|
Nu esti logat.
Parere!#1 2007-09-03 13:11:01
parere!Buna fetelor!Am si eu o problema.De vreo 10 zile ma simt foarte ciudat.Dupa fiecare masa sau chiar gustare ma simt foarte rau de la stomac.Am o stare de greata si cateodata ma doare si burta.Uneori parca mi se pune un nod in gat,care imi da aceeasi senzatie de greata(doar senzatie,varsaturi nu am avut).Nu e suparatoare,dar este.Uneori nu e nevoie sa mananc,ma trezesc cu starea asta.Ce credeti ca ar putea fi?Uneori devin paranoica si ma gandesc la sarcina.Iau Marvelon de 9 luni.Mereu le iau la timp,poate cu 15-20 min intarziere, si nu am urmat nici un tratament cu antibiotice.Menstra am avut ultima data pe 22 august,normala,fara intarzieri. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #2 2007-09-03 13:12:33
Re: parere!Poate te-ai deranjat la burta, se poate sa fie de la fiere si eu patesc des chestia asta dupa ce mananc sau am perioada cand ma trezesc cu greata. #3 2007-09-03 13:14:38
Re: parere!M-am gandit si eu la fiere.Am mai patit odata treaba asta cu greata acum vreo 3 luni.Am inteles ca probleme cu fierea apar in urma constipatie,si sincer am suferit si de asta. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #4 2007-09-03 13:15:09
Re: parere!Draga, sa stii ca si eu am avut aceste simptome. Ma trezeam aproape in fiecare dimineata cu senzatii de voma, dar eu aveam si stari de oboseala. Am facut miliarde de investigatii. Nimic important nu s-a gasit. Recent am facut si o tomografie si medicul mi-a zis ca e cazul sa-mi scot fierea. Tot el mi-a zis ca aceste stari de greata, dimineata si dupa aproape fiecare masa le am tot de la dna. Fiere. Deci eu te sfatuiesc sa mergi la un internist. Te doare vreodata in partea dreapta, aproape de coaste (e un fel de jena si cateodata durere de-a binelea....acestea sunt crize de fiere nasoale)? Ultima oara a fost editat de anelisagreen (2007-09-03 13:17:17) Offline #5 2007-09-03 13:17:54
Re: parere!Anelisa,daca stau bine sa ma gandesc,uneori simt niste junghiuri in partea dreapta(cam unde cred eu ca ar fi apendicele) dar nu le-am luat niciodata in seama.Si da,cum ai zis si tu,am si stari de oboseala.Nu fac nimic toata ziua,dar sunt rupta de oboseala.Cred k o sa merg si eu la un internist. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-03 13:21:08
Re: parere!Dar apendicele il mai ai? Ai grija ca si acolo pot sa apara probleme similare? Ultima oara a fost editat de anelisagreen (2007-09-03 13:23:40) Offline #7 2007-09-03 13:23:34
Re: parere!Dap,apendicele il mai am.Oricum,durerile acele nu sunt de durata,sunt foarte scurte si destul de rare.Pana acum cred k le-am sesizat de vreo 3 ori,asta in decursul a catorva luni. Ultima oara a fost editat de Cat86 (2007-09-03 13:25:36) Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #8 2007-09-03 14:04:24
Re: parere!Cat86, din pacate intestinele dar si stomacul nu se vad la echografie...probleme cuintestinele [puteai avea inca de atunci deci si ele sa nu fi fost observate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-09-03 14:49:47
Re: parere!Da,asa este doctoressa.Sunt unele probleme care la ecografie nu se vad.O sa incerc sa ajung cat mai repede la un medic.Va multumesc fetelor pt pareri. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #10 2007-09-05 23:37:44
Re: parere!si atunci diversele probleme cu intestinele cum se pot depista? doar simptomatic? Offline #11 2007-09-06 14:23:30
Re: parere!sau irigografie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|