homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As avea nevoie de niste sfaturi

#1 2007-09-04 00:45:45

blue sky
New member
Inregistrat: 2007-09-04

As avea nevoie de niste sfaturi

As dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi
prima mea problema este ca am candida de aproape 5 ani, nu am reusit sa scap de ea pt ca inca sunt virgina si nu`mi pot administra ovule sau sa fac spalaturi.am capatat`o in clasa a 8a cand am slabit foarte mult ( 6 kg in vreo 2, 3 luni).de atunci am incercat o serie de medicamente, am facut si antifungigrama( parca asa se cheama, daca am scris o prostie imi cer scuze).din pacate, n`a rectionat la medicamentul l acare se presupunea ca reactioneaza.imi prezent fac "spalaturi" cu ceai de galbenele cu bicarbonat si vad ca oarecum rectioneaza, nu mai este atat de abundenta, insa....mi s`a spus ca e nevoie de timp si rabdare ca sa pot scapa de ea.au trecut aproape 5 ani, si m`a adus la disperare.+cand sunt stresata rau, devine abundenta.+trebuie sa fiu atenta la ce mananc,trebuie sa metin un echilibru...sunt constienta ca voi avea mereu probleme cu ea, mi s`a spus ca sunt predispusa.
ideea e ca as vrea sa`mi "reglez" oraganismul..simt ca nu e ok+ nu stiu daca flora se poate reface prin alimentatie.
alta problema ar fi ca imi cade paru cammult si se ingrasa f repede, la 2 zile trebuie sa`l spal.din cate am citit poate fi o dereglare hormonala, anticoncetionale nu vreau sa iau inca, cat mai tarziu posibil, daca se poate chiar deloc.
sincer, nu stiu la ce medic sa merg..nutritionist , endocrinolog???
legat de candida, nu cred ca o pot rezolva, pana nu administrez ovule, dar macar vreau sa detin controlul asupra organismului meu..simt ca nu este ok, de cev atimp nu am pofta de mancare, mananc neregulat...
iar legat de par, ma deprima cand vad cat par imi cade..si mai ales ca se ingrasa repede.
m`ati putea ajuta cu niste sfaturi???
va multumesc

#2 2007-09-04 02:12:12

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Re: As avea nevoie de niste sfaturi

cred ca ar trebui sa consulti si un ginecolog sa mergi cu mama ta(mai ales ca esti virgina) si sa rezolvi problema si poate se va gasi o solutie ptr candida

#3 2007-09-04 08:30:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si scoate-ti ideea din cap ca nu ai sa o vindeci niciodata pt ca esti predispusa. toate suntem predispuse atata timp cat candida traieste in organismul nostru in mod normal. trebuie doar avut grija la mentinerea unui echilibrul intre ea si celelalte bacterii pt a nu fi activata.

mami de minuni hjarta

#4 2007-09-04 11:22:45

blue sky
New member

am fost de n ori la ginecolog..tratamentele lor..n`au dat rezultate, mi`au si spus cat sunt virgina e greu sa o tratez.de tratat stiu ca o s`o tratez, dar va trebuii sa fiu mai atenta cu organismul meu.nu`mi permit sa`l neglijez smile

#5 2007-09-04 11:58:37

nannasina
Full member
Inregistrat: 2007-06-09
Site

candidoza se vindeca - been there, done that. si eu sunt virgina si am tras cu candida din pricina antibioticelor, am scapat fara ovule. eu am facut spalaturi cu bicarbonat si m-am uns cu alifie de galbenele, parca, deci ce faci tu acum (spalaturi cu galbenele) e ok. nu purta tanga, incearca lenjerie de bumbac, blugii sa nu fie stramti si incearca sa reduci stressul pe cat posibil - stiu ca e greu, dar trebuie, nu numai ca sa combati candida, ci pentru tine. tine-te tare, nu te lasa doborata dintr-atata.

Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR?

Publicitate

loading...

#6 2007-09-04 18:03:42

blue sky
New member

deci se poate chiar daca esti virgina smile ms nannasina ..mi`ai mai dat o speranta. o sa`mi fie cam greu cu stresu, dar o sa incerc..macar atat pot sa fac smile
va multumesc tuturor...
apropo...din cate vad..majoritetea fetelor se confrunta cu candida, sincer, imi pare rau sa aud asta..aveti grija de voi

#7 2007-09-04 18:31:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

blue sky...ia timp de o luna...o data pe saptamana flucovim 150...o cutie de biotics si echinaceea...de asemenea ai grija de sistemul tau imunitar...foloseste doar lenjerie de bumbac pe care dupa ce o speli o calci uda cu calcatorul...la fel si cu prosoapele cu care te stergi in zona intima...de asemenea fara panty uri sau ob uri...si bineinteles...bafta big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#8 2007-09-04 18:43:40

blue sky
New member

pt ce sunt aceastea? daca nu te superi..

#9 2007-09-04 18:50:54

crys_ty_na
Platinum member

flucovimul e antimicotic...si este folosit in tratamentele pt candidoza...bioticsul e un medicament ce contine lactobacili care ajuta la refacerea florei tale vaginale...iar echinaceea sunt niste medicamente naturiste care iti refac, a zic asa sistemul imunitar...toate aceatea sunt folosite in tratarea candidozei...

#10 2007-09-04 18:58:41

blue sky
New member

multumesc mult smile

#11 2007-09-04 19:01:59

crys_ty_na
Platinum member

cu placere...si sper sa te ajute...oricum tu trebuie sa insisti pe igiena si sistemul imunitar...asta pana vei putea sa pui ovule...dar sa speram ca vei reusii si fara...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.