|
Nu esti logat.
Antifungigrama - izolare candia#1 2007-09-04 08:16:39
antifungigrama - izolare candiaDoctoressa, in cazul in care candida tot recidiveaza ce analiza ar fi mai indicat sa fac o antifungigrama sau o izolare candida? nu prea inteleg care este diferenta intre ele. Offline #2 2007-09-04 08:21:52
Re: antifungigrama - izolare candiaantifungigrama determina clar medicamentul la care este sensibila candida in cazul tau si tratamentul va fi astfel tintit. izolarea candidei nu face decat sa puna diagnosticul de candidoza, fara a indica si tratamentul care ramane la libera alegere a medicului. deci cel mai bine fa antifungigrama. mami de minuni Offline #3 2007-09-04 08:26:21
Re: antifungigrama - izolare candiamultumesc mult ! Offline #4 2007-09-04 08:31:30
Re: antifungigrama - izolare candiacu placere mami de minuni Offline #5 2008-09-25 21:57:42
Re: antifungigrama - izolare candiaDoctorul mi-a prescris pentru Candida Albicans, in Antifungigrama: Amfotericina, Fluconazol, Flucitozina, Nistatina, Ketoconazol, Miconazol, Econazol. La toate sensibil. Asta inseamna ca pot urma tratament cu oricare din aceste substante si imi va trece? Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-25 22:02:10
Re: antifungigrama - izolare candiaSi inca o intrebare cu scuzele de rigoare pt ca nu gasesc in momentul acesta topicul său potrivit: ce inseamna "celule epiteliale din straturile profunde, polimorfonucleare degradate, detritusuri celulare, cocobacili Gram pozitivi rari, cocobacili Gram negativi relativ frecventi"? Offline #7 2008-09-25 22:11:13
Re: antifungigrama - izolare candiacervugid contine nistatin la care candida ti-a iesit sensibila deci eu zic ca esti ok Offline #8 2008-09-28 00:53:45
Re: antifungigrama - izolare candiamultumesc pt raspuns, lady in black Offline #9 2008-10-08 13:39:37
Re: antifungigrama - izolare candiaAs dori si eu sa aflu ce as putea sa fac in cazul in care mi s-a descoperit o Candida rezistenta la toate substantele testate la clinica Hypocrat (tin sa precizez ca am urmat de curand un tratament cu Nolicin, Cervugid, Polidin, Flamexim, inainte de administrarea acestuia nu aveam Candida) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|