#117 2007-11-23 08:44:16

evilpink
Banat

doctoressa,un raspuns va rog?in dimineata asta m-am trezit cu gatul intepenit pe partea stanga radiaza durerea peste tot sad.iau nurofen pt. problema aia cu obrazul si vad ca imi e mai bine dar nu imi place sa iau atatea medicamente.la inceputul saptamanii incepuse o migrena de toata frumusetea.acum gatul meu intepenit,chiar imi fac griji grater.HELPPPP si puteti sa imi raspundeti la intrebarea de mai sus legata de ac.

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-11-23 09:05:06)

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.