|
Nu esti logat.
E ceva normal?#1 2007-09-04 10:56:56
e ceva normal?Daca cineva poate sa-mi ofere un sfat as fi foarte recunoscatoare. Eu iau marvelon de la inceputul anului si nu am avut probleme pana acum dar luna aceaasta se pare ca sunt, menstruatia imi vene in fiecare luna in aceiasi zi la aceiasi ora chiar in ziua a parta de la intreruperea pastilelor, acum sunt in ziua in care trebuia sa-mi vina si din cate se vede nici un semn.Pastilele le-am luat corect, nu am luat alte medicamente. Dimineata am facut si un test de sarcina dar a iesit negativ. Se poate oare sa nu imi mai vina deloc? de la ce ar fi putut sa intervina intazierea ? va rog astept un sfat. miii de multumiri! Offline #2 2007-09-04 11:28:58
Re: e ceva normal?stai linistita, daca le-ai luat corect nu ai cum sa fii insarcinata! se poate sa intarzie putin, poate iti vine chiar azi, inca e devreme Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-09-04 12:00:57
Re: e ceva normal?pot varia zilele de venire a mesntruatiei kiar daca tu te-ai obishnuit sa vina in aceeasi zi...cam la aceeasi ora.mie in 2 ani si ceva..mi s-a skimbat ziua de nu stiu cate ori Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2007-09-04 12:02:30
Re: e ceva normal?mai astept sa vad ce se va intampla, va multumesc pentru sfaturi, voi incerca sa ma mai linistesc putin Offline #5 2007-09-04 12:03:13
Re: e ceva normal?Mie mi s-a intamplat ca timp de cateva luni sa vina mai dimineata,pana pe la pranz,dup-aia imi venea seara sau chiar a doua zi dimineata,deci nu e grav,inca nu s-a terminat ziua sau pauza de 7 zile Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-04 13:43:10
Re: e ceva normal?incerc din rasputeri sa ma calmez si sa sper ca totusi va veni menstruatia, va multumesc din toata inima pt sfaturi ce bine ca exista acest site. Offline #7 2007-09-05 08:28:13
Re: e ceva normal?uaaauuuuuuuu! mi-a venit menstra, sunt fericita va multumesc tuturor pt sfaturi, pupici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|