|
Nu esti logat.
Dureri plus scurgeri#1 2007-09-03 13:45:58
dureri plus scurgeripana in martie am luat vreo 6 folii de mercilon dupa care am luat o pauza de doua luni pt ca m-am despartit de prieten. in iulie ne-am impacat si am inceput iarasi cu mercilon deoarece mi-a mers fosrte bine cu el. in august doctorita de la planning m-a schimbat pe karissa pt ca nu mai aveau iin stoc mercilon. cu karissa mi-a mers prost (ma dureau sanii si imi era greata) lucru pt care m-a schimbat inapoi pe mercilon. acum imi merge prost si cu mercilon: ma dor sanii tare si am scurgeri maronii (ma gandesc ca e vorba de spotting). credeti ca inca sunt protejata? ar trebui sa le schimb sau sa renunt de tot? astept sfatul vostru Offline #2 2007-09-03 14:00:35
Re: dureri plus scurgeriprotejata esti, pentru asta nu iti fa probleme. eu nu sunt de parere sa renunti...sincer as mai astepta macar o luna, durerile de sini si spottingul ar trebui sa dispara....ai toate sansele sa te intelegi din nou bine cu mercilon(poate schimbi si medicul, e inadmisibil sa se joace asa de-a schimbatul pastilele fuctie de stocul de la cabinet, in fond se gasesc in farmacii si poate scrie reteta!) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-03 14:08:21
Re: dureri plus scurgeriok...merci mult...medicul oricum o sa-l schimb ca o sa ma mut din oras. m-am speriat sa nu fie vorba de altceva: sa imi faca rau daca continui sa iau ac sau ceva Offline #4 2007-09-03 14:09:37
Re: dureri plus scurgerinu, stai linistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-09-03 18:43:04
Re: dureri plus scurgeriinca ceva...ar trebui sa-mi pun intrebari daca durerile de sani sau scurgerile au alta cauza? (ma refer la o bts sau posibila sarcina) s Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-04 14:51:56
Re: dureri plus scurgeridespre bts tu stii in ce masura trebuie sa te ingrijorezi(pastilele nu te feresc de bts)...cit priveste sarcina, nu vad motive de ingrijorare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-09-05 14:39:33
Re: dureri plus scurgeripai am avut un singur partener si si el ma are numai pe mine din cate stiu (sper ca stiu bine). acum a inceput sa ma doara si burtica jos. sa fie tot din cauza ac? ma gandeam la sarcina ca stiu ca durerile de sani sunt si semn al sarcinii Ultima oara a fost editat de kriki (2007-09-05 14:40:33) Offline #8 2007-09-05 14:45:51
Re: dureri plus scurgeriNU E SARCINA...cauta alte cauze. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-09-05 15:04:56
Re: dureri plus scurgerimda...cel mai probabil e paranoia. ms mult. pupici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|