homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Viata are gust ..."

#1 2007-09-03 15:54:58

ElaElis
Full member
Inregistrat: 2007-08-02

"Viata are gust ..."

Buna!

Am descoperit acest forum pentru ca am avut oarecum o problema... unele nelamuriri despre Yasmin!!! In timp record mi-au sarit cateva fete in ajutor si m-au lamurit! Le multumesc inca o data!!!!
Apoi am citit mai multe topicuri si am observat cu cateva mici exceptii ca este un site al durerii, al nelinistii, al suferintei - la prima vedere! Ma gandesc si la faptul ca de fapt este un site al solidaritatii umane/feminine!!!
Propun totusi sa trecem in revista si micile intamplari minunate legate de viata noastra (sexuala) de zi cu zi!!! sub umbrela anonimatului ne putem exprima usor, ne confesam si ne sfatuim reciproc, ne mai binedispunem intre grija de a lua patilutza antibb si vizitele la cabinetul de ginecologie sau planning familial!!!

smile Ce spuneti???

#2 2007-09-03 17:30:44

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Re: "Viata are gust ..."

Sunt de acord cu tine ElaElis pe tema: hai sa impartasim si partea frumoasa smile

Este adevarat ca multe fete de aici posteaza mesaje in care isi prezinta problemele. Si ce mi se pare superb este ca raspunsurile sunt absolut senzationale. Doctoressa este mereu foarte in tema si asta adauga si mai multa valoare informativa, sunt alte fete care par ca le stiu chiar pe toate, asa ca avem mereu informatie interesanta de citit.

Hai sa vedem ce lucruri frumoase pot fi postate aici wink

#3 2007-09-03 17:44:20

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Am eu ceva frumos. Azi mi-a zis iubitu ca si-a dat seama de ce e asa de aerian de la o vreme. Pt ca niciodata nu a fost asa de indragostit cum e de mine. (asta dupa un an si ceva de relatie). In fiecare zi mi se pare ca merge din bine in si mai bine.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#4 2007-09-03 18:19:49

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

dupa 6 luni jumate mi-am revazut iubitul.am petrecute momente superbe impreuna la mare.clipele frumoase le sterge cu buretele pe cele urate.chiar daca e din nou plecat stiu ca de craciun vom fi impreuna si vom petrece clipe frumoase.

Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-09-03 18:20:33)

expect the worst , hope for the best!

#5 2007-09-03 18:24:04

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Dupa o relatie catastrofala care a durat 2 ani jumate si dupa inca un esec ... acum pot spune ca am gasit un baiat care merita tot. Sunt fericita alaturi de el, ne intelegem bine, sexul cu el e super!
Pot spune ca nu-mi lipseste nimic in aceasta relatie smile . citez din el: "Sper sa dureze asa o vesnicie" smile . Sunt total de acord.

Publicitate

loading...

#6 2007-09-03 18:40:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nu are nici o treaba cu relatia mea, dar sunt super happy k imi fac poza la viitorul meu bordel big_smilebig_smilebig_smile el imi impartaseste fericirea big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#7 2007-09-03 18:43:52

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

alturi de iubi meu sunt foarte fericita si nu am crezut vreodata ca am sa intalnesc persoana potrivita

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#8 2007-09-03 18:49:57

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

offtopic: deadrose unde ai gasit zambiliciu ala? big_smile imi vine sa rad numa cand il vad tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#9 2007-09-03 19:33:31

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Tot in materie de relatii,sunt foarte foarte foarte fericita cand vad cat de dragastos e dupa cearta urata pe care am avut-o acum 2 saptamani,singurul moment in care chiar mi-a fost frica pt viitorul nostru.Acum astept cu nerabdare sa ne mutam impreuna,sper sa fie bine smile

#10 2007-09-03 20:07:44

ElaElis
Full member
Inregistrat: 2007-08-02

Ma bucur ca ati acceptat sa va alaturati ideii mele!!!
Ce patesc eu cu iubi meu? Pai.... cand ne este lumea mai draga smile suna ceva : telefonul lui sau telefonul meu, interfonu; coolmea e ca s-a nimerit ca persoana care suna la interfon sa nu aiba treaba cu noi; vroia sa intre in bloc ; simplu...smile
Iubimeu e un dulce si nu as renunta la el pentru nimic!!! Acum mi-e deja dor de el; va lipsi 4 nopti. Dar si cand revine... smile Da Doamne sa nu mai sune nimic:)

#11 2007-09-03 21:42:16

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

si printul meu e un scump. el da gust vietii mele. mi-a iesit in cale cand credeam ca nu mai sunt baieti buni pe lumea asta. e si romantic si tandru si atent si innebunit dupa mine (asta e partea cea mai buna tongue ) si sexy...  =P~ . ma topesc cand imi spune "te iubesc". dar si cand o arata e nemaipomenit. ultima oara, m-a surprins extraordinar : de ziua mea nu a fost in tara (si inca nu s-a intors sad ) si trecut ca o zi obisnuita (de obicei nu sarbatoresc), eram kiar trista, cu el voiam sa fiu de ziua mea... am venit din oras obosita si suparata si am gasit in camera mea un buchet de trandafiri superbi cu un biletel pe care scria simplu "te iubesc, fluturas!" si mi-am dat seama ca era de la el. tremuram de emotie si am plans de fericire dar si de tristete pentru ca era departe de mine... cred ca e cea mai frumoasa amintire de ziua mea, de pana acum... sper ca vor veni si altele al fel de placute. deci fetelor, nu mai cautati barbatul perfect, pentru ca e la mine tongue

Ultima oara a fost editat de adina84 (2007-09-03 21:42:59)

#12 2007-09-03 22:33:04

deea04
New member
Inregistrat: 2006-09-05

imi amintesc mereu de cel mai frumos moment petrecut cu prietenul meu...s-a intamplat in luna mai,cand am fost la o nunta impreuna (am fost domnisoara si cavaler de onoare) si in biserica m-a luat de mana,s-a uitat fix in ochii mei si mi-a jurat cu lacrimi in ochi ca ma iubeste cu adevarat si nu vrea sa ma piarda niciodata.....a fost atat de dulce...smile

#13 2007-09-03 22:39:11

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

imi aminesc de faptul ca dupa ce facem dragoste  cand ne bagam apoi la nani ma ia in brate si ma tine asa strans tot somnicu...hjartahjartae asa dulce:>

take me as i am or watch me as i go!

#14 2007-09-04 12:50:34

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

dupa o cearta crunta zilele astea... ieri am fost la el,si mi-am zs k o sa incerc s nu tzip l el si sa fiu crizata si s-a intamplat exact p dos big_smile, dar el calm m-a luat in brate  si mi-a zs sa incetez cu tampeniile si geloziile mele ca el ma iubeste  si ca-l doare ca n-am incredere in el, si mi-a jurat ca nu a fct nimik cu nimeni si ca din moment ce ma are pe mine nu-i trebui alta.. uff si dupa ce am curatzat cartofii si i-am lasat in apa m-a luat in brate si a zis k ma vrea :">... am fct dragoste de 4 ori ieri big_smile.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#15 2007-09-04 12:58:23

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

ElaElis a scris:

Buna!
Propun totusi sa trecem in revista si micile intamplari minunate legate de viata noastra (sexuala) de zi cu zi!!! sub umbrela anonimatului ne putem exprima usor, ne confesam si ne sfatuim reciproc, ne mai binedispunem intre grija de a lua patilutza antibb si vizitele la cabinetul de ginecologie sau planning familial!!!

smile Ce spuneti???

eu asta fac zilnic la "ce gandesti acum" si am mai auzit pareri ca dau cam multe detalii,dar sincer...mie'mi place! vorba ta..aici sunt anonima..nu ma stie nimeni...iar cuvinte porcoase nu folosesc...asha ca..de ce nu?smile

6 ani de dragoste  hjarta

#16 2007-09-04 13:08:37

yo_danna
New member
De la: pitesti
Inregistrat: 2007-08-28
Site

ma bucur ca am dat de pagina asta...ce sa va spun fetelor despre iuby meu?...e cel mai dulce baiat de pe planeta si ma iubeste mult...eu nu mai vorbesc...cred k as muri fara el!...a fost primul baiat din viatza mea (sexuala). il iubesc...am petrecut multe momente superbe impreuna...si sper k vor mai urma multe de acum incolo!

#17 2007-09-04 13:13:26

deadrose
Banat

dida a scris:

offtopic: deadrose unde ai gasit zambiliciu ala? big_smile imi vine sa rad numa cand il vad tongue

d pe un forum tongue

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#18 2007-09-04 13:45:00

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

JanisJoplin a scris:

am mai auzit pareri ca dau cam multe detalii,dar sincer...mie'mi place! vorba ta..aici sunt anonima..nu ma stie nimeni...iar cuvinte porcoase nu folosesc...asha ca..de ce nu?smile

mie imi plac posturile alea ale tale big_smile pe langa ca imi vine chef de sex instantaneu, ma si distreaza tongue

Just like a tattoo
I'll always have you...

#19 2007-09-04 13:52:50

deadrose
Banat

ivy a scris:

JanisJoplin a scris:

am mai auzit pareri ca dau cam multe detalii,dar sincer...mie'mi place! vorba ta..aici sunt anonima..nu ma stie nimeni...iar cuvinte porcoase nu folosesc...asha ca..de ce nu?smile

mie imi plac posturile alea ale tale big_smile pe langa ca imi vine chef de sex instantaneu, ma si distreaza tongue

subscriu tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.